Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
panagonov

|
Пуснато на: Чет Юни 02, 2005 10:15 pm Заглавие: |
|
|
Мразя таксиджиите! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Чет Юни 02, 2005 10:34 pm Заглавие: |
|
|
И те ни мразят, вярвай.
Веднаж се возих при един изрод, доста болен психически. Носеше гумени ръкавици. Навсякъде имаше табли " не се пуши" "не се яде в колата" "влизане само в прилично облекло" и още 10 подобни.
А пък аз си водих 2-те 2-процесорни машини на ремонт.
Понеже ги нося отворени а и са големи, тръгнах да ги слагам на задната седалка, където им е мястото. Този обаче изпадна в криза. Тръгна да ги слага в багажника и понеже го видях че не разбира какво носи, лекичко му подметнах че струват 2пъти колкото колата и да внимава. Е толкова ПОТ не сте виждали да се стича от човек. Едвам ме закара и като спря не искаше да докосва машините.
Така го спекох че още ги сънува тия компове хехе. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Пет Юни 03, 2005 2:53 am Заглавие: |
|
|
Bio написа: | И те ни мразят, вярвай.
Веднаж се возих при един изрод, доста болен психически. Носеше гумени ръкавици. Навсякъде имаше табли " не се пуши" "не се яде в колата" "влизане само в прилично облекло" и още 10 подобни.
А пък аз си водих 2-те 2-процесорни машини на ремонт.
Понеже ги нося отворени а и са големи, тръгнах да ги слагам на задната седалка, където им е мястото. Този обаче изпадна в криза. Тръгна да ги слага в багажника и понеже го видях че не разбира какво носи, лекичко му подметнах че струват 2пъти колкото колата и да внимава. Е толкова ПОТ не сте виждали да се стича от човек. Едвам ме закара и като спря не искаше да докосва машините.
Така го спекох че още ги сънува тия компове хехе. |
хахахее :))
Наистина има големи ненормалници обаче!
Един познат ми разправяше как се качил в едно такси и шоферчето почнал да говори нещо за циганите... Някви фашистки глупости плюел, обаче с известна страст в гласа си. И моя познат за шоуто почнал и той да скача, прави се на фашага и го настравява! И по едно време таксиджията в разговора подмята "А ако ми влезе тука мангал, ей с тоя пистолет ше го гръмна веднага!" и извадил някъв пищак от жабката, истински!!! ОСВЕН тва обаче в жапката имало и пеперуда с притеснителни размери!
...
Преставям си какво би било преживяването ако се върна от морето стабилно мургав и се кача при тва шефче :))))) _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пет Юни 03, 2005 5:04 am Заглавие: |
|
|
имам още 2 интересни :
1) 2ма си правят състезания кой повече кучета ще сгази и си обменят резултатите по радиото.
2) Возя се при един който ми разправя как си оправял колата. ако му се е скапел примерно десен мигач и има раждясала тенекия вдясно, търсил си сгоден случай когато някой по невнимание не спазил предимство и се нацелвал нарочно с развалената страна в него. така че естествено оня да е виновен и Гражданската Отговорност да му покрие ремонта. Хвалеше се че си оправял така колата от 3 години. Браво. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Пет Юни 03, 2005 6:55 am Заглавие: |
|
|
Bio написа: | имам още 2 интересни :
1) 2ма си правят състезания кой повече кучета ще сгази и си обменят резултатите по радиото.
2) Возя се при един който ми разправя как си оправял колата. ако му се е скапел примерно десен мигач и има раждясала тенекия вдясно, търсил си сгоден случай когато някой по невнимание не спазил предимство и се нацелвал нарочно с развалената страна в него. така че естествено оня да е виновен и Гражданската Отговорност да му покрие ремонта. Хвалеше се че си оправял така колата от 3 години. Браво. |
Секви лисици!!!!
Мен веднъж ме вози един от Люлин до Овеч купел. Малко разтояние, има няма 5 км... за тия 5 км обаче поне 7 ПЪТИ щяхме да се нарежем в някой! Идеотския шофер реши да ЯДЕ ДОКАТО КАРА! и хуу де, нямам против да си яде семки примерно С ЕДНА рака. Но не, той ядеше кисело мляко (за маниерите и звуците не ми се говори!) като държеше кофичката с една рака и лъжицата с другата!!! И мези с фафли!!! И кара без ръце!!! ... не е, не е истина как изпреварваше с 60 по околовръстното където "няма много коли"!!!
Баща ми едно време беше таксиджия, а миналата година с някъв таксиджия иронично се харенеха на едно кръстовище. И после по чист късмет все че си поръча такси и му се падна същия скандал-таксиджия :) И се разпознали разбира се, обаче и двамата били ултра гузни! :) И почнали "... абе..... ти си нали..." "еми.... да.... ..амъ...то аз тогаваааъ...." "еми да, то и аз малко....." ;) :) Та в крайна сметка едва ли приятели станали :))
Много готино беше веднъж като се качих стабилно нахилен след една вечер в маската... И се случи шофера да е китарист на "Хипербореа" :) Много готин пич се оказа, мен те като група не ме радват много, но тоя човек..... адски точен! Разправяше ми как си зел няква нова китара за 1800 кинта, как спестявал с банички и как в О!Шипка бутнал няква колона, толко мощна била мъндолинката! И за турнета в Румъния ми разказа, за гаджето си също... Накрая ме посъветва да живея живота на макс! :)
...
...Спах на килима същата вечер :))))) _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bulLET

