Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
deinterlance
|
Пуснато на: Чет Фев 03, 2005 3:39 am Заглавие: |
|
|
Nerazbiram mnogo ama sum suglasen |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ИвълДжиниъз

|
Пуснато на: Чет Фев 03, 2005 3:47 am Заглавие: |
|
|
eto... u see?
imalo nqkoi da razbira neshto we ;))) _________________ dygydy ва |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Чет Фев 03, 2005 11:44 am Заглавие: |
|
|
ИвълДжиниъз, пич, туй не е чат _________________ и един шоколад увива мармота в станиол |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ИвълДжиниъз

|
Пуснато на: Чет Фев 03, 2005 12:33 pm Заглавие: |
|
|
kakvo li si misleh, po dqvolite... Izvinete me _________________ dygydy ва |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mozak

Регистриран на: 06 Юли 2003 Мнения: 362 Местожителство: Carbon City
|
Пуснато на: Чет Фев 03, 2005 11:44 pm Заглавие: |
|
|
деба ИвълДжиниъз много дразниш фе!
Ако не флудеше толкова форума с глупости предполагам бих послушъл съветите ти, но в случая тфоето мнение не значи нищо за мен, независимо дали си прав или не. А сигурно си прав, не знам! Както казах не съм учил анатомия или рисуване и силата ми не е в тези мацки, но наистина ми доставя удоволстие да ги рисувам!
пс: аре пусни нещо тфое да те видим... се говориш пък нищо не си показал! Разбирам да покажеш някфи щестоки графики и тогава да ми говориш така... тогава бих повтарял само "да да прав си..."
пс2: а да и още нещо като постваш може преди "Прати" да цъкаш на "Преглед" за да видиш се пак дали си успял да сложиш картинка в поста си... че кат гледам за тебе тфа е трудна работа..
а иначе ето нещо друго:  _________________ Мозъчни проблеми |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Чет Фев 03, 2005 11:56 pm Заглавие: |
|
|
В последно време се наблюдава тенденцията талантливи млади хора да се подвеждат по заядливите коментари на недоказали се иначе дразнители, като по този начин не допринасят с нищо за своето представяне.
Не смятам че залитането по оригиналничене със замяна на "В" с "Ф", ни прави по-велики. предполагам че не е трудно да бъдеш забелязан и без да използваш този език, защото аз смятам че иначе работите ти си заслужават и не е нужно да ги "разкрасяваш" по този начин. Най-малкото ще бъдеш по-разбираем. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mozak

Регистриран на: 06 Юли 2003 Мнения: 362 Местожителство: Carbon City
|
Пуснато на: Пет Фев 04, 2005 12:08 am Заглавие: |
|
|
замяната на Ф с В (Е с И) и тем подобните е по скоро изкривяване. Същалявам просто вече не се усещам. Това го има при много голяма част от младите! _________________ Мозъчни проблеми |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ironhacker

|
Пуснато на: Пет Фев 04, 2005 12:52 am Заглавие: |
|
|
Абе тоя ИвълДжиниъс и мене почва да ме нерви с постовете си напоследък :/ Както и да е...майната му.
Начи illblood добре е, btw май видях една твоя 2минутна драсканица до ул. Ангиста :D Няма кой друг да е бил, защото беше точнио в твой стил. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
loshia3d

|
Пуснато на: Пет Фев 04, 2005 10:34 am Заглавие: |
|
|
za men neshtata ti sa strahotni neznam zashto oshte ne sa ti dali prava prodalshavai da postvash takiva qki i se nadqvam da ti gi dadat ;)
Yspeh |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ИвълДжиниъз

