Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
panagonov

|
Пуснато на: Пон Ное 08, 2004 5:10 pm Заглавие: |
|
|
Теглих го 4 дни!!!!
Заслужаваше си!!!
ИСКАМ ДА ГЛЕДАМ ТОЗИ ФИЛМ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Пон Ное 08, 2004 7:39 pm Заглавие: |
|
|
Da, gledah go :)))))
The Emperor will be pleased :)))) _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Пон Ное 08, 2004 8:50 pm Заглавие: |
|
|
panagonov написа: | Теглих го 4 дни!!!!
Заслужаваше си!!!
ИСКАМ ДА ГЛЕДАМ ТОЗИ ФИЛМ! |
панагонов, човече, какъв е тоя интернет при тебе бе, да не е с пощенски гълъби? :))) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mr_j

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Съб Мар 12, 2005 5:21 pm Заглавие: |
|
|
ot vchera sum go gledal sigurno 50 puti.. kef kef i pak kef.. !!!!! _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
abbadon

|
Пуснато на: Съб Мар 12, 2005 6:39 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | ot vchera sum go gledal sigurno 50 puti.. kef kef i pak kef.. !!!!! |
I az taka ;) _________________ ..the pieces of the puzzel are waiting... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Съб Мар 12, 2005 9:53 pm Заглавие: |
|
|
Boteff написа: | ot vchera sum go gledal sigurno 50 puti.. kef kef i pak kef.. !!!!! |
Много ама много здрав, наистина е по-въздействащ от първия, някой да има идея дали има вече дата за премиерата в БГ? _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Съб Мар 12, 2005 9:57 pm Заглавие: |
|
|
sushtata kato navsqkade.. na 19 mai .. :) _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Нед Мар 13, 2005 3:53 am Заглавие: |
|
|
"You are under arrest, Chancellor!"
"Are you threatening me, Master Jedi?"
"UAAAAAaaaaaaaaaa......"
Бах мааму как ше доживея до 19-ти?!?!? :) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Нед Мар 13, 2005 7:34 am Заглавие: |
|
|
Ky3Mu4 написа: | Бах мааму как ше доживея до 19-ти?!?!? :) |
:)
тц, тц ... Хора, вие венозно го зимате тоя филм ... _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

Регистриран на: 03 Дек 2002 Мнения: 1223 Местожителство: Соединенные Штаты Америки
|
Пуснато на: Нед Мар 13, 2005 8:45 am Заглавие: |
|
|
Хм, аз два пъти гледах трейлъра, де да знам, смятам да отида да го гледам филма без никакви очаквания.
А утре отивам да гледам Der Untergang и отивам наистина с мисълта, че ще гледам нещо качествено.
Епизод 2 става за гледане за картинките ако се изреже половината филм. Обаче битката накрая толкова няма нищо общо с каквото и да било "военно", даже не може да се говори за търсене на кусури... ами не мога да взема филма насериозно ако ще ми показва безумия. Като гледам трейлъра нищо по-различно няма да има в 3. А ако половината филм го възприемам като куха шарения, то как да вземам насериозно иначе прекрасния Ian McDiarmid. Все пак едно е фантастика, а съвсем друго са чисти глупости.
Виж старите епизоди.... там нещата са различни ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bigworm

|
Пуснато на: Нед Мар 13, 2005 12:03 pm Заглавие: |
|
|
aaaaaaaa....obache stariq kenobi naprao me pulni otsekude.....ako go ima po site-ovete si go durpam oshte sq _________________ taman se setih kvo da kaja i kazah drugo |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Нед Мар 13, 2005 12:55 pm Заглавие: |
|
|
@Империал - partyspoiler _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Нед Мар 13, 2005 12:59 pm Заглавие: |
|
|
империал , не съм съгласен ;) , старите епизоди изобщо не блестяха с реализъм и невероятна смисленост на бойните сцени - спомни си момента когато хилядолетния сокол бягаше от две ISD-та ...
но то това му е очарованието на филма :) _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Нед Мар 13, 2005 2:49 pm Заглавие: |
|
|
Това е филмът с който съм израстнал, така че треската преди последната част на сагата е съвсем нормална. Не ми пука дали са само ефекти и пр., за мен е по-важно историята да бъде разказана докрай, и то както Джордж Лукас само умее. Всички епизоди до момента оправдаха очакванията ми, тъй като го гледам по същия начин по който гледах за първи път "Империята..." преди 20 години - в момента в който човек почне да търси връзка с ралността, значи магията на Star Wars го е напуснала. ;) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LuPi

Регистриран на: 12 Яну 2004 Мнения: 1175 Местожителство: eastern hemisphere
|
Пуснато на: Нед Мар 13, 2005 3:04 pm Заглавие: |
|
|
Ky3Mu4 написа: | Това е филмът с който съм израстнал, така че треската преди последната част на сагата е съвсем нормална. Не ми пука дали са само ефекти и пр., за мен е по-важно историята да бъде разказана докрай, и то както Джордж Лукас само умее. Всички епизоди до момента оправдаха очакванията ми, тъй като го гледам по същия начин по който гледах за първи път "Империята..." преди 20 години - в момента в който човек почне да търси връзка с ралността, значи магията на Star Wars го е напуснала. ;) |
На пълно съм съгласен с тебе *thumbs up*! _________________ Не так страшний руски танк, как его пияний екипаж.
http://badpixel.cghub.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Нед Мар 13, 2005 3:08 pm Заглавие: |
|
|
@impi i prqtelq s chushkata.. dEca.. tova che deteto vuv vas e umrqlo predi da ste se rodili si e lichno vash problem.. :) .. sporove po temata sa izlishni i smeshni .. mnogo mislite momcheta .. mnogo .. :)
zabavlqvaite se .. toi filma za tova e praven ..
 _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Нед Мар 13, 2005 3:54 pm Заглавие: |
|
|
Имам един въпрос: В няколко от сцените на трейлъра, се виждат как Уукита се млатат срещу някакви АТ на някаква странна планета, не можах да определя пейзажа, беше прекалено бързо /Кашиик?/. И в една от сцените има едно дето прилича на Чубака, с колана с експлозиви препасан на гърдите. Някой може ли да го подтвърди, ако има информация? Дали това ще е първото появяване на Чубака в новата трилогия? _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Нед Мар 13, 2005 4:16 pm Заглавие: |
|
|
да , няма майтап , Чубака се появява , четох някъде че ще е лидер на армия от уокита :))) _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Нед Мар 13, 2005 8:49 pm Заглавие: |
|
|
19-ти май е много далече. Определено нямам търпение. Почвам да мобилизирам приятелите още от сега. Този филм трябва да се гледа със съмишленици. И в препълнен киносалон... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|