Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
NOX

|
Пуснато на: Съб Апр 09, 2005 9:17 am Заглавие: |
|
|
samo da spomena, 4e vsqko reshenie, koeto vkliu4va prevry6taneto na nakoigo v elf (bilo to i night) e mnogo dale4 ot "razumno" _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Съб Апр 09, 2005 11:46 am Заглавие: |
|
|
Ky3Mu4 написа: | ConcreteDonkey, абе заеби, през цялата игра се опитвах да свалям Handmaiden-ката, ама деа не става. Яко light side съм, даже ми излиза през всичките отвори на тялото, и тая пак се дърпа деа... и ебаси х*я, накрая оная Висас, дойде и ми каза че ме обича, ебаси, къде го удряш къде се пука, направо се побърках да го еа... Завърших 27 левел /или 28 беше?/, и даже пишеше по форумите някъде че имало възможност за romance с Handmaiden, ама на, ташак... /извинявам се за цинизма, малки деца да не четат/. Сега ако я почна отначало и погубя още 2-3 дена от живота си, наште ше ме изселят от вкъщи... не бива да се правят повече такива игри, да живее Пасианса :( |
хехе аз успях да сваля и двете :)) ... накрая имаше един сърцераздирателен диалог с Visas....
но от 6 героя с които съм играл само един беше мъж :) _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Alex
|
Пуснато на: Съб Апр 09, 2005 11:58 am Заглавие: |
|
|
Извадено от контекста това да се превърнеш в Елф звучи много яко. _________________ -= Всяко нещо има край, само саламът има два края =- |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Съб Апр 09, 2005 3:07 pm Заглавие: |
|
|
poslednoto zvu4i kato izkazvane na Orando Bloom :P _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hicks

|
Пуснато на: Съб Апр 09, 2005 3:56 pm Заглавие: |
|
|
>>> NOX > имаш ебассиии поразителнотвратителния аватар !!!!!!!!!!! _________________ >>> " Time is mana " <<< |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Съб Апр 09, 2005 4:10 pm Заглавие: |
|
|
herter>>>radvai se 4e moje samo 100X100 pixela :P _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hicks

|
Пуснато на: Съб Апр 09, 2005 4:52 pm Заглавие: |
|
|
>>> мдаа.... и се радвам, че си единствен по рода си..... _________________ >>> " Time is mana " <<< |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Съб Апр 09, 2005 5:16 pm Заглавие: |
|
|
abe to.. ne vikai dqvola, 4e NOX i bez tva e na pyt da se razmnoji... ami ako sa bliznaci? i vsi4kite tuka s takviz avatar4enca...lelei! _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Съб Апр 09, 2005 5:59 pm Заглавие: |
|
|
Kekata написа: | abe to.. ne vikai dqvola, 4e NOX i bez tva e na pyt da se razmnoji... ami ako sa bliznaci? i vsi4kite tuka s takviz avatar4enca...lelei! |
mi to s toq halvatar kak nema da se razmnoji .. :) .. _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Нед Апр 10, 2005 1:23 am Заглавие: |
|
|
Мдаааа, яко сте изпращели всите.... при тва на дърти години :Р
Аз игри не играя от 97-а, демек бил съм на 11 (ненавършени)... :Р |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Нед Апр 10, 2005 9:04 am Заглавие: |
|
|
snooper написа: | Мдаааа, яко сте изпращели всите.... при тва на дърти години :Р
Аз игри не играя от 97-а, демек бил съм на 11 (ненавършени)... :Р |
Само ти губиш;-) _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|