Graphilla.com :: Преглед на тема - Пак dark jedi :)

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Пак dark jedi :)

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Графики и илюстрации
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
morgoth
Dark Lord

МнениеПуснато на: Вто Мар 15, 2005 3:50 am    Заглавие: Пак dark jedi :) Отговорете с цитат

Мина към година от последните тъмни джедаи :)

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
lik

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Вто Мар 15, 2005 9:17 am    Заглавие: Отговорете с цитат

леле,колко е добро..
mort1eg

МнениеПуснато на: Вто Мар 15, 2005 9:59 am    Заглавие: Отговорете с цитат

2 much KOTOR2 is bad 4 u :P
inache settinga v koito si go postavil e mn priqten :>
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Kekata

Местожителство: London

МнениеПуснато на: Вто Мар 15, 2005 1:47 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

mnogo gotin, ama zashto e takyv pe4alen? :)
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Джоуви
God of Rain

Местожителство: I ride the winds that bring the rain

МнениеПуснато на: Вто Мар 15, 2005 2:47 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Убиец!!! що не казваш...баси:) Зверско!
Ky3Mu4

Местожителство: Germany

МнениеПуснато на: Вто Мар 15, 2005 3:40 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Kekata написа:
mnogo gotin, ama zashto e takyv pe4alen? :)

Много са го били... по главата :)))
Моргот, страшен е, кефи ме контраста с фона, както и текстурата на кожата.
Soul)S(urvivor

Местожителство: The Edge

МнениеПуснато на: Вто Мар 15, 2005 7:48 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Морготе как се правят такива детайли?

Лудница е просто! :)
bein

Местожителство: Outer Haven

МнениеПуснато на: Вто Мар 15, 2005 8:06 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Много добро!!!!!!
Ма повече ми мяза на ALIEN...........
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Lady Vader

Местожителство: Bs

МнениеПуснато на: Вто Мар 15, 2005 9:13 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Mnogo tujen, no s edna kachulka (svalena) poveche shteshe da prilicha na Dark Jedi.

Ok, ok, tursq si izvinenie da iskam poveche neshta ot teb :p
NOX

МнениеПуснато на: Вто Мар 15, 2005 10:49 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

nqma me4!!! ne e dzedhi!
Hof

Местожителство: с.Скрът

МнениеПуснато на: Вто Мар 15, 2005 11:45 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ще се присъеденя към похвалите...Харесва ми., какво да кажа..Може би лек блур на виснещите храсталаци да не се изравняват с предния план, убий ги малко..:)
Върнете се в началото
zi

Местожителство: Sf

МнениеПуснато на: Сря Мар 16, 2005 9:29 am    Заглавие: Отговорете с цитат

ааа миии много джазово ...

мисля си, че ако в долната част фона беше малко по-тъмен то този червен цвят щеше да седи малко по-контрастен под брадата /както е около окото/, другото което ме притеснява малко са тези отблясъци особенно на 2 от лилавите плюски отзад на тимберицата ...

абе харесва ми бая :)

=====================
:) GDGB :)
Върнете се в началото
morgoth
Dark Lord

МнениеПуснато на: Сря Мар 16, 2005 12:34 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Поред, значи :)

Имаше си и качулка и меч по едно време (от там си седят нелогичните в момента червени блясъци по ъъъ скулата и ъъъ челюстта), ама в последствие ги разкарах :)

Тъжното изражение е по принципа "богатите също плачат", няма всички лоши да са вечно със злобен вид я! :)

Тия лилавите неща по тила, разбира се, са ужасни.. идеята им беше да са някакви полупрозрачни увиснали мехури и прочие.. Оставих ги в името на концепта. Заради него са и големите компромиси с осветлението на много места (бррр, особено по челото)..

Детайлите са от безразборно мазане с къдрава четка и съвсем малко локално доработване (челото примерно), защото цялото нещо може да мине за speed paint (около 3 часа) и е пипано само колкото да се разбере в общи линии за какво става дума

Летящите островчета ги плеснах в последния момент, колкото съвсем да доубия композицията.. не ми харесват нито като идея, нито като изпълнение, здраве да е

А, и не е вдъхновено от KOTOR2, баси ужасната игра! Минах я с отвращение само заради страхотния й предшественик :)
Иначе филмът.. филмът.. оох 19 май...
Върнете се в началото
NOX

МнениеПуснато на: Сря Мар 16, 2005 12:54 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

tyjen e, za6toto si e izql me4a..ot tam i 4erveniq otblqsyk po gyrlovinata
Kekata

МнениеПуснато на: Сря Мар 16, 2005 5:35 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

men pyk letqshtite ostrov4eta me kefqt ... syzdavat armosfera.. a btw tva koeto visi ot tqh ne e li voda? interesno moje da stane da se razraboti kato idea za napoitelni sistemi, koito vzimat voda ot po-visoko i "pravqt " dyjd...
morgoth
Dark Lord

МнениеПуснато на: Сря Мар 16, 2005 5:44 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Аха, водопади са, а откъде иде водата не питайте.. носят си я :)
Трябваше и дъга да сложа, сега като се замисля :)
А не ми харесват най-вече, защото идеята за летящи островчета е ужасно преексплоатирана и аман вече!

В този ред на мисли, подобна (но страхотна) идея са на Дъг Чанг дупките в морето, огромни водопади сред океана.. (Дроне, ще взема да ти я върна тая книга някога:)
Върнете се в началото
Kekata

МнениеПуснато на: Сря Мар 16, 2005 6:20 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

abe ne znam za eksploataciq, ama tiq letqshti ostrov4eta mogat da bydat generatori na voda ;))) vzimat ot atmosferata (ne znam zashto :) kondenz li neshto takvoz i a prashtat nadolu - btw tva moje da e syshto i na4in za dobivane na energiq dokato vodata pada nadolu... ako shte se sybira voda ot atmosferata 4rez ohlajdane na parata moje da im dobavish nqkakvi platna ili neshto takova kydeto da kondenzira i da se spuska kym rezervoar :))) abe i az zadylbah mai neshto ;))
morgoth
Dark Lord

МнениеПуснато на: Пет Мар 18, 2005 12:45 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Keka, това е чудесна идея, направо взех да си ги представям тия парчета земя (с трева отгоре и прочие) с разни метални резервоари и тръби и големи платна... водопадите може да дойдат малко в повече, но си струва да се пробва нещо.. ако остане време ще помисля и ще драсна, ако на някой друг му дойде идея и нарисува нещо - обезателно да постне! :)

Изобщо май добре ще ни дойдат малко такива упражнения, да размърдаме старите мозъци.. само повечко време да имаше..
Върнете се в началото
Kekata

МнениеПуснато на: Пет Мар 18, 2005 7:30 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

e to nali ot vodopadite e enrgiqta ;) ot padaneto na vodata - pri padaneto si minava prez perki/kolela, ot vyrteneto na koito se i generira enrgiq ;) i az sha probvam da drasna ;)stava interesno :) ne sybravqi 4e trqbva daima golemi vodo ili parosybirateli - preobrazuvat parata vyv voda ..
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Графики и илюстрации Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети