Предишната тема :: Следващата тема |
Трябва ли да има нов конкурс.3Д или 2Д? |
Не |
|
7% |
[ 4 ] |
Искаме 2Д |
|
52% |
[ 28 ] |
Искаме 3Д |
|
39% |
[ 21 ] |
|
Общо гласове : 53 |
|
Автор |
Съобщение |
Grotesq

Регистриран на: 12 Мар 2005 Мнения: 442 Местожителство: Булгаристан
|
Пуснато на: Нед Мар 13, 2005 8:00 pm Заглавие: Абе хора айде направете нов конкурс!!! |
|
|
От конкурса за робот насам цяла вечност мина дайте някой нов конкурс! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Grotesq

|
Пуснато на: Нед Мар 13, 2005 9:20 pm Заглавие: |
|
|
Само ще помоля хората,които са гласували да се обосноват защо 2Д или 3Д са гласували.
А ако НЕ мнението ви ще е повече от желано.
Благодаря на гласувалите. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Alex
|
Пуснато на: Пон Мар 14, 2005 3:24 pm Заглавие: |
|
|
Moita obosnovka e che konkursite sa neshto polozhitelno i plenitelno-charovno. Zatva glasuvah za 3D, ama iskam i za 2D :))))) _________________ -= Всяко нещо има край, само саламът има два края =- |
|
Върнете се в началото |
|
 |
themagician

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Вто Мар 15, 2005 11:13 am Заглавие: |
|
|
Добра идея, само участници да има повечко.
Аз гласувах за 3D, защото това ме вълнува, но не мисля че е невъзможно да се организират конкурси и за повече направления, а защо не и за общ конкурс, например кой как вижда и може да пресъздаде със собствени изразни средства идеята на конкурса, както и трети вариант, групово участие на хора от различните профили. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LuPi

Регистриран на: 12 Яну 2004 Мнения: 1175 Местожителство: eastern hemisphere
|
Пуснато на: Вто Мар 15, 2005 1:24 pm Заглавие: |
|
|
Аз също гласувах за 3Д защото това ме интересува... но идеята на Врабчев за комбиниран конкурс наистина е добра.. 2Д и 3Д по една задача... би било много интересно:) _________________ Не так страшний руски танк, как его пияний екипаж.
http://badpixel.cghub.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Grotesq

|
Пуснато на: Вто Мар 15, 2005 7:18 pm Заглавие: |
|
|
Абсолютно да интересна идея.Много ме запалихте. :)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Grotesq

|
Пуснато на: Вто Мар 15, 2005 7:22 pm Заглавие: |
|
|
Това за груповото участие обаче не ми харесва.Някои от участниците няма да влезнат на равни начела в конкурса и други такива съображения ме притесняват. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LuPi

Регистриран на: 12 Яну 2004 Мнения: 1175 Местожителство: eastern hemisphere
|
Пуснато на: Вто Мар 15, 2005 7:37 pm Заглавие: |
|
|
Grotesq написа: | Това за груповото участие обаче не ми харесва.Някои от участниците няма да влезнат на равни начела в конкурса и други такива съображения ме притесняват. |
!?!?:) _________________ Не так страшний руски танк, как его пияний екипаж.
http://badpixel.cghub.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Grotesq

|
Пуснато на: Вто Мар 15, 2005 10:23 pm Заглавие: |
|
|
Еми екипите" ще са свободно формиращи се и е логично хора които се познават от отдавна чрез грапхилата да се обединят и да направят нещо много по-добро от някой нов във форума,който не познава хора от тука.
Абе това което искам да кажа е че по-добре всеки сам :).Но 2Д и 3Д да се използват свободно е наистина добра идея. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Grotesq

|
Пуснато на: Вто Мар 15, 2005 10:36 pm Заглавие: |
|
|
Между другото що не вземем нещата в свои ръце (ако има кой да ме подкрепи) и да кажем тема ФАНТАЗНИ ОБРАЗИ от български приказки.
Да кажем че предложенията кои да са приказките се приемат свободно и се номерират от човек който не участва.Пуска се анкета с номера и номера събрал най-много гласове е темата на конкурса.
Като разбирасе само този неучастващ човек знае как е номерирал приказките.
Обосновката ми за подобна тема е пристрастноста на всички хора като нас към фантазни същества.Но да бъде елиминиран елемента на познати до болка кино образи от филми от США(САЩ). |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DinYa
|
Пуснато на: Сря Мар 16, 2005 10:11 am Заглавие: |
|
|
в 3Д форума Fantomas написа: | даже си мисля -защо не ,всеки да си спретне автопортрет да видим кой ще го измисли най - оригинално |
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Сря Мар 16, 2005 10:11 am Заглавие: |
|
|
Washeto wizhdane za Jedi Master e yaka ideya spored mene :)))) _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Сря Мар 16, 2005 12:37 pm Заглавие: |
|
|
Drone написа: | Washeto wizhdane za Jedi Master e yaka ideya spored mene :)))) |
ili mejdinen costum na bat Vader.. predi da navleche edinstveniqt klasicheski .. ( nqkoi shte kajat.. '' oo ne svetotatstvo '' no kakvo puk.. ;) ) _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Сря Мар 16, 2005 5:25 pm Заглавие: |
|
|
Boteff написа: | Drone написа: | Washeto wizhdane za Jedi Master e yaka ideya spored mene :)))) |
ili mejdinen costum na bat Vader.. predi da navleche edinstveniqt klasicheski .. ( nqkoi shte kajat.. '' oo ne svetotatstvo '' no kakvo puk.. ;) ) |
OOOOOOOO SWETOTATSTWO!!!! _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Чет Мар 17, 2005 8:01 pm Заглавие: |
|
|
Grotesq написа: | хора които се познават от отдавна чрез грапхилата да се обединят и да направят нещо много по-добро от някой нов във форума,който не познава хора от тука. |
Ако мислим по този начин, някой ще каже че е логично, тези които работят по-отдавна да са по-добри и ще направят по-хубави работи, та да им забраним да участват. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Candelero

|
Пуснато на: Чет Мар 17, 2005 11:01 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | Ако мислим по този начин, някой ще каже че е логично, тези които работят по-отдавна да са по-добри и ще направят по-хубави работи, та да им забраним да участват. |
Ами ТОКУ що се отписа САМ... ти няма да участваш.... ;)))
Аз си мисля за някаква друга интеграция, нещо като
2D в 3D-то & 3D в 2D-то ... _________________ The designer can see from his drawings how the final design will look but, unfortunately, not necessarily how it will work. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

Регистриран на: 03 Дек 2002 Мнения: 1223 Местожителство: Соединенные Штаты Америки
|
Пуснато на: Чет Мар 17, 2005 11:34 pm Заглавие: |
|
|
Хайде да е след 1ви Май, понеже преди това няма да мога да участвам... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nrg333

|
Пуснато на: Пет Мар 18, 2005 9:03 am Заглавие: |
|
|
Ако трябва да се прави костюма на Вейдър примерно, това означава че всички които не са художници (включително и аз) отпадаме предварително. Не е ли по добре да е нещо в което всички да могат да участват кой както може. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nickyz

|
Пуснато на: Пет Мар 18, 2005 9:05 am Заглавие: |
|
|
За да стане хубав конкурс трябва да се намери от някъде подобаващ награден фонд, за да има човек стимул да участва.
Оттук следва, че нямаме право да искаме от модераторите "да дават" от себе си награди и пр. Търсете спонсори.
Много малко хора биха могли да жертват времето и творческия си потенциал, за да участват само за славата и спорта. _________________ не се чете. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|