Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пон Май 23, 2005 5:34 pm Заглавие: choose one |
|
|
не мога да преценя коя подредба на иконата и текста ми допада най много я помогнете да наклоним везната поне за единия вариант.
1
2
3
 _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vALE
|
Пуснато на: Пон Май 23, 2005 8:16 pm Заглавие: |
|
|
Здрасти
"Click on image to download" за кой имаге става дума? Ако става дума за стрелкичката то според мен по-добре логически би стоял вариант 2. И в трите варианта имаме градация, йерархия на интерфацето, където Download се явява заглавие в тази секция/страница, а "Click on image to download" се явява пояснение какво да се направи. Според мен по-логично е стрелкичката и съответно мястото където трябва да се клика е да бъде в пояснителната секция. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maskone

|
Пуснато на: Пон Май 23, 2005 8:55 pm Заглавие: |
|
|
да...но погледнато от друг ъгъл, стрелката надолу е прието да бъде нещо като лого, на даунлоуда, така че мисля че трябва да е вариант 3, но при условие че ги подравниш централо иконката и надписа Download, че така е кофти, или увеличи надписа, или намали картинката, или ги подравни централно, тва е...и вкарай малко цвят при роловер примерно да светва иконката...не знам _________________ живота е гаден и след това умираме! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Пон Май 23, 2005 9:09 pm Заглавие: |
|
|
2 най ми хваща окото, 1 ми е най-логично.
Може би 2 ми допада повече, защото иконката е центрирана.
А може ли да помоля като е готов проекта да дадеш линк, защото отдавна не съм виждал нещо издържано добре в този раздел а стилът тук на всичкото отгоре си е класика. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
stefan
|
Пуснато на: Вто Май 24, 2005 9:35 am Заглавие: |
|
|
i az mislia che 2 e nai-dobroto... nai-weche zastoto ikonkata e centrirana. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Вто Май 24, 2005 11:15 am Заглавие: |
|
|
Нарочно не съм пояснил, в/у коя картинка трябва да се клика за да се данлоудне. Това се явява хиидбанер по който няма да се клика или да има ролоувър бътънс. Само пояснително присъствие къде се намирате му е функцията. Картинките който ще се дърпат са непосредствено под него. _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chono

|
Пуснато на: Вто Май 24, 2005 11:32 am Заглавие: |
|
|
На мен също 2 ми седи най-добре. И наистина, ще е добре да го покажеш като е готово :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
_sasho

|
Пуснато на: Вто Май 24, 2005 12:42 pm Заглавие: |
|
|
2 стои най-чисто |
|
Върнете се в началото |
|
 |
octagon

|
Пуснато на: Вто Май 24, 2005 1:50 pm Заглавие: |
|
|
На мен най-подредено ми стои #1... текста е ляво подравнен, а картинката на стрелката стои като пояснителна картинка, а не като бутон... ако съм схванала целта де... =) _________________ Love and respect! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
iDesign-er
|
Пуснато на: Вто Май 24, 2005 2:39 pm Заглавие: |
|
|
Глас за 2. Добре се вписва в лентата долу. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Сря Май 25, 2005 12:13 am Заглавие: |
|
|
octagon написа: | На мен най-подредено ми стои #1... текста е ляво подравнен, а картинката на стрелката стои като пояснителна картинка, а не като бутон... ако съм схванала целта де... =) |
много правилно си схванала. аз също клоня към този вариант. _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|