Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
reWave

|
Пуснато на: Пон Ное 03, 2003 5:37 pm Заглавие: таблети инфо |
|
|
Значи от известно време искам да си купя таблет, но не знам какъв модел... Кой модел и на коя фирма си заслужава, колко струва, от къде мога да го купя ... BTW съм от Бургас и не ми се ходи до София да си купувам таблет :) , така че ако има хора от Бургас и знаят да кажат, а ако няма - Софиянци имат думата ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
morgoth Dark Lord
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
reWave

|
Пуснато на: Пон Ное 03, 2003 6:02 pm Заглавие: |
|
|
Мдааа едната тема я бях чел, но видях, че става въпрос само за WACOM. Другата обаче ми свърши работа - мерси ! :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
morgoth Dark Lord
|
Пуснато на: Пон Ное 03, 2003 6:04 pm Заглавие: |
|
|
reWave написа: | Мдааа едната тема я бях чел, но видях, че става въпрос само за WACOM. |
Като говорим за таблети, винаги става дума само за Wacom ;)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
reWave

|
Пуснато на: Пон Ное 03, 2003 6:17 pm Заглавие: |
|
|
То хуо WACOM ама не разбрах едно... Какво би препоръчал на newbie като мен :) - Graphire или Volito - кое мислиш, че е по-добро ? На мен ли така ми се струва или в adcom.bg няма инфо за Graphire ? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
morgoth Dark Lord
|
Пуснато на: Пон Ное 03, 2003 6:22 pm Заглавие: |
|
|
Абе по думи на препатили - бягай от Volito
Въпросът е, че май в България (пък и в Европа изобщо) Graphire вече няма.. само в Щатите (където пък май няма гадното Volito)
Иначе аз някога си купих Graphire именно от Adcom.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Пон Ное 03, 2003 6:24 pm Заглавие: |
|
|
Po dumite na prepatil -- byagay ot Volito. Ne e losh w kraina smetka, obache prosto nyakoi neshta ne mu dostigat za da se raboti normalno s nego. Graphire e OK. _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Пон Ное 03, 2003 6:25 pm Заглавие: |
|
|
Morg, tuka okolo mene pulno s Graphireta (Graphire2). _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Пон Ное 03, 2003 6:27 pm Заглавие: |
|
|
reWave написа: | То хуо WACOM ама не разбрах едно... Какво би препоръчал на newbie като мен :) - Graphire или Volito - кое мислиш, че е по-добро ? На мен ли така ми се струва или в adcom.bg няма инфо за Graphire ? |
VOLITO - дан си посмял!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Графире 3 вече излезе - почакай малко и ще доде и вав вашето село
едно Графире А6 за парво време и си готов.
само се обаждай по начесто в Адком
успех |
|
Върнете се в началото |
|
 |
morgoth Dark Lord
|
Пуснато на: Пон Ное 03, 2003 6:29 pm Заглавие: |
|
|
Мда, не само че имало Graphire в wacom-europe, ами има и Graphire3.. са ще чета кво, аджеба, са му добавили :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
reWave

|
Пуснато на: Пон Ное 03, 2003 6:35 pm Заглавие: |
|
|
Okay - разубедихте ме мнооо здраво за Volito-то хахаххха :D А какво излиза ся - само от Adcom може да се купят продукти на Wacom, така ли ? Ся ще го видя на Wacom сайта и аз, дано на Graphire 3 цената не е много висока... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
morgoth Dark Lord
|
Пуснато на: Пон Ное 03, 2003 6:36 pm Заглавие: |
|
|
Мисля, че и Жар имат... но само Intuos-и като че ли... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
reWave

|
Пуснато на: Пон Ное 03, 2003 6:41 pm Заглавие: |
|
|
Ако става въпрос за Jar Computers в ценовата им листа (XLS-а) наистина има само Intuos2 обаче цените им мнооооого ме радват... :) Също е интерестна категорията, в която са сложени - Scanners ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
reWave

|
Пуснато на: Чет Ное 20, 2003 6:23 pm Заглавие: |
|
|
Svarzax se s Adcom i mi kazaxa 4e Graphire 3 shte polu4at sled nova godina. Nqkoy znae li kolko zna4itelna e razlikata - predpolagam ima razlka :) i dali si zasluzzava da 4akam ili da si kupq 2-kata. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Чет Ное 20, 2003 7:17 pm Заглавие: |
|
|
Kakto edin prijatel kaza: "Ako imash talant mojesh i s piron vuv vodata da risuvash!" :) Na ruski zvuchi po-dobre, no istinata si e istina. S 3 ili 2, nema znachenie, stiga da go imash talanta. Ako otidesh na gfxartist.com da vidish horata kakvo pravjat samo s mishka... :) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
reWave

|
Пуснато на: Чет Ное 20, 2003 7:32 pm Заглавие: |
|
|
Emi dobre ama za razlikata mezzdu dvete ne kaza nishto :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Чет Ное 20, 2003 8:08 pm Заглавие: |
|
|
след 10 дни ми докарват от чужбинско таблет. повярваи ако имаш връзка това е най-добрия начин да се сдобиеш с таблет. таблет 6x8 t.e. A5 в см. ми излезна с 190лв. по евтин ако бях си го купил от Adcom-ци. в момента те са единствените които внасят таблети "Wacom". и ако искасш свестен таблет няма друг начин освен ти или някои твои човек ако има път към София да доиде от тук да купи таблет. лично аз ти препоръчвам да си вземеш Intous2. за какъвто ти стигнат парите. ето и адрес за повече информация:
http://www.wacom.com. в никакъв случай не се лъжи да си купуваш друга марка таблети!!!!! други добри освен Wacom НЯМА! _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Чет Ное 20, 2003 8:13 pm Заглавие: |
|
|
Drone написа: | Po dumite na prepatil -- byagay ot Volito. Ne e losh w kraina smetka, obache prosto nyakoi neshta ne mu dostigat za da se raboti normalno s nego. Graphire e OK. |
като например 2-бутон за пен-а:))) Volito=Shit:) ако бачкаш на Maya twa dali ne ti lipswa...:) _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
|
Върнете се в началото |
|
 |
reWave

|
Пуснато на: Чет Ное 20, 2003 11:38 pm Заглавие: |
|
|
Mi to xubo Intuos oba4e mnogo skapi vsi4ki :/
ina4e az she doyda v sofiq oba4e kato ne sa vnesli oshte Graphire 3 Adcom kav e smisalat :) ? a znaesh li dali e golqma razlikata m/u Graphire 2 i 3 ? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Чет Ное 20, 2003 11:59 pm Заглавие: |
|
|
не съм им гледал спецификациите но ако събереш малко пове4е кинти може да си купиш intous2 A6 (разликата не е голяма от графира) който е малко по евтин но пък е доста по-зле като параметри. Intous2 има приблизително 2 пъти повече степени на натиск и прочие. но пък ако си съвсем начинаещ изчакай си да внесат модел-3 и си вземи него. аз карах с един А6 доста време. вчрши работа но не е като А5 да речем. освен ако не работиш на фотошоп тогава и графира ти върши работа. и пак да ти напомня:) никакъв друг модел таблет:)! _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
|
Върнете се в началото |
|
 |
|