Graphilla.com :: Преглед на тема - Shte se radvam da chuja povechko mnenija...

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Shte se radvam da chuja povechko mnenija...

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
David

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Чет Мар 20, 2003 2:34 pm    Заглавие: Shte se radvam da chuja povechko mnenija... Отговорете с цитат

Pishete ne me jalete...
http://www.hypermedia8.com/bulgaria/tavit/tasks/Task21/FinPr.html
...sled kato ste razgledali gornija link, razbira se!
Blagodarja!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя Yahoo Messenger MSN Messenger
LoveHate
ta tatau

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Чет Мар 20, 2003 2:41 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Mi az moga da ti komentiram samo posterite, ama shte go napravai posle, che sia trebe praia drugo:)
Hozievich

Местожителство: Интернет

МнениеПуснато на: Чет Мар 20, 2003 2:56 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

1. за интрото ... ами то това интро нищо не представя .... един надпис се появява едвам двам. Прекалено дълго седи а нищо не се случва. Вкарай малко идея ако ще има интро или го прескочи директно.
2. Откъм дизайн ... освен логото нищо друго не мога да прочета. Всичко някак си се слива.
3. Техническо изпълнение. Ами плеърите не бачкат нещо като хорта ...има някои бъгове ... например там където свири бетховен пробваий какво стака като натиснесш 2 пъти или повече плей бутона. И като цяло не е много удачно това, че почти всичко ти е в едно movie. И страницата е станала почти 1МБ :( много тежко за зареждане. Опитай да разделиш нещата и да се зареда динамично това което е необходимо.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
mucho

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Мар 20, 2003 3:59 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

toj hunta te e podbral :) - tyj, 4e az 6te sym po lakoni4en - tiq custom cursors otdaaaaaawna im mina modata, da ne govorim, 4e dopylnitelno tormozqt ma6inata i twa, koeto pa naj me drazni e, 4e pri rollout ot fla6a se vijdat i dwata kursora (demek ne si se postaral da skrie6 twoq kursor) ...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
compound ™
even better

Местожителство: work

МнениеПуснато на: Пет Мар 21, 2003 1:51 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Pich, na tvoe miasto ne bih izpolzval tezi slojni termini kato "new media technology" zashtoto ot tozi site opredeleno luha na beginner poznaniq po flash, design i kakvoto-se-setish-oshte. Nito interface-a mi haresva, nito neshtata v portfolioto i nqkak si kato cheta CVto se sumniavam che stava vapros za edin i sushti chovek. Po-dobre sedni pocheti malko tutoriali za flash, actionscript, logotype, design i kakvoto tam se setish. A tezi nadpisi "all rights reserved" ne znam za kogo si gi prigotvil i kogo shte plashish sus tiah, no opredeleno zapochvash otzad napred ako me razbirash.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
aD

Местожителство: dgrad

МнениеПуснато на: Пет Мар 21, 2003 6:36 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Айй 1Мб флаш .. аз такива сайтове не разглеждам освен ако горещо не са ми препоръчани от добър приятел.
Пък и щом хунтата и мучо ти казват че флаша ти не го бива това значи че не го бива.
Послушай съветите на compound .. няма да сбъркаш.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети