Graphilla.com :: Преглед на тема - Marmalad Menu

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Marmalad Menu

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Печатен дизайн и предпечат
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
lls_studio

МнениеПуснато на: Съб Юни 11, 2005 10:13 pm    Заглавие: Marmalad Menu Отговорете с цитат

Eдно меню ми се наложи да направя вчера. Заведението има лятна градина и не е много голямо.
Размерите на менюто са 19,5 х 13,7 см. Ще се печата на дигитална машина най-вероятно.
Не се заглеждайте за грешки - всичко е мо-та-мо - само за проекта ... та какво мислите?

... така би трябвало да изглежда рекламна страница (ако има кой да я плати естествено)

... за този текст нищо друго не успях да измисля - чудех се с какво друго биха изненадали клиент, ако не с празна чиния )))
... на някой ако му дойде някаква идея на момента ще съм благодарен )

TchudO

МнениеПуснато на: Пон Юни 13, 2005 10:11 am    Заглавие: Отговорете с цитат

раджа ми окото ама тази лазица не знам дали требва да е там, и ако е там какъв и е смисала.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
LoveHate
ta tatau

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пон Юни 13, 2005 10:52 am    Заглавие: Отговорете с цитат

men mi se nravi... moje bi samo tozi zelen gradient malko me pretesniava, no predpolagam e ot tova, che ne sam osobenno privarzan kam zelenoto....
stefan

МнениеПуснато на: Пон Юни 13, 2005 10:56 am    Заглавие: Отговорете с цитат

menuto e gotino!
no edno ot malkoto nesta koito nauchih w edinstwenia chas po cwetoznanