Graphilla.com :: Преглед на тема - Мнения за...

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Мнения за...

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
gouranga

Местожителство: плажа

МнениеПуснато на: Съб Май 28, 2005 7:44 pm    Заглавие: Мнения за... Отговорете с цитат

...следния mockup - нищо особено - беден на информация сайт със стегнат дизайн.

The_Cat

Местожителство: Burgas

МнениеПуснато на: Съб Май 28, 2005 8:00 pm    Заглавие: ами.... Отговорете с цитат

Честно казано Частен дом Стоянови ми стои малко нечетим и нещо не ми се връзва с останалата част. Още повече, че буквално убива вълната под себе си и разваля усещането за вълнообразност. Мисля, че текста отдолу може да се развие по друг начин. Имам впредвид, че за сайт ми идва множко и си мисля че трябва да има повече картинки. Все пак ще почивам там, а няма да се образовам. И снимката дето е килната, може да си поиграеш с нея. Откровенно казано, там може да направиш някакво разместване на снимката и рамката - да стане по-забавно. И това изгряващо слънце някак си ми тежи. Много бяло отдолу, светло синьо и това отгоре мачка. Пробвай с по-свежа картинка и се опитай тоя Частен дом да го вмъкнеш в банера горе. Определено си мисля че не му е мястото там! Успех!
gouranga

МнениеПуснато на: Нед Май 29, 2005 5:24 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Попромених хедъра, вълните си личат по-добре сега, но дай някое предложение за снимките в текста... ;)
The_Cat

Местожителство: Burgas

МнениеПуснато на: Пон Май 30, 2005 1:06 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Ами прати новия хедър да видим какв ое станало! И определено пробвай с повече снимки!
_sasho

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Пон Май 30, 2005 9:32 am    Заглавие: Отговорете с цитат

то малко с тез наклонени чертички и окръгления тоз форум заприлича малко на templatemonster.com
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
gouranga

МнениеПуснато на: Пон Май 30, 2005 8:20 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Е в последствие тия чертички отпаднаха, ама кво значи тва - щото се е наложило като 'модерно' аз да го избягвам ли?
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети