Graphilla.com :: Преглед на тема - Една кухня (3D)

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Една кухня (3D)

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
patriot

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Сря Май 04, 2005 5:25 pm    Заглавие: Една кухня (3D) Отговорете с цитат

Здравейте
Значи преди дни поствах въпроси относно Vray светлини и т.н. в Забавачница, та имам някакъв резултат вече и го поствам за мнения и пак малко помощ :)

Най-добре се получи kuhnia5.jpg , обаче искам да получа някакво по-контрасно и по-ярко изобрачение. Тези 2 дни се чудя как да постигна такова излъчване (http://www.evermotion.org/tutorials/mich/minterior_front.jpg) :eek:

kuhnia5.jpg

kuhnia6.jpg

kuhnia7.jpg

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
n1x0n

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря Май 04, 2005 8:26 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Добре де, аз се гърча в разни малки интериорчета, с разни широки обективи дето кривят зверски - ама защото няма друг начин. На теб тази изкорубена кухня кефи ли те така :-) ? Чисто като перспектива?
Иначе просто осветлението ти е много "плоско" според мен... равномерно отсякъде, без сенки без нищо.
patriot

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Чет Май 05, 2005 11:14 am    Заглавие: Отговорете с цитат

n1x0n написа:
Добре де, аз се гърча в разни малки интериорчета, с разни широки обективи дето кривят зверски - ама защото няма друг начин. На теб тази изкорубена кухня кефи ли те така :-) ? Чисто като перспектива?
Иначе просто осветлението ти е много "плоско" според мен... равномерно отсякъде, без сенки без нищо.

абе абсолютно съм сугласен за перспективата. Но това е за да мога да обхвана по голяма част от обектите за да видя при какви настроики на светлина и т.н. ще излезе най-реална картина.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети