Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Ik

|
Пуснато на: Пет Апр 29, 2005 7:59 am Заглавие: |
|
|
нито сам се влюбил в тази картина, нито съм депресиран, нито объркан, съжалявам _________________ "Всички си мислят, че костенурките живеят дълго...не, те живеят кратко но бавно..." |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ik

|
Пуснато на: Пет Апр 29, 2005 8:00 am Заглавие: |
|
|
нито съм объркан, нито съм депресиран.. _________________ "Всички си мислят, че костенурките живеят дълго...не, те живеят кратко но бавно..." |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LuPi

Регистриран на: 12 Яну 2004 Мнения: 1175 Местожителство: eastern hemisphere
|
Пуснато на: Пет Апр 29, 2005 10:01 am Заглавие: |
|
|
Не съм от фототата, но снимките ми направиха много силно впечатление, много емоиция има в тях... поздравления и добре дошъл. _________________ Не так страшний руски танк, как его пияний екипаж.
http://badpixel.cghub.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ik

|
Пуснато на: Пет Апр 29, 2005 10:03 am Заглавие: |
|
|
edva li shte sum dobre doshul.. _________________ "Всички си мислят, че костенурките живеят дълго...не, те живеят кратко но бавно..." |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LuPi

Регистриран на: 12 Яну 2004 Мнения: 1175 Местожителство: eastern hemisphere
|
Пуснато на: Пет Апр 29, 2005 10:06 am Заглавие: |
|
|
Ik написа: | edva li shte sum dobre doshul.. |
хммм:) Аз бих се радвал да видя още твои работи? _________________ Не так страшний руски танк, как его пияний екипаж.
http://badpixel.cghub.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ik

|
Пуснато на: Пет Апр 29, 2005 10:18 am Заглавие: |
|
|
nz dali pro4ete mneniqta na drygite.edva li shte pusna pak neshto _________________ "Всички си мислят, че костенурките живеят дълго...не, те живеят кратко но бавно..." |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chono

|
Пуснато на: Пет Апр 29, 2005 10:35 am Заглавие: |
|
|
LuPi написа: | Не съм от фототата, но снимките ми направиха много силно впечатление, много емоиция има в тях... поздравления и добре дошъл. |
И аз не съм, и не разбирам мноо от фотография, но на мен също ми въздействаха и ми харесаха. Качи на някое сайтче ако можем да ти видим и други неща :) И тия неща дет са на уиндоуса нарочно ли си ги сложил? Нещо ме разсейват малко, ако може без тях :)
Успех! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Пет Апр 29, 2005 10:54 am Заглавие: |
|
|
от отговорите ти лъха на наранено самолюбие...
в снимките ти (както вече отбеляза някой) има нещо маниакално депресивно.... маниакално, защото портрета (а и образа ти) присъстват навсякъде, а депресивно, защото кат ги гледам и на мен ми идва да легна на релсите....
в това на някои хора да не харесват нещата, които правиш няма нищо лошо- както е казал кумирът ти с. дали : "... не е важно какво се говори за теб, добро или лошо- важното е да се говори..."
хората не могат да разберат дали можеш или не, само по една серия от няколко снимки... като те гледам си в началото на творческия си път, така че сега е времето да се доказваш, а не да навлажняваш очи и да се държиш като ущипана девойка .... _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ik

|
Пуснато на: Пет Апр 29, 2005 11:04 am Заглавие: |
|
|
ne go pravq, sujalqvam ako izglezjda taka.:) _________________ "Всички си мислят, че костенурките живеят дълго...не, те живеят кратко но бавно..." |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ik

|
Пуснато на: Пет Апр 29, 2005 11:07 am Заглавие: |
|
|
a moje bi sum iskal da suzdam takova vuzdeistvie... _________________ "Всички си мислят, че костенурките живеят дълго...не, те живеят кратко но бавно..." |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bein

Регистриран на: 24 Ное 2003 Мнения: 351 Местожителство: Outer Haven
|
Пуснато на: Пет Апр 29, 2005 11:12 am Заглавие: |
|
|
maceman написа:
Цитат: | от отговорите ти лъха на наранено самолюбие...
в снимките ти (както вече отбеляза някой) има нещо маниакално депресивно.... маниакално, защото портрета (а и образа ти) присъстват навсякъде, а депресивно, защото кат ги гледам и на мен ми идва да легна на релсите....
в това на някои хора да не харесват нещата, които правиш няма нищо лошо- както е казал кумирът ти с. дали : "... не е важно какво се говори за теб, добро или лошо- важното е да се говори..."
хората не могат да разберат дали можеш или не, само по една серия от няколко снимки... като те гледам си в началото на творческия си път, така че сега е времето да се доказваш, а не да навлажняваш очи и да се държиш като ущипана девойка .... |
Батята си каза думата......:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
piks

|
Пуснато на: Пет Апр 29, 2005 11:12 am Заглавие: |
|
|
moq syvet e spresh da 4etesh tuk :)
hvashtaj aparata i na rabota ! :)) _________________ °
°In an unseen forest they can hide
just like a child's hidden minds° |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Пет Апр 29, 2005 11:27 am Заглавие: |
|
|
Ik написа: | nz dali pro4ete mneniqta na drygite.edva li shte pusna pak neshto |
За пускането ти си решаваш.
По една серия снимки в стил "автопортрет с автопортрет", в която има 1 успешен кадър и 3 неуспешни - изобщо не става ясно дали можеш да снимаш. _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ik

|
Пуснато на: Пет Апр 29, 2005 11:31 am Заглавие: |
|
|
po vajnoto e dali moga da mislq.. _________________ "Всички си мислят, че костенурките живеят дълго...не, те живеят кратко но бавно..." |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Пет Апр 29, 2005 11:36 am Заглавие: |
|
|
Ik написа: | po vajnoto e dali moga da mislq.. |
Сигурно, но това е добра атестация за форума по Мислене, за форума по фотография се искат и фотографски умения.
Иначе ако ти кажа какъв огромен брой хора са твърдо убедени в способностите си да мислят - брой нямат!
Както и да е, празни приказки говорим в момента. Съвета на Piks беше повече от ясен и повече от добър - снимай, показвай... от там нататък нещата ще си дойдат на мястото. _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SPIT

|
Пуснато на: Пет Апр 29, 2005 3:18 pm Заглавие: |
|
|
abe moze snimkite da sa vsqkakvi, ama ne su pone porednite prosti polqni i durveta, obraboteni zloveshto qko na PS.
(цензурирано. мим) _________________ http://dribbble.com/KossyoKOKALANOV |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ik

|
Пуснато на: Пет Апр 29, 2005 3:51 pm Заглавие: |
|
|
n1x0n написа: | Ik написа: | po vajnoto e dali moga da mislq.. |
Сигурно, но това е добра атестация за форума по Мислене, за форума по фотография се искат и фотографски умения.
Иначе ако ти кажа какъв огромен брой хора са твърдо убедени в способностите си да мислят - брой нямат!
Както и да е, празни приказки говорим в момента. Съвета на Piks беше повече от ясен и повече от добър - снимай, показвай... от там нататък нещата ще си дойдат на мястото. |
ne vsiki sa rodeni nau4eni.fotografskite ymenia shte gi naucha s opita. _________________ "Всички си мислят, че костенурките живеят дълго...не, те живеят кратко но бавно..." |
|
Върнете се в началото |
|
 |
komrade

|
Пуснато на: Пет Апр 29, 2005 4:27 pm Заглавие: |
|
|
(това беше излишно. мим) |
|
Върнете се в началото |