Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Съб Май 28, 2005 3:03 pm Заглавие: |
|
|
ти ако си недорасъл, значи аз за нищо не ставам ..... _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Viktor M.

|
Пуснато на: Нед Май 29, 2005 12:41 am Заглавие: |
|
|
Maceman napisa: Цитат: | баси!!!! нямаш ли завършен комикс или анимация???? | Edno e ma gi narisuva6 , drugo e da gi razdvizi6.)) Osobenno ako e risuvana animaciq, napravo ludost si e celiq proces.) _________________ www.mazhlekov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Пон Май 30, 2005 10:19 am Заглавие: |
|
|
Viktor M. написа: | Maceman napisa: Цитат: | баси!!!! нямаш ли завършен комикс или анимация???? | Edno e ma gi narisuva6 , drugo e da gi razdvizi6.)) Osobenno ako e risuvana animaciq, napravo ludost si e celiq proces.) |
В смисъл? _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Viktor M.

|
Пуснато на: Пон Май 30, 2005 10:45 am Заглавие: |
|
|
Ami predstavi si tipaza s dvete baskervilski ku4eta da bude razdvizen pod formata na risuvana animaciq, koito se e zanimaval pone malko 6te me razbere kakvo imam v predvid... Za 3d-to nqma da komentiram 6toto sum o6te maluk.)) _________________ www.mazhlekov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Пон Май 30, 2005 10:57 am Заглавие: |
|
|
Viktor M. написа: | Ami predstavi si tipaza s dvete baskervilski ku4eta da bude razdvizen pod formata na risuvana animaciq, koito se e zanimaval pone malko 6te me razbere kakvo imam v predvid... Za 3d-to nqma da komentiram 6toto sum o6te maluk.)) |
ами представям си. но според мен демо не пречи да се спретне за презент само. а и ако се прави анимация типажите ще се стилизират като за анимация. разбира се, не е наше решение това - човекът си знае, виздал съм му анимации - много кефят. _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ndesign
|
Пуснато на: Сря Юни 08, 2005 11:52 am Заглавие: |
|
|
Отдавна исках да ги изкоментирам тези работи и:
"I am YOUR FAN"
Фен съм ти, добри неща ;)))) _________________ Portfolio | Prints