Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Grotesq

Регистриран на: 12 Мар 2005 Мнения: 442 Местожителство: Булгаристан
|
Пуснато на: Съб Апр 30, 2005 3:00 pm Заглавие: Мразя тъпи критики |
|
|
Значи с мисълта,че ше ми теглите една майна,може и неколко татковци също,искам да се оплача от некъдърната критика в графилата.
Не говоря само за критикуването на мои неща,а въобще.
Писна ми от хора,които могат единствено да говорят за неестествено голямата пушка на мадамата и как щяло да и се счупи вратленцето от тежеста на фашистката каска дето и е на главата или пък,"Това зелено на чорапите и ми навява спомена за сопола на баба и тая рисунчица направо ме натъжава,така че моляте промени си концепцията така че да ми хареса и ако може по чалга го дай че се котира" или мнение от рода "това не ме кефи!!!!!!!!!!!".
Еми освен че по досаден и свадлив станах покрай подобни мнения и КПД-то ми спадна защото освен злобни и безсмислени нападки никва морална подкрепа не се оказва на младите или подрастващи демек сега започващи таланти.Нищо конструктивно не се казва,за да недай си боже да си загубим от ценното време отделено специялно за глупости вместо да му напишеме на тоя пич нещо дето ще го тласне в правилната насока.
Абе темата е дълга и широка и все по глупава ще става с всеки отгвор.
Нокс знам те че пръв ще се обадиш и ще ми наговориш некви *(&^*%^&$) ама това е майна и ти си бръщолевиш само некви празни приказки и още си търсиш некъв кумир да му се лепнеш и боготвориш. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juana

|
Пуснато на: Съб Апр 30, 2005 3:15 pm Заглавие: |
|
|
Няма да е Нокс пръв.
Говориш глупости, вземи пий един валериан и боядисай яйцата. И ти си тръгнал днес да пишеш безсмислени коментари, спри се, докато е време.
Весел празник! _________________ ... Днес изпитах мноо лошото чувсту докато заклиучвах вратата имах лошото чувству че зад мен има роуг в стелт... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Съб Апр 30, 2005 3:43 pm Заглавие: |
|
|
priqtelju mlad...edinstrenoto ne6to, koeto moje teb d ate tlasne v pravilnata posoka e da padnes i da uspeesh da si zasegnesh nqkakvi nervni okon4aniq v mozy4eto, koito otgovarqt za mislovnata deinost nad nivo refleksi! _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bulLET

|
Пуснато на: Вто Май 03, 2005 10:47 am Заглавие: |
|
|
кви таланти бе... _________________ :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LuPi

Регистриран на: 12 Яну 2004 Мнения: 1175 Местожителство: eastern hemisphere
|
Пуснато на: Вто Май 03, 2005 11:43 am Заглавие: |
|
|
bulLET написа: | кви таланти бе... |
е на тва му се вика офффф...
за коментарите... каквото се показва такива са коментарите... изводите секи си ги вади за себе си... с мрънкане не се постига нищо... бегай да работиш!!!:D
;) _________________ Не так страшний руски танк, как его пияний екипаж.
http://badpixel.cghub.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|