Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
tn1
|
Пуснато на: Нед Апр 10, 2005 9:47 am Заглавие: |
|
|
Адски гадно преживяване, съжалявам много. Моята я откраднаха преди 3 седмици и после беше голямо търсене чрез всичките ми приятели и познати. Намерих си я де... ама си я откупих. В полицията дежурния ми разказваше как му откраднали и 2-те :(
Сега вече съм я застраховал и ми "обещаха", че няма повече да ми я крадат.
Общо взето, ако не си я намериш до 2 дни я смятай за разглобена :((
между другото сега жълтото чудовище няма да ревнува ;)) _________________ tuka vsichki pishat neshto... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

Регистриран на: 03 Дек 2002 Мнения: 1223 Местожителство: Соединенные Штаты Америки
|
Пуснато на: Чет Апр 28, 2005 8:16 pm Заглавие: |
|
|
Четем в пресата, колата се намерила нещо :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

Регистриран на: 03 Дек 2002 Мнения: 1223 Местожителство: Соединенные Штаты Америки
|
Пуснато на: Пет Апр 29, 2005 12:17 am Заглавие: |
|
|
:))) иди на сайта на jovi :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Пет Апр 29, 2005 3:02 pm Заглавие: |
|
|
Намери се!!!:) Абе аз все се каня да драсна някой ред:)))))И все отлагам...Този проблем се оправи от само себе си --> ченгетата ми звъннаха да си я прибера, и дори ми я върнаха същия ден:) В смисъл писах разни документи, чаках няколко часа некви хора да направят некви неща, но в крайна сметка вечерта си я получих. Намериха я сравнително близо до мястото от което я бяха свили, без особена разлика в нивото на бензина, нищо липсващо ( с изключение на една лежанка за коремни която бях искривил (от коремни преси:))) точно 3 направих преди да се огъне, не ми е издържала на напъните) и петдесет (50) стотинки оставени до скорстния лост...Културно паркирана, всичко точно...Сигурно щеше да е нагло да ми оправят и маншоните, аз и така съм доволен:) Акумулатора на мотора също си беше вътре, вече съм се прехвърлил на него от седмица:) Всичко е добре когато свършва добре:))) _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Пет Апр 29, 2005 3:27 pm Заглавие: |
|
|
Дай Боже на всекиму такъв край на историята при случката на подобно неприятно събитие.
И Честито :). |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Пет Апр 29, 2005 3:40 pm Заглавие: |
|
|
Дано не се случва повече :))))))))
Хубав край, ама без началото щеше да си перфектно :))
Честито :) _________________ .
Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|