|
Пуснато на: Пет Фев 04, 2005 10:43 am Заглавие: |
|
|
Така, по ред: картинки мога да слагам и рисувам за разлика от тебе, това е ясно. Ти също ме дразниш така, че не ме ебе. Колкото до флуда, по-добре моя флуд отколкото твоите недомислици. Земи го продай на някой тоя таблет на тебе не ти е от полза, моливче и листче ти трябват и повечко усърдие, а не самочувствие.
Колкото до другите "недоказали се дразнители"- майната ви и на вас. Освен малоумни коментари друго можете ли да правите? Поне отправяйте нападките си във второ лице единствено число, може да ви отговоря, ако коментарите си заслужават разбира се.
Иначе много ме радва реакцията ви. Как се обединявате само и си пазите неприкосновената обител, където се чувствате велики, велики. Истината е, че за БГ ниво сте зле, да не говорим за международно и ако не показвам мои творби, то е защото знам, кога едно нещо си заслужава да бъде видяно и кога не, за разлика от вас. Пък и не мисля, че си струва да ви се показва нещо качествено, щом се прехласвате по някакви аматьорски изпълнения, лимитът ви е до там явно.
П.С. Искате критика, ето ви градивна, домързя ме да сложа стрелки на всяко място от онази рисунка, но аз не съм учител все пак, но за "ф"-то съм съгласен, че не никак стилно. Дребнаво, нали? Еми стила вие го налагате, аз само се съобразявам, да не ме баннете... хаха.
Ако имате нещо по-умно, чакам, ако не, си запазете жалките коментари за чата, това е "ф"орум за хора с мнение, а не със свободни време и компютър. Колкото до празните приказки- на вас и това не ви се удава даже. Отново поздрави за Капитана и всеки различен. _________________ dygydy ва |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Пет Фев 04, 2005 11:14 am Заглавие: |
|
|
Да видим защо смятам че си просто един дразнител. Малко предистория:
ИвълДжиниъз написа: | Stass написа: | ммм...Калина е много чаровна мацка :-) Браво ! продължавай все така |
зле? |
ИвълДжиниъз написа: | имаш таблет- браво! Сега ако се научиш и да рисуваш... не би било... зле. |
За разлика от "В" и "Ф" тук всичко ти се разбира:
ИвълДжиниъз написа: | ok ne e mnogo dobre ... ok sa polovinata raboti tuka ... drugata sa zle ne samo negovite na celia forum ... specialno za "grafiki i illust"
si4kite samo eee super si eee mnoy qko ee kolko skil ee kolko stil ...
ostavete si nqkoi superlativ za posle ...moje da isko4i neshto dobro toku vish nqkoi grafik ot akademiqta ili deaznam ....:)
i nikaf kapitaM ni sam |
ИвълДжиниъз написа: | ironhacker написа: | Ky3Mu4 написа: | ИвълДжиниъз написа: | имаш таблет- браво! Сега ако се научиш и да рисуваш... не би било... зле. |
Капитане... не ти ли... писна бре? |
Ми за това са измислили бан по IP :) |
e slava bogu 45e nqkoi moje da misli
nali ? |
Следва нещо по темата, след това приемане на благодарности за градивната критика и отново:
ИвълДжиниъз написа: | kakvo li si misleh, po dqvolite... Izvinete me |
и накрая разтърсващата история на един гений, чиито работи никой не е виждал, защото бил много велик за да се занимава с некадърници като нас. Това не е ли просто едно лаене и заяждане с хората, за да ти се обърне внимание, без да покажеш нищо свое?
За обединяването, радвам се че го правим срещу простащината, а не вървим след хора като теб. Докажи че можеш да правиш нещо, като покажеш работите си и ако те заслужават, на драго сърце ще си върна думите назад. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
R1dler
|
Пуснато на: Пет Фев 04, 2005 11:39 am Заглавие: |
|
|
ИвълДжиниъз написа: | това е "ф"орум за хора с мнение. |
Мда, това е вярно. Но не за хора с мнение основаващо се единствено на гордото "Аз мога!"... и сам ще се сетиш защо.
Мда, може и да сме зле и да се чувстваме велики. С какво обаче това притеснява теб?
Не заслужаваме да ни покажеш творбите си. Добре. А с какво заслужихме мнението ти?
Какво очакваш от престоя си тук? Да ни кажеш колко сме зле? Браво, каза ни го!
Друго? _________________ The more you take, the more you need. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LuPi

