Graphilla.com :: Преглед на тема - Представяне

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Представяне

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
zka

Местожителство: Берлин

МнениеПуснато на: Сря Фев 02, 2005 1:53 am    Заглавие: Представяне Отговорете с цитат

Здравейте, бих желал да поствам в "графила за всеки".
Не знам с какво да се представя, затова това са общо взето последните неща с които съм се занимавал - лична страница http://dac.cult.bg разни неща събрани на едно място - http://punkt11.deviantart.com/gallery . Това е.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Ky3Mu4

Местожителство: Germany

МнениеПуснато на: Сря Фев 02, 2005 1:58 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Не се занимавам с веб, но и уебсайта ти и графитите са много здрави. Браво! :)
BSC_mafia

Местожителство: SOFIA

МнениеПуснато на: Сря Фев 02, 2005 10:47 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Legalize him в Грпхлла за "всеки"
легото кърти :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Bio

МнениеПуснато на: Сря Фев 02, 2005 11:48 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Не ми е ясно как да имаш права само "за всеки" щото това е нещо като "стъргалото" за хората от спец. секции. Място където да се виждаме накуп сите. Работите ти са готини и спокойно можеш да заявиш къде по-точно искаш права.
Bethoven

МнениеПуснато на: Сря Фев 02, 2005 11:49 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Е то така ще стане... първо се представят за грапхила за всеки и след това за другите форуми.... мда... ;Р
Bethoven

МнениеПуснато на: Сря Фев 02, 2005 11:57 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Малко разяснение....

Трябва да си приет в някои от специализираните форуми за да можеш да пишеш в грапхила за всеки Т.е. практичеки няма как да се направи представяне за грапхила за всеки, защото там пише всеки :)
oho

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря Фев 02, 2005 1:18 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Bethoven написа:
Малко разяснение....

Трябва да си приет в някои от специализираните форуми за да можеш да пишеш в грапхила за всеки Т.е. практичеки няма как да се направи представяне за грапхила за всеки, защото там пише всеки :)

Бе не е чак така :>

Цитат:
Ще се наложи създаването на междинна група от приятели или просто точни или надеждни и ентусиазирани хора, които ще имат права за ГРПХЛЛА за "всеки" и Общи приказки. Докато се попълни, може да има някои неудобства, за които се извиняваме. Приканяме всеки, който не е член на специализирана група, но смята, че заслужава място в тази, да ми напише лично съобщение, за да видим какво ще го правим :)

Взето от тук:
http://www.graphilla.com/viewtopic.php?t=8824
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
niki michailov
ники михайлов

Местожителство: varna

МнениеПуснато на: Сря Фев 02, 2005 2:53 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Bethoven написа:
Малко разяснение....

Може може - аз съм такъв модел.
...и днеска имам празник(тъй де...един требе си признае все пак)
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
zka

МнениеПуснато на: Сря Фев 02, 2005 5:21 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Благодаря за коментарите:) Не смятам, че съм на ниво за някой от специализираните форуми, не и в момента. Може би следващия път, не бързам за никъде:)
Върнете се в началото
ИвълДжиниъз

МнениеПуснато на: Чет Фев 03, 2005 3:30 am    Заглавие: Отговорете с цитат

ами да брау само така :)
zka

МнениеПуснато на: Вто Фев 15, 2005 3:56 am    Заглавие: още Отговорете с цитат

ами това са страници за онлайн списание, ще бъдат поставени така, jpg. Критики и коментари са добре дошли, ако е много зле предполагам въобще няма да си изкоментира:)

Върнете се в началото
reale

МнениеПуснато на: Вто Фев 15, 2005 8:41 am    Заглавие: Отговорете с цитат

zka - mnogo se zaradvah neshtata vi - bravos, bravos - govoria v mnojestveno chislo obrashtaiki se kum vsichkite "four men" :o)..
molia opravete si spellinga na home page-a, leading-a i kerning-a sushto che razvaliat hubavite kartinki :o)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети