Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Juice
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Сря Мар 09, 2005 3:00 pm Заглавие: |
|
|
Dobre do6al...
Vinagi sa me kefili grafitite, a tozi ne e lo6! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TchudO

|
Пуснато на: Сря Мар 09, 2005 6:54 pm Заглавие: |
|
|
Mai taka kato go gledam tui neshto fona mu e malko bial spored
ama az kvo razbiram |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juice
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juice
|
Пуснато на: Сря Мар 09, 2005 7:13 pm Заглавие: |
|
|
mnogo gledate - ni6o ne pi6ete - gledaneto ain't FO FREEEE :) _________________ http://dribbble.com/IlianIliev |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BSC System

|
Пуснато на: Сря Мар 09, 2005 10:31 pm Заглавие: |
|
|
Яко е това графитче и мене много ме кефи :)
Едно голямо БРАВО :)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SPIT

|
Пуснато на: Сря Мар 09, 2005 11:06 pm Заглавие: |
|
|
a spored men e napraveno plaho i bez ideq, sorry, chovek, no nikak ne mi haresva, koqto ida e chast ot nego, znam za nqmaneto na kinti za boi i flakoni, no tova ne opravdava slabata ideq. _________________ http://dribbble.com/KossyoKOKALANOV |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juice
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
zka

|
Пуснато на: Сря Мар 09, 2005 11:23 pm Заглавие: |
|
|
ам не че е задължително, ама е добре първо да минеш през другите работи, онез надписчета там. най-малкото за да свикнеш да работиш с флакона. техниката ти е не е много на ниво, преливките там, самите линии... ако поработиш върху техниката, ще видиш че ще изглеждат по съвсем различен начин. упражнения на фазер с флакон от два лева. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juice
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
illiastration
|
Пуснато на: Чет Мар 10, 2005 2:56 pm Заглавие: |
|
|
ribata e nai-dobrata chast :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Laokon

|
Пуснато на: Чет Мар 10, 2005 4:57 pm Заглавие: |
|
|
еми първо ти дай още че това нещо нема обща композиция разпокъсано е (в момента не го виждам щото си го качил на шитав сървър) ама май ти бегаше и перспективата цветовете ти са крайно умрели и ....... ама аз така или иначе не се кефя на графити особенно когато са на гърба на блока ми ама се пак и в графитите май требва да има обща идея и прилична композиция и тн.
Та дай още неща щото само с това (средно качество) нещо нема много похвални коментари да видиш!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
rainbow

|
Пуснато на: Пет Мар 11, 2005 2:35 pm Заглавие: |
|
|
Десният крак на бибойчето най-вдясно с две колена ли е?
Виждал/а ли си BOTY и по-точно стилистиката на техните writers? Ако не - направи го, може да ти даде хубави насоки.. _________________ Това е текстови блок, който може да бъде прикачен в края на съобщенията, които пускате. Има ограничение от 255 символа |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dEmON
|
Пуснато на: Пет Мар 11, 2005 11:00 pm Заглавие: |
|
|
tva legal li ste go pravili? :) mnogo e dobro - respect, eem... btw kakvi boi4ki polzvate i otkude si gi kupuvate, 4e i az imam problemi s $$$ :( ? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SPIT

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juice
|
Пуснато на: Пон Мар 14, 2005 12:35 pm Заглавие: |
|
|
da tova e 4oveka - MODE2 - i nito az nito TI priqteliu mozem mu se namazem na malkiq prust po techniquE! i az mnogo haresvam ARt-a mu!
A za stenata s kvi boi bila pravena. - emi sus sekvi boi! Znam 4e ako beh slojil fon 6te6e da izglejda po drug na4in! Ideqta be6e 4e e praveno za 5h. tova! ma ne se opravdavam - po figurite i dvijeniqta ima gre6ki - nedoobmisleno - donqkude! Vijde kak govorq kato vas za sobstvenite si ne6ta! I ne sum go postnal tva - misleiki si 4e 6e mine nedoopluto! I stranoto e 4e samo writers pi6at v tazi tema!Aide malko i hudijnicite da se obadqt! Spite li be hora! :)Eho! _________________ http://dribbble.com/IlianIliev |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Alex
|
Пуснато на: Пон Мар 14, 2005 3:15 pm Заглавие: |
|
|
ami respekt za tva che imash smelostta da bichish po steni, mene bi mi bilo leko nekomfortno s tia shpreiove, pa i da se barza.
Ama inache mene neshto mi stoi ne kak trebe kato kompozicia, dosta haos v loshia smisal. Chisto dori anatomichni problemi deto ne idvat ot stil, a ot neznanie.
Ot druga strana ribata s face-a tam e iako. _________________ -= Всяко нещо има край, само саламът има два края =- |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|