Graphilla.com :: Преглед на тема - Лазерен принтер за предпечат

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Лазерен принтер за предпечат

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Frodo

МнениеПуснато на: Пет Май 27, 2005 4:14 pm    Заглавие: Лазерен принтер за предпечат Отговорете с цитат

Много се извинявам за постинга в явно неподгходящ форум ("Представяне"), но, както знаете, някои само тук можем да постваме, а въпроса ми е леко спешен... А съм сигурен, че не един и двама от вас са се сблъсквали с този проблем.
Въпроса ми е може ли някой да ми препоръча кадърен лазерен принтер за печат върху паус? Много желателно е да бъде формат А3.
Под кадърен разбирам има добра покривност. Хубаво е и да не се чупи много, защото пауса е много зъл към барабана - не е като хартията.
Качеството ми е по-важно от цената, но все пак не мога да изръся десетки хиляди:)
И става дума за нещо, което се намира в БГ.
Благодатря за отделеното внимание и пак се извинявам за директният въпрос в "Представяне"
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Kekata

Местожителство: London

МнениеПуснато на: Пет Май 27, 2005 5:48 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

e pa shto vyrhu paus?
az otdavna sym izvyn prepresa... ama ne e li pravilno da se raboti s poligrafsko folio>
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
raf

Местожителство: BULAGRIA

МнениеПуснато на: Съб Май 28, 2005 10:13 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Abe mnogo trudno mojech da popadnech na nechto sviasno , ai e otnositelno vsi4ko! Nai-dobre si e da si vadich film!
Върнете се в началото
Logitech

Местожителство: Bourgas

МнениеПуснато на: Пон Фев 06, 2006 11:25 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Вече е късно за съвет но за другите които се интересуват: Xerox Phaser 5500
http://www.office.xerox.com/perl-bin/product.pl?product=5500&page=spec
Престиж Бизнес ги предлагат а предполагам - и други фирми също.
Ориентировъчна цена 3800 лв. без ДДС
От 1 седмица и се радвам. Преди бях с HP LaserJet 5000 и няма място за сравнение.
Върнете се в началото
tzekin

МнениеПуснато на: Пон Фев 06, 2006 3:42 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Pqrvoto koeto shte ti kazha e slednoto. Otivash vqv firmite i iskash da ti napraviat probno kopie sled tova sravniavash i si kopuvash printer-a. Az taka napravih.

tova koeto Logitech pishe e dosta dobro. Na Lexmark sqshto imat kadqrni A3 printeri. Na men A4 mi triabvashe i sqshto imah nuzhda da prchatam vqrhu paus i se spraih na Lexmark.
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети