Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
zka

|
Пуснато на: Сря Фев 02, 2005 1:53 am Заглавие: Представяне |
|
|
Здравейте, бих желал да поствам в "графила за всеки".
Не знам с какво да се представя, затова това са общо взето последните неща с които съм се занимавал - лична страница http://dac.cult.bg разни неща събрани на едно място - http://punkt11.deviantart.com/gallery . Това е. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Сря Фев 02, 2005 1:58 am Заглавие: |
|
|
Не се занимавам с веб, но и уебсайта ти и графитите са много здрави. Браво! :) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BSC_mafia

|
Пуснато на: Сря Фев 02, 2005 10:47 am Заглавие: |
|
|
Legalize him в Грпхлла за "всеки"
легото кърти :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Сря Фев 02, 2005 11:48 am Заглавие: |
|
|
Не ми е ясно как да имаш права само "за всеки" щото това е нещо като "стъргалото" за хората от спец. секции. Място където да се виждаме накуп сите. Работите ти са готини и спокойно можеш да заявиш къде по-точно искаш права. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bethoven

|
Пуснато на: Сря Фев 02, 2005 11:49 am Заглавие: |
|
|
Е то така ще стане... първо се представят за грапхила за всеки и след това за другите форуми.... мда... ;Р _________________ M i h a i l P o p o v |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bethoven

|
Пуснато на: Сря Фев 02, 2005 11:57 am Заглавие: |
|
|
Малко разяснение....
Трябва да си приет в някои от специализираните форуми за да можеш да пишеш в грапхила за всеки Т.е. практичеки няма как да се направи представяне за грапхила за всеки, защото там пише всеки :) _________________ M i h a i l P o p o v |
|
Върнете се в началото |
|
 |
oho

|
Пуснато на: Сря Фев 02, 2005 1:18 pm Заглавие: |
|
|
Bethoven написа: | Малко разяснение....
Трябва да си приет в някои от специализираните форуми за да можеш да пишеш в грапхила за всеки Т.е. практичеки няма как да се направи представяне за грапхила за всеки, защото там пише всеки :) |
Бе не е чак така :>
Цитат: | Ще се наложи създаването на междинна група от приятели или просто точни или надеждни и ентусиазирани хора, които ще имат права за ГРПХЛЛА за "всеки" и Общи приказки. Докато се попълни, може да има някои неудобства, за които се извиняваме. Приканяме всеки, който не е член на специализирана група, но смята, че заслужава място в тази, да ми напише лично съобщение, за да видим какво ще го правим :) |
Взето от тук:
http://www.graphilla.com/viewtopic.php?t=8824 _________________ The only rules that matter are these:
What a man can do
and what a man can't do. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
niki michailov ники михайлов

|
Пуснато на: Сря Фев 02, 2005 2:53 pm Заглавие: |
|
|
Bethoven написа: | Малко разяснение....
Трябва да си приет в някои от специализираните форуми за да можеш да пишеш в грапхила за всеки Т.е. практичеки няма как да се направи представяне за грапхила за всеки, защото там пише всеки :) |
Може може - аз съм такъв модел.
...и днеска имам празник(тъй де...един требе си признае все пак) _________________ SHINEEEEEEEEEEEEE.......
днеска съм нежен |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zka

|
Пуснато на: Сря Фев 02, 2005 5:21 pm Заглавие: |
|
|
Благодаря за коментарите:) Не смятам, че съм на ниво за някой от специализираните форуми, не и в момента. Може би следващия път, не бързам за никъде:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ИвълДжиниъз

|
Пуснато на: Чет Фев 03, 2005 3:30 am Заглавие: |
|
|
ами да брау само така :) _________________ dygydy ва |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zka

|
Пуснато на: Вто Фев 15, 2005 3:56 am Заглавие: още |
|
|
ами това са страници за онлайн списание, ще бъдат поставени така, jpg. Критики и коментари са добре дошли, ако е много зле предполагам въобще няма да си изкоментира:)
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
reale

|
Пуснато на: Вто Фев 15, 2005 8:41 am Заглавие: |
|
|
zka - mnogo se zaradvah neshtata vi - bravos, bravos - govoria v mnojestveno chislo obrashtaiki se kum vsichkite "four men" :o)..
molia opravete si spellinga na home page-a, leading-a i kerning-a sushto che razvaliat hubavite kartinki :o) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|