Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Mitk0`S

|
Пуснато на: Нед Мар 20, 2005 2:00 pm Заглавие: Ами..приятно ми е. |
|
|
Здравейте, приятели..колеги (дано не обидя някого)
Казвам се Димитър..мисля че не е редно само да гледаш и четеш а от време на време и ти да показваш свои работи. Да критикувам мисля, че не съм дорасъл още, и все пак..ето нещо "топло топло":
15-тина подобни страници излезе менюто
1500/200 мм.
Релаксирайки на Pc-то (последните месеци все по-рядко ми се случва) обикновенно се получава това:
както и това:
Спирам с пост-а, че още не съм дошъл и почнах да флудя :) _________________ www.303px.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Нед Мар 20, 2005 2:12 pm Заглавие: |
|
|
3d-to mi haresa, kato osvetlenie i kompoziciq stoi :) za drugite neshta mie malko trudno... menuto e malka kasha.. toq pra-BG i tiq egipetski motivi malko mi se razminavat.. osven tova na efekta za relef na nadpisa gore mislq shte stane po-dobre akoprecizirash osvetlenieto spored svetlinite vyrhhu osnovata... drugite sa mi prekaleno sharenki.. _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
oho

|
Пуснато на: Нед Мар 20, 2005 3:20 pm Заглавие: |
|
|
Добре дошъл от мен :>
На мен ми хареса чупливото :>
Не съм в тази област, но по менюто мога да ти кажа, че имаш доста пропуски според мен. Лично аз не мога да разчета какво пише... толкова черен текст на толкова тъмен фон не е добре. Един съвет от мен - намали яркостта на фона и засили надписите, така че да изпъкнат поне малко. Тогава би било по-лесно за разчитане. Същото важи и за това с меда. _________________ The only rules that matter are these:
What a man can do
and what a man can't do. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|