Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Arthas
Регистриран на: 12 Дек 2004 Мнения: 28 Местожителство: People's Nightmares
|
Пуснато на: Пет Май 27, 2005 8:52 pm Заглавие: 3D raboti |
|
|
Ето пак и аз да пуста нещо. За трона не се сърдете че има твърде малко кости, но и с толкова ми сече като за световно като им сложа Meshsmooth-а, а с повече просто не ми се мисли с моя 600 MHz-ов процесор...
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Съб Май 28, 2005 2:58 am Заглавие: |
|
|
aaaaaa.....NE!
az napravo sym ti syrdit i dokato ne slojish pove4e kosti na toq tron nema da ti progovorq!
a da pitam samo - toq samolet da ne e ot novite - s mahashtite krila sq deto izlqzoha? _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гарван

|
Пуснато на: Съб Май 28, 2005 3:54 am Заглавие: |
|
|
офтопиК:
Махащите крила са от Дюн ;-))) _________________ . |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Съб Май 28, 2005 4:02 am Заглавие: |
|
|
да но само дето не ми прилича на орнитопфер....
иначе с тези пламъци и се сетих за лошия :))..
както и да е...
пич 600-те Mhz не са проблем голям...тук има хора дето и на 166-ки са правили чудеса....не го приемай като заяждане но просто не може процесора да е причината за това какви са ти работите...а като съдя по тях все пак имаш още работа...по самолета имаш доста неща да оправяш...крилата са прекалено тънки, криви, въздухозаборниците също са тънки, носа е доста странен...а за трона..не ти ли се струва малко нисък..а и си се вижда че мапинга не е у ред....хвани и разучи моделирането и вече минавай към текстуриране и т.н.
успех:) _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Arthas
Регистриран на: 12 Дек 2004 Мнения: 28 Местожителство: People's Nightmares
|
Пуснато на: Съб Май 28, 2005 1:51 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | a da pitam samo - toq samolet da ne e ot novite - s mahashtite krila sq deto izlqzoha? |
Ами смятам че крилата са си здраво закрепени за основата и едва ли ще замахат. Просто са огънати за по добра аеродинамична форма (поне за мен е такава).
Цитат: | пич 600-те Mhz не са проблем голям...тук има хора дето и на 166-ки са правили чудеса....а за трона..не ти ли се струва малко нисък |
Еми аз не съм специалист в областта, но с тоя процесор наистина много ми сечеше докато правих трона и да нисък е щото не можах да сложа повече кости отдолу поради същата причина. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
The_Cat

|
Пуснато на: Съб Май 28, 2005 2:48 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | .........и да нисък е щото не можах да сложа повече кости отдолу поради същата причина........ |
ДУМИ НЯМАМ! :) _________________ Design your mind |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Съб Май 28, 2005 3:30 pm Заглавие: |
|
|
pi4.. nqma losho de - to ot dobri namereniq de ..ama :
aerodinamikata nqma nishto obshto s tova ogyvane - povqrvai mi :) aviomodelist bqh ima nqma 9 godini ;) ta s toq ygyl na ataka nai-mnogo da mu sa otkyrshat rilcata - pogledni malkofotosi naistinski samoleti i ne si prai svoboni sy4ineniq osven ako ne znaesh kakvo to4no pravish..
za niskiq tron ;) abe ostai.. davai oshte..
se4eneto po vsqka veroqtnost e ot video kartata ti ili ram-a - ne ot CPU-to...
a ako ti e tolkova trudno - predi meshsmooth-a si izberi kostite da se vizualizirat kato box :) ili gi davai napravo low poly, kakvo tolkova.. i bez tova scenata ti e daleko ot realizma... _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Divaise
|
Пуснато на: Съб Май 28, 2005 7:09 pm Заглавие: |
|
|
i az ti se surdq ve... ama mnogo
sq seriozno poraboti v/hu svetlinata ima mn nachini da q podobrish sashto v/hu mapinga na texturite osobenno na trona :) kakto i geometriqta na kostite textura ne samo cvqt addddi to ima i oshte ama sam trqq da se machish inache ne stava _________________ Hehehehe |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|