Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
lls_studio

|
Пуснато на: Съб Юни 11, 2005 10:13 pm Заглавие: Marmalad Menu |
|
|
Eдно меню ми се наложи да направя вчера. Заведението има лятна градина и не е много голямо.
Размерите на менюто са 19,5 х 13,7 см. Ще се печата на дигитална машина най-вероятно.
Не се заглеждайте за грешки - всичко е мо-та-мо - само за проекта ... та какво мислите?
... така би трябвало да изглежда рекламна страница (ако има кой да я плати естествено)
... за този текст нищо друго не успях да измисля - чудех се с какво друго биха изненадали клиент, ако не с празна чиния )))
... на някой ако му дойде някаква идея на момента ще съм благодарен )
 _________________ .:.:.:.:.: hundreds of thousands :.:.:.:.:. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TchudO

|
Пуснато на: Пон Юни 13, 2005 10:11 am Заглавие: |
|
|
раджа ми окото ама тази лазица не знам дали требва да е там, и ако е там какъв и е смисала. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Пон Юни 13, 2005 10:52 am Заглавие: |
|
|
men mi se nravi... moje bi samo tozi zelen gradient malko me pretesniava, no predpolagam e ot tova, che ne sam osobenno privarzan kam zelenoto.... _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
stefan
|
Пуснато на: Пон Юни 13, 2005 10:56 am Заглавие: |
|
|
menuto e gotino!
no edno ot malkoto nesta koito nauchih w edinstwenia chas po cwetoznanie koito posetih beshe che zeleneto i sinioto ne e dobre da se polzwat kato osnowen cwiat pri design swyrzan s hrana - podsyznatelno se swyrzwa s muhyl i ubiwat apetita... i naistina towa menu kato go gledam hich ne mi se pohapwa :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Add

|
Пуснато на: Пон Юни 13, 2005 11:18 am Заглавие: |
|
|
Това трябва да е Мармалад в Пловдив? Градът с най-много тематични менюта - вярвате ли хора, обаче в този град можеш да различиш заведението само по менюто - от сонети, ретро снимки до техното на Плазма - изумяват ме, честно.
Съгласна съм със забележката за отношението на зеления цвят към храненето - ако Туборг е главен спонсор и си решил гамата, за да се вържеш с тях - разбирам, но ако можеш да избереш друг цвят - ще е супер:)
Идите на лупата и чинията, които са и водещи в случая, не са нещо свръх ново, но определено се връзват с целия минимал стила тук;) _________________ surplus |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Пон Юни 13, 2005 11:28 am Заглавие: |
|
|
Лупата май беше само за да видим текста...... или я има някъде на менюто...!?! _________________ .
Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Add

|
Пуснато на: Пон Юни 13, 2005 11:35 am Заглавие: |
|
|
dreamer написа: | Лупата май беше само за да видим текста...... или я има някъде на менюто...!?! |
Стига деее, как ще е само за видим текста, това е възможно най-добрата идея, даже да я има интегрирана тук-таме из менюто - на адреса или на основни напитки или оригинални предложения в храната;))
lls_studio, дай 5 лв за идеята сега, айде - може и само да ме включиш в благодарствения текст;))) _________________ surplus |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Пон Юни 13, 2005 11:42 am Заглавие: |
|
|
като снимка като гледам лъжицата - някой така я е треснал, че я е смачкал и кръв е потекло
мисля си дали не е по-добре да има 1 черешка в тази лъжица
и стефан е прав за зеления фон
също и убитото зелено на името
фашата на която пише Меню не ми се връзва нещо _________________ и един шоколад увива мармота в станиол |
|
Върнете се в началото |
|
 |
fidelio

|
Пуснато на: Пон Юни 13, 2005 1:08 pm Заглавие: |
|
|
zelenkoto na liceto emalko silno v 100 procnta
ina4e e mnogo got |
|
Върнете се в началото |
|
 |
lls_studio

|
Пуснато на: Пон Юни 13, 2005 4:50 pm Заглавие: |
|
|
хехе - не - лупата е само за да видите текста, който е доста дребен умишлено. Няма я в проекта - не мисля да я слагам.
- Пробвах да сложа и черешка и ягодка в лъжичката, но не ми стоеше за корица на меню за заведение от този сорт (коктейлни и сладкарски асоциации - според мен).
- Зеленото в менюто е заради лятната градина, на която предполагам залагат доста, що се отнася до менюто през лятото. Ще видя какво мога да направя с цвета - аз никога не съм свързвал зеленото с мухъл - по-скоро със салата бих го свързал (маруля или нещо от сорта що се отнася за меню), но може би ще го променя към по-жълтеникаво в такъв случай )) 10х.
- А това със страницата за спонсорирането е просто примерна - не съм връзвал проекта спрямо нея.
- относно идеята за корицата - това е някакъв вид мармалад от горски плодове - капини, ягоди и др. (може би 7 в 1) )))
- кривата лъжица символизира някакво разчупване и различие в асортимента на менюто спрямо стандартните и до чревна болка познати нам народни гозби.
Благодаря за мненията. _________________ .:.:.:.:.: hundreds of thousands :.:.:.:.:. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Пон Юни 13, 2005 5:01 pm Заглавие: |
|
|
Наистина сега като чета на Мим мнението...... все едно някой е видял паяк и познайте какво му се е случило :РРР
Според мен сладкото трябва да е ВЪВ лъжицата а не ПОД нея :Р _________________ .
Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|