Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
bein

Регистриран на: 24 Ное 2003 Мнения: 351 Местожителство: Outer Haven
|
Пуснато на: Пон Май 23, 2005 10:26 pm Заглавие: Batman Begins |
|
|
Ми всички знаят,че съм голям фен на Batman.........
Та ето 10 минути(подбрани моменти)от филма,които ми направиха голямо впечатление,(няма значение,че съм пристрастен)не знаете че става въпрос за Batman първите 5 минути,Christopher Nolan(Memento,Insomnia) е SUPER режисъор.......още 22 дена до филма,няма да мога да го дочакам:)
Невярвам че някои от вас ще иска да ги тегли тея 10 минути щот са 100 мб,но ето някой ако реши случайно;)
за извън България:
http://www.rustbucketbingo.com/batman.htm
за България:
http://store3.data.bg/magarenzeto/Batman%20Begins/
Дано филма не се окаже такова разочарование като SW3 ROTS,за мен де....:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пон Май 23, 2005 11:33 pm Заглавие: |
|
|
Ей, кои са тия всички дето знаят на какво си фен ?
Мен лично зверски ме дразни постоянната подмяна на актьорите за ролята на ватман. някак си е тъпо да ми пробутват десет ралични визии за един и същ персонаж. А и филмите до този момент са пълен шит като изключим първия. Дано си фен просто на комикса щото ако е на филмите до момента, жалко. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bein

|
Пуснато на: Вто Май 24, 2005 6:53 am Заглавие: |
|
|
Еми ти явно не знаеш......Подменят актъорите шот са некъдърни,а и тва е чисто нов филм който няма нищо общо с "шитовата" поредица!
Поне дръпна ли го тва preview,че да пишеш? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Вто Май 24, 2005 11:51 am Заглавие: |
|
|
хей, първите 2 са си велики филми, които изобщо накараха, тогава ние хлапетата, изобщо да говорим за батман, щото ония години комикса го нямаше по нашите ширини
пък и смейте да кажете че Майкъл Кийтън бил некадърен, просто избяга щото видя че нещата взеха да стават само "за кинти" както и изгониха Тим Бъртън щото "не им играел по свирката"
а тия лошите герои тогава - ех, Дани де Вито, Джак Никълсън, Мишел Пфайфър - жената котка, друга жена котка като нея не може да има... и т.н.
ако поне малко се различава този от последните шитове с "Чернонегров патапулник" може и да отида да го гледам _________________ и един шоколад увива мармота в станиол |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Viktor M.

|
Пуснато на: Вто Май 24, 2005 2:06 pm Заглавие: |
|
|
Purvite 2 serii sa veliki. Kakva igra samo, Vuh. Za 3 i 4-ta, boza, totalno razo4erovanie. Za zalost cqlata industriq tolkova se skapa 4e nadezdite mi za ne6to stoinostno uvqhvat s vseki izminal den(( Sega si durpam treilura, ama ocenka 6te dam kato izgledam filma.)) 4ao _________________ www.mazhlekov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Вто Май 24, 2005 2:26 pm Заглавие: |
|
|
Tim Burton rulez!
Batman Begins сигурно няма да е лош, но за мен това не е Батман ами е SW+Last Samurai+Tomb Rider, гарниран с М. Фрийман в няква невъзможна роля. _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bein

|
Пуснато на: Вто Май 24, 2005 4:31 pm Заглавие: |
|
|
Е тва че Тим Бъртън кърти си го знаем всички, 1 и 2 част са си класика, другите беха тъпи заради тоя некъдърник Джоел Шумахер.......
За Майкъл Кийтън много добре си изигра ролята,но физиката му е далеч от желаната,все пак Batman не е 1,75 см............................
mim по всичко си личи,че филма се различава от последните 2 части,ако си изгледала "preview"то ще разбереш.
n1x0n сигурно си се объркал по нинджите и за тва го сравняваш с "Last Samurai",ма кат гледаш филма всичко ше ти се обясни:)...
на Морган Фрийман му е отредена перфектна роля!
И да не забравя Batman Begins нема да е такава простотия като Tomb Rider и Star Wars(видех че пак некви сравневния си правил) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|