Регистриран на: 12 Яну 2004 Мнения: 1175 Местожителство: eastern hemisphere
|
Пуснато на: Пет Фев 04, 2005 11:47 am Заглавие: |
|
|
@illblood отдавна ти гледам нещата и все по-добри виждам:) Браво от мене! Имаш много интересен стил, доразвий го... той вече ти е като запазена марка малко или много:) Време е да почнеш да го продаваш;) ... _________________ Не так страшний руски танк, как его пияний екипаж.
http://badpixel.cghub.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Captain SHINER

|
Пуснато на: Пет Фев 04, 2005 11:54 am Заглавие: |
|
|
R1dler написа: | Какво очакваш от престоя си тук? Да ни кажеш колко сме зле? Браво, каза ни го!
Друго? |
i az ti go kazvam!!! _________________ физкултура, физкултура!
най-добрата съм спортистка!
уча всеки, който иска!
с обръч, топка и бухалка!
дай да видя твойта па-а-алка! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
R1dler
|
Пуснато на: Пет Фев 04, 2005 11:56 am Заглавие: |
|
|
Captain SHINER написа: | R1dler написа: | Какво очакваш от престоя си тук? Да ни кажеш колко сме зле? Браво, каза ни го!
Друго? |
i az ti go kazvam!!! |
теб не те питам...но ще уважа напъна ти...браво и на теб.:)
още нещо ще казваш ли? _________________ The more you take, the more you need. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Captain SHINER

|
Пуснато на: Пет Фев 04, 2005 11:58 am Заглавие: |
|
|
iskah da kaja che imam samo 1 acc i to e CAPTAIN SHINER!
ne razbrah kakvo losho kazah ta mi iztri posta!
tova poiasnenie e za da ne me namesvat v siaka intriga vuv Foruma!
blagodaria za vuzmojnosta da se izkaja! _________________ физкултура, физкултура!
най-добрата съм спортистка!
уча всеки, който иска!
с обръч, топка и бухалка!
дай да видя твойта па-а-алка! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
R1dler
|
Пуснато на: Пет Фев 04, 2005 12:02 pm Заглавие: |
|
|
Captain SHINER написа: | iskah da kaja che imam samo 1 acc |
много ти е.
illblood, съжалявам за омазването, но тъй като целите на това представяне са постигнати ми се иска да вярвам, че ми влизаш в положението. _________________ The more you take, the more you need. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TchudO

|
Пуснато на: Пет Фев 04, 2005 12:03 pm Заглавие: |
|
|
Podarjam mnenieto na ИвълДжиниъз tuk sa se sabrali banda deca da si igraiat na dizaineri samo pljuete bre ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Пет Фев 04, 2005 12:14 pm Заглавие: |
|
|
Captain SHINER написа: | R1dler написа: | Какво очакваш от престоя си тук? Да ни кажеш колко сме зле? Браво, каза ни го!
Друго? |
i az ti go kazvam!!! |
Един форум не е нито модераторите му, нито админа/те, нито някой и нещо в частност. Един форум са всички негови членове. Когато се отпращат обвинения към даден форум от някой член на форума (ти колко регистрации имаш вече?) и се заклеймява, то същия се слага под общия знаменател!
Друго?
п.с.: Много се чудя ти какво очакваш от Графила? От сума време само някви драсканици съм видял от тебе. Единственото което ми прави впечатление е непрестаното ти цупене, мрънкане, прояви на некомпетента инфантилност...
В твоя случай винаги с съзнанието ми изплува една крилата реплика от едно популярно ТВ предаване:
""... вие двамата въобще добре ли сте?..."" _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
R1dler
|
Пуснато на: Пет Фев 04, 2005 12:19 pm Заглавие: |
|
|
TchudO написа: | Podarjam mnenieto na ИвълДжиниъз tuk sa se sabrali banda deca da si igraiat na dizaineri samo pljuete bre ... |
Е, и? Искаш да си играеш с нас?:) _________________ The more you take, the more you need. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|