Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
mfsystem
|
Пуснато на: Пет Апр 22, 2005 4:17 pm Заглавие: |
|
|
mi sorka, ako moga taka da si izmiq rucete ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Пет Апр 22, 2005 4:23 pm Заглавие: |
|
|
Pich, neshtata ti sa mnogo gotini, naistina imash interesno i individualno vijdane:) tochno kakto kaza Joana - "pulni s vuobrajenie" Surceto mi e favorit, osobeno dobre "kazano". welcome.
BSC System написа: | По/принцип не се обаждам, но тука нямаше как да се стьрпя !
Това к'во е са ? АРТ....ма сериозно ли ? Бе незнам аз до колко сьм допринесьл за дизайна и дали вьобще сьм допринесьл, ама т'ва ми се струва супер зле ! Толкова неми харесва, че избухвам от смях секи пьт като го погледна ! На колко си години, ако не е тайна ? Недей да казваш повече от 13/14 моляте ! Иначе успех ти пожелавам дано Представянето трьгне на добре ! |
tva beshe mnogo grozno izskazvane, dano da ti e pone malko neudobno, inache ne govori osobeno dobre za teb...toq vupros za godinite moga i az da ti go zadam, i to ne za drugo, ami che dori i kato ne ti haresva neshto postarai se da go komentirash taka che pone da ne obidish choveka v chiqto tema pishesh _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BSC System

|
Пуснато на: Пет Апр 22, 2005 4:35 pm Заглавие: |
|
|
Джоуви : дам неудобно ми е ! За жалост 1ч. след като постнах !
Причината може и да е "недорасьл" за да оценя тоя арт. Извинявам се на yazz дано да го приеме ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
yazz

|
Пуснато на: Съб Апр 23, 2005 12:16 pm Заглавие: |
|
|
Blagodarya za mneniyata na vsi4ki, kakto i na moderatora za predostavenite prava v 2D! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|