Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Съб Май 07, 2005 11:48 am Заглавие: Коя е рекламната агенция на захарни заводи Горна Оряховица ? |
|
|
Ако някой знае кой прави бордовете на захарните заводи в Горна Оряховица и ми каже ще му бъда много благодарен, че горещо ме вълнува...
Също така би ми била от полза снимка на борда им за лукчета, слогана е нещо от сорта "Вдишай свежест", а кадрото е това, но тонирано в зелено (бляк)...
Може и на лична бележка, благодаря предварително! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Съб Май 07, 2005 12:02 pm Заглавие: |
|
|
В захарните заводи в Горна Оряховица имат собствено рекламно студио _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

|
Пуснато на: Съб Май 07, 2005 12:26 pm Заглавие: |
|
|
ValBo написа: | В захарните заводи в Горна Оряховица имат собствено рекламно студио |
Е като си имат, барем си мисля, че можеше и да пробват да си плащат... дано поне интернета да са си платили.
Ок, аз намерих телефони на самия завод тук-там, ако се сетиш за някакви конкретни координати свиркай, благодаря! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

|
Пуснато на: Нед Май 08, 2005 1:39 am Заглавие: |
|
|
E, pone snimka na boarda se nameri - specialni blagodarnosti na fatwalkera!
http://fatwalker.com/snooper |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Нед Май 08, 2005 9:30 am Заглавие: |
|
|
snooper, много е кофти случката, обаче не съм сигурен че ще те огрее слънцето...
Картинката на плаката е векторна и автора може да каже че просто е гледал от твоята снимка. А за гледане не мисля че можеш да кажеш на някой нещо... Тревата долу е променена също :(
Пределно ясно ми е че са се изтарикатили по най-каруцарския начин, но от "законна" гледна точка, са ти откраднали идеята, не точно снимката :(
Ще ми интересно ако все пак разкажеш как са се развили нещата..?? :/
пп: аз казах, но не боли да повторя: по никакъв начин не защитавам подобни действия и твоя случей не е изключение! _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

|
Пуснато на: Нед Май 08, 2005 9:43 am Заглавие: |
|
|
ByteSize, прав си, но тази нощ за сефте видях самия борд, преди само слушах от тук-там, че мой кадър бил на бордовете им за лукчета, сега като гледам обаче - сложничко е за действане... но аз все пак ще ровя да им намеря поне телефони да видим какво ще чуя от тях, че ми е интересно... Аман от крадливи гадове... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гарван

|
Пуснато на: Нед Май 08, 2005 11:11 am Заглавие: |
|
|
Доколкото ми е известно, авторското право защитава НЕ ИДЕЯТА, а именно ВЪНШНИЯ й вид. _________________ . |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Нед Май 08, 2005 4:52 pm Заглавие: |
|
|
Гарван написа: | Доколкото ми е известно, авторското право защитава НЕ ИДЕЯТА, а именно ВЪНШНИЯ й вид. |
Именно..
snooper, успех..!! _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

|
Пуснато на: Нед Май 08, 2005 11:04 pm Заглавие: |
|
|
Благодаря, мисли се по въпроса, но още не съм разбрал кой точно е правил борда, утре ако иамам време през деня ще позвъня насам-натам в самия завод да се правя на луд... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Пон Май 09, 2005 12:49 am Заглавие: |
|
|
snooper написа: | Благодаря, мисли се по въпроса, но още не съм разбрал кой точно е правил борда, утре ако иамам време през деня ще позвъня насам-натам в самия завод да се правя на луд... |
Трябва по някакъв начин да защитиш правата си! Задължително!
Ако не поне едно хубаво обещетение да вземеш и да им продадеш права за снимката.
Успех! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TchudO

|
Пуснато на: Пон Май 09, 2005 11:16 am Заглавие: |
|
|
Probvai s MEDIA SVIAT te obichat takiva sluchki moe da ti helpnat |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Пон Май 09, 2005 1:28 pm Заглавие: |
|
|
Nikoi ne moje da mu helpne... edno che nikoi ne brasni za sliva "Media Sviat" i vtoro, che tuka e polzvan samo silueta, koeto po nikakav nachin ne moje da mine za polzvane na chujdo avtorsko pravo. _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sami

|
Пуснато на: Пон Май 09, 2005 2:37 pm Заглавие: |
|
|
Законът
чл. 18, ал. 2 т. 8
Може пък и да може?! _________________ печат на книги |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Viktor M.

|
Пуснато на: Пон Май 09, 2005 4:14 pm Заглавие: |
|
|
Sumnqvam se 4e v na6ata strana tezi zakoni deistvat. Sumnqvam se 4e daze 6te oburnat vnimanie na tozi slu4ai. No puk ni6to ne ti pre4i da digne6 pu6ilka, tuko viz sum izlqzul kriv)) _________________ www.mazhlekov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ironhacker

|
Пуснато на: Пон Май 09, 2005 5:51 pm Заглавие: |
|
|
според мен надали ще успееш да направиш каквото и да било :/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Пон Май 09, 2005 7:03 pm Заглавие: |
|
|
Зависи... не бих бил толкова категоричен. На два пъти различни агенции бяха попадали на мои кадри чрез "трети лица" и нямаха нищо против да си платят в момента в който предявих претенции - без разправии, без бавене.
Снупъре, ако имаш късмет някой от рекламния отдел ще опере пешкира, и ще ти платят. _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|