Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
panagonov

|
Пуснато на: Съб Фев 26, 2005 10:30 pm Заглавие: Ако някой знае..... |
|
|
Има ли някой представа как се нарича технологията за производство на тримерни и движещи се изображения? Доста съм неясен, но незнам как да го формулирам. Ако някой се сеща за тези покемони, които се продават в момента ще ме разбере - като ги гледаш под един ъгъл виждаш едно изображение, като го попреместиш - виждаш друго. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
minimiro Ксараджия

|
Пуснато на: Нед Фев 27, 2005 2:05 am Заглавие: |
|
|
http://www.humaneyes.com/
ma e bradva
s edin poznat se opitvahme da izpolzvame analog na softa - 3DZ Extreme.... zora e s osiguryavaneto na lentikular lensovete, praih nekolko opita ~spolu4livi s otlepeni lensove ot edno demo, no 3DZ extremeto v sravnenie s human eyes si e jivo durvo
vijdal sum i demo print na human eyes ot printocoma minalogodishnia v germania, tam mi izpadaha zubite prosto |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Нед Фев 27, 2005 12:04 pm Заглавие: |
|
|
Да, да, и аз гледах едни немски материали и сега просто трябва да знам технологията за отпечатване на тези неща. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Нед Фев 27, 2005 9:02 pm Заглавие: |
|
|
Предполагаме че питаш за технологията на "намигащите" картички от едно време? Системата се казва Lenticular Imaging, търговската марка е VariVue ТМ.
Тук може да се види как точно работи.
http://www.depthography.com/times.html
Малко е скъп материала с прозрачните призмички обаче... площ като за един билборд срува 2500$! Отделно т. нар. "опитчески цимент" с който се лепи към изображението и той е е евтин. _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
minimiro Ксараджия

|
Пуснато на: Пон Фев 28, 2005 4:21 am Заглавие: |
|
|
ve4e se pozmeniha tehnologiite, pe4ata se direktno varhu lensovete (otzad), koet ne gi prai koi znae kolko eftini de ;)
Nai-dobrata cena koyato uspyah da namerya beshe za 100lpi 50x70 - ~3-4Evro/br ma pri 1500-2000 lista tiraj (cena samo za lensovete) i to 4ak v Kanada :\
Daje komshiite na yug se praat na hitri i pod 5-6 evro na broi otkazvat sekakva komunikacia...a bili obi4ali da se pazaryat uj ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Пон Фев 28, 2005 1:44 pm Заглавие: |
|
|
Ако е 4 евро бройката 50x70 мисля че не е толкова скъпо
Много ми е интересно как наслагват до 20 изображения в тази технология (както пишеше в един сайт на който попаднах)... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ico
|
Пуснато на: Пон Фев 28, 2005 2:07 pm Заглавие: |
|
|
mi zavisi kolko strani ima prizmata koiato prechupva izobrajenieto. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mozak

Регистриран на: 06 Юли 2003 Мнения: 362 Местожителство: Carbon City
|
Пуснато на: Пон Фев 28, 2005 5:01 pm Заглавие: |
|
|
наскоро видях че JetPoint са започнали да печатати тикива работи, и имат един билборд на които по средата има сърце, което се оголемява като минаваш с колата покраи него :) ефекно _________________ Мозъчни проблеми |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Demetrii

|
Пуснато на: Вто Мар 01, 2005 3:47 pm Заглавие: |
|
|
J-point е името :) _________________ Photo group Naos |
|
Върнете се в началото |