|
Пуснато на: Пет Юни 03, 2005 9:33 am Заглавие: |
|
|
Смърт на таксиджиите!!! _________________ :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sumo

|
Пуснато на: Пет Юни 03, 2005 11:27 am Заглавие: |
|
|
Byte, kakvo e tova 'харенеха'? :-)
Ne sum go sreshtal dosega.
(moga da se dosetya kakvo oznachava, no mi e interesno otkude se e poyavilo) _________________ i.am.troll |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Пет Юни 03, 2005 3:09 pm Заглавие: |
|
|
sumo написа: | Byte, kakvo e tova 'харенеха'? :-)
Ne sum go sreshtal dosega.
(moga da se dosetya kakvo oznachava, no mi e interesno otkude se e poyavilo) |
Псувам, обиждам значи, но и аз не знам от къде идва :) _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Съб Юни 04, 2005 2:15 am Заглавие: |
|
|
Абе... след като оня ден на Слънчев Бряг гледах ценоразписа на бакшишите - курса до София е 400 лева... _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Съб Юни 04, 2005 4:55 am Заглавие: |
|
|
snooper написа: | Абе... след като оня ден на Слънчев Бряг гледах ценоразписа на бакшишите - курса до София е 400 лева... |
И като му платиш и връщането наобратно = 800 лева --> можеш да си купиш кола за тия пари :) _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sumo

|
Пуснато на: Съб Юни 04, 2005 7:52 am Заглавие: |
|
|
snooper написа: | Абе... след като оня ден на Слънчев Бряг гледах ценоразписа на бакшишите - курса до София е 400 лева... |
hihi, bileta za samoleta e napolovina _________________ i.am.troll |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Съб Юни 04, 2005 9:52 am Заглавие: |
|
|
Тръгваме с женами към родилния дом - ще ражда всеки момент. Знам че пред Шейново е много трудно да се паркира затова викам такси. Качваме се, жената притеснена много - абсолютно нормално, аз се опитван да я успокоя, но и на мен ми е напрегнато.
Обаче тъпото копеле си е тъпо - няма никаква представа как да излезе от кватрала - на всяка пряка у казвам на къде да кара и това ме вбесява. Излезнахме от квартала и трябва да се престроим за ляв и веднага след това за десен завой. За левия едва успяхме но за десния не - подминахме пряката защото засякохме някакъв мотоциклетист, който щеше да се вреже в моята врата с околи 130км/час. Онзи ни го върна, като счупи антената на таксито. Обикаляме още километър заради изпуснатата пресечка, а антената подрънква зад нас висяща на кабел. Спираме да я поправи, но не може сам, за да продължим слизам да му помогна. Жена ми вече е в шок. След малко продължаваме. тново се опитвам да си успокоя половинката. ДА, ама той не знае накъде е Шейново. Пак му обяснявам на всяка пряка. Само не знам щерката ми как не се роди в таксито. Тъпи, прости копелета са тези!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Нед Юни 05, 2005 2:00 am Заглавие: |
|
|
panagonov написа: | Тръгваме с женами към родилния дом - ще ражда всеки момент. Знам че пред Шейново е много трудно да се паркира затова викам такси. Качваме се, жената притеснена много - абсолютно нормално, аз се опитван да я успокоя, но и на мен ми е напрегнато.
Обаче тъпото копеле си е тъпо - няма никаква представа как да излезе от кватрала - на всяка пряка у казвам на къде да кара и това ме вбесява. Излезнахме от квартала и трябва да се престроим за ляв и веднага след това за десен завой. За левия едва успяхме но за десния не - подминахме пряката защото засякохме някакъв мотоциклетист, който щеше да се вреже в моята врата с околи 130км/час. Онзи ни го върна, като счупи антената на таксито. Обикаляме още километър заради изпуснатата пресечка, а антената подрънква зад нас висяща на кабел. Спираме да я поправи, но не може сам, за да продължим слизам да му помогна. Жена ми вече е в шок. След малко продължаваме. тново се опитвам да си успокоя половинката. ДА, ама той не знае накъде е Шейново. Пак му обяснявам на всяка пряка. Само не знам щерката ми как не се роди в таксито. Тъпи, прости копелета са тези!!! |
... И все пак..
Да ти е жив и здрава!!! :) _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Нед Юни 05, 2005 2:02 am Заглавие: |
|
|
ByteSize написа: | Да ти е жив и здрава!!! :) |
ЖивА и здрава!
и много усмихната!!! :) :)
сори за двойния.. _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|