Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Чет Апр 07, 2005 3:12 pm Заглавие: kolataaaa miii....dea. |
|
|
Откраднаха ми колата вчера...Става въпрос за Нисан Съни сив металлик с бургаска регистрация, А3599ВА, не че нещо ама ако някой случайно я засече...Отдясно няма лайсни и е ударена, а отзад под номера има лепенка BG от тез облите...Беше паркирана отдясно до съдебната палата до Гуудис.вчера до 2 писах в 3-то рпу, имаше един пич от нашите с Ямаха, бяха му свили телефона пък на него...Изобщо напоследък хич не ми върви нещо деа...както и да е, ако някой види такава машина да се обади, че акумулатора на мотора ми беше вътре. _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Чет Апр 07, 2005 3:38 pm Заглавие: |
|
|
друг път няма да ви предлагам да ви возя, че ме хващат суеверия
много кофти тръпка, наистина
дано се намери всичко
и дано е застрахована, че ако не е... _________________ и един шоколад увива мармота в станиол |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Чет Апр 07, 2005 3:40 pm Заглавие: |
|
|
heh, naprotiv veche mojesh da ni vozish bez nikakvi pritesneniq:) nqmashe zastrahovka za sujalenie... _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TchudO

|
Пуснато на: Чет Апр 07, 2005 4:10 pm Заглавие: |
|
|
a paiak |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Viktor M.

|
Пуснато на: Чет Апр 07, 2005 4:15 pm Заглавие: |
|
|
Star motodziq a se kahuri6 za edna kola, Akumolatora ah, nego da bqha ostavili)))) Mnogo se nadqvam vse pak da se nameri. _________________ www.mazhlekov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Чет Апр 07, 2005 4:38 pm Заглавие: |
|
|
mama mu stara... gadna rabota ;( znam kak se 4uvstvash... ako e skypa kolata moe da ti se obadqt da si q kupish... ako e evtina.. sorry - sigurno za 4asti sa q vzeli nqkoi kokoshkari..kolkoto da imat pari za piene ;((((
dano q namerish!
btw ako ti se obadqt za otkup idi s poznati policai ako imash ... pone da im skysat zadnicite ot boi, shtoto i da gi hvanat edva li nqkoi sha sedne da gi sydi:( _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Чет Апр 07, 2005 5:04 pm Заглавие: |
|
|
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

|
Пуснато на: Чет Апр 07, 2005 5:13 pm Заглавие: |
|
|
ne paqcite mi bqha pruvo predpolojenie hodih do parkinga, proveriha obajdaha se na drugite i nqma, na 166 se obajdah te proverqvaha i nqma, i dnes zvuniah na parkingi i garaji pak proveriha i pak q nqma...mersi hora, keka sumnqvam se se obadqt, kolata e starichka, az si obichah obache:/ _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Чет Апр 07, 2005 6:16 pm Заглавие: |
|
|
Ква кола бе, човек!!!!!!! Ти си рокер по душа.
П.С. Ще поразпитам за нея. _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

|
Пуснато на: Чет Апр 07, 2005 7:45 pm Заглавие: |
|
|
Morty написа: | Ти си рокер по душа. |
бе и на вид... мерси мен, ще съм благодарен за всякаква помощ, най-вероятно във вид на бира A.S.A.P :) _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bethoven

|
Пуснато на: Пет Апр 08, 2005 11:21 am Заглавие: |
|
|
Гледай от тази гледна точка - всяко зло за добро _________________ M i h a i l P o p o v |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Candelero

|
Пуснато на: Пет Апр 08, 2005 2:00 pm Заглавие: |
|
|
Sorry, MATE...
Сега като се замисля тя и моята кола не е със Софийска регистрация... и тя е старичка такава... и също нямам застраховка...
Лоша работа... МАМКА им... !
СЪЧУВСТВАМ 100%... _________________ The designer can see from his drawings how the final design will look but, unfortunately, not necessarily how it will work. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Пет Апр 08, 2005 2:16 pm Заглавие: |
|
|
джовката бълха го ухапала - тате ше купи друга кола.... виж мене питате ли ме кат ми гепиха предишното ауди - на II-ия месец, още не си бях върнал заемите за него :))) _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Пет Апр 08, 2005 2:24 pm Заглавие: |
|
|
Джовка, много съжалявам за това :( Ако се появи по Кюстендилско, ще се оглеждам ;) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

|
Пуснато на: Пет Апр 08, 2005 3:20 pm Заглавие: |
|
|
mersi hora:) tq veche e razglobena veroqtno...
maceman написа: | джовката бълха го ухапала - тате ше купи друга кола.... виж мене питате ли ме кат ми гепиха предишното ауди - на II-ия месец, още не си бях върнал заемите за него :))) |
ndam, tva tvoeto beshe znachitelno po gadno. vupreki tova, nikoga ne sum razchital na finansoviq support na bashta mi, nito smqtam da go pravq zanapred _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Пет Апр 08, 2005 4:19 pm Заглавие: |
|
|
Jovka - tuka (UK) sunny-tata vyrvqt po 200-300-500 liri.. ako iskash - ela do franciq shti izkaram edno da si go zemnesh u BG...btw az si kupih edna Primera -1994 go za 200 liri ..ma trqa da q kyrpq sq :)) ima ryjda i sha q prodam za 400-500 - primerite taka vyrvqt ;) _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

|
Пуснато на: Пет Апр 08, 2005 5:07 pm Заглавие: |
|
|
eee man super, jivot i zdrave moe skokna i do tam, ama ako shte si vnasqm neshto shte e motor:) kolko sa 500 liri primerno? che sum malko nazad s valutite i ne znam:))) _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Пет Апр 08, 2005 5:23 pm Заглавие: Жофффкааааааааааа... |
|
|
х3 = лв. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

|
Пуснато на: Пет Апр 08, 2005 5:28 pm Заглавие: maaaan:))) |
|
|
nekvi mnogo slojni smetki man, zabravqsh che sme hudojnici v toq forum vse pak:) _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Пет Апр 08, 2005 5:37 pm Заглавие: :-) |
|
|
Ей са щи ги наредя с клечки!
Като за художници!
:-) |