Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
dEmON
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
rainbow

|
Пуснато на: Съб Апр 02, 2005 3:52 pm Заглавие: |
|
|
С малко повече контраст мисля, че ще се подобри четимоста и ще изглежда по-добре.
Много бих искал да знам каква е точно причината да използваш сиво?
Ако сюжета наистина е подобен на ферион сивото хич не ми се връзва, та ако е възможно да разясниш _________________ Това е текстови блок, който може да бъде прикачен в края на съобщенията, които пускате. Има ограничение от 255 символа |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mozak

Регистриран на: 06 Юли 2003 Мнения: 362 Местожителство: Carbon City
|
Пуснато на: Съб Апр 02, 2005 6:59 pm Заглавие: |
|
|
много постно според мен, верно че трябва да е така но все пак може да вкараш някоя закачка _________________ Мозъчни проблеми |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dEmON
|
Пуснато на: Съб Апр 02, 2005 8:37 pm Заглавие: |
|
|
Идеи, Boyz n' Girrlz :) Да не мислите, че ми е много приятна критика - знам, че не съм кой знае какво, но за идеите ви питам. Какви "закачки да вкарам". Иначе.. контраст и някакви строги тонове ще им боде очите на хората. Това да го гледаш ЦЯЛ ДЕН не е лесна работа!!! _________________ site
blog
behance |
|
Върнете се в началото |
|
 |
rainbow

|
Пуснато на: Съб Апр 02, 2005 8:39 pm Заглавие: |
|
|
Прав си!
И особено след като се звериш да разчетеш къде-какво пише направо си е мъка.. _________________ Това е текстови блок, който може да бъде прикачен в края на съобщенията, които пускате. Има ограничение от 255 символа |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dEmON
|
Пуснато на: Съб Апр 02, 2005 8:44 pm Заглавие: |
|
|
Хардкор сървърът е за маниаци, те... НЕ ЧЕТАТ, а кликат ;) _________________ site
blog
behance |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Съб Апр 02, 2005 8:52 pm Заглавие: |
|
|
dEmON написа: | Хардкор сървърът е за маниаци, те... НЕ ЧЕТАТ, а кликат ;) |
Но гледат, а да го гледат цял ден това и да се зверят не е препоръчително, защото най-малкото ще те псават ща трябав да ги боли глава а не се направи да са вижда като хората. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dEmON
|
Пуснато на: Съб Апр 02, 2005 9:54 pm Заглавие: |
|
|
Добрее.... значи... Контраста да увелича, и големината на буквите. Така ли? _________________ site
blog
behance |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Нед Апр 03, 2005 2:45 pm Заглавие: |
|
|
tva neshto kato galactic quest-a li sha e? golqma maniq ;)))
shrifta si e dobre za golemina - tova e naistina za hora koito znaqt naizust celiq sait :) i na men goleminata si mi izglejda dobre... po-skoro mojesh da gi ocvetish po grupi.. v smisyl po cvqt da g namirat po-byrzo.. islq 4e cvetovatakodirovka moje da pomogne mnogo v toq slu4ai.. ne e nujno da stava shareno - prosto cveten ottenyk na sivoto... _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Нед Апр 03, 2005 2:50 pm Заглавие: Re: Bulfleet.com WIP |
|
|
dEmON написа: |
Има си причини да е компактно и да е сиво. Няма да ви ги обяснявам сега, просто знайте, че трябва да е така.
|
a ima li pri4ini da e monotonno i bezli4no? _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dEmON
|
Пуснато на: Нед Апр 03, 2005 6:46 pm Заглавие: |
|
|
Kekata @ dobra ideq ;)
NOX @ ami, da... :) ima si. da ne drazni glavno. _________________ site
blog
behance |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dEmON
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
mozak

Регистриран на: 06 Юли 2003 Мнения: 362 Местожителство: Carbon City
|
Пуснато на: Нед Апр 03, 2005 8:27 pm Заглавие: |
|
|
da :) No trqbva oshte _________________ Мозъчни проблеми |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Alex
|
Пуснато на: Пон Апр 04, 2005 6:08 am Заглавие: |
|
|
vkarai edno-dve malki detailcheta v kontra-cviat, neshto drebno i chervenichko primerno ot tia izcaklenite svetodiodcheta.
Tfa za akcent.
p.s. NOX, az te razbrah, no nikoi drug ne mozha :) - otnovo shapka dolu za chustvoto za humor. _________________ -= Всяко нещо има край, само саламът има два края =- |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dEmON
|
Пуснато на: Пон Апр 04, 2005 2:46 pm Заглавие: |
|
|
Alex написа: | p.s. NOX, az te razbrah, no nikoi drug ne mozha :) - otnovo shapka dolu za chustvoto za humor. |
компактно и сиво - монотонно и безлично... страх ме е да питам за IQ Alex, явно не мога да броя до толкова (а именно 150) .... _________________ site
blog
behance |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Alex
|
Пуснато на: Пон Апр 04, 2005 5:42 pm Заглавие: |
|
|
p-o-c-h-t-i poznahte kolega, ako ti e interesno pitai na P.M. da ne izleze che si falim neshto stokata :))) _________________ -= Всяко нещо има край, само саламът има два края =- |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Maxbg

|
Пуснато на: Нед Апр 10, 2005 6:42 pm Заглавие: |
|
|
Е сменяте дизайна, а? :-)
Така синьо е по-добре, но според мен трябва да се поработи върху надписа bulfleet.com в горната част, може би нещо в 3D. Ще стане доста по-лесно за орентиране, ако се сложи иконка за всяка отделна фабрика и материал, както и кутиики с проценти за нива на материаи, еригия и др. Цветово разделяне на нивата на прогрес също ще подобри ориентацията. Примерно от синьо през зелено, жълто до червено, в зъвисимост от развитието на конкретния обект. Така съвсем бегъл поглед ти дава информация, без да виждаш конкретни цифри. Това може и да е само когато курсора е над клетката и цветовете да са с 50% сиво, за да се чете текста все пак.
Може да се напряват и няколко цветови схеми, на весеки, каквото му допада. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dEmON
|
Пуснато на: Нед Апр 10, 2005 11:39 pm Заглавие: |
|
|
Всичко много хубаво, но ще се СПУКАМЕ от писане :) Иначе наистина, доста логично и също толкова добро решение. Благодаря! _________________ site
blog
behance |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Maxbg

|
Пуснато на: Пон Апр 11, 2005 3:57 pm Заглавие: |
|
|
dEmON написа: | Всичко много хубаво, но ще се СПУКАМЕ от писане :) Иначе наистина, доста логично и също толкова добро решение. Благодаря! |
Знам, знам, че ще се спукате от писане, щото базата май пълна бъркотия беше. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dEmON
|
Пуснато на: Пон Апр 11, 2005 9:40 pm Заглавие: |
|
|
Maxbg написа: | dEmON написа: | Всичко много хубаво, но ще се СПУКАМЕ от писане :) Иначе наистина, доста логично и също толкова добро решение. Благодаря! |
Знам, знам, че ще се спукате от писане, щото базата май пълна бъркотия беше. | Базата е много добра. Сорсът е spaghetti-code :) _________________ site
blog
behance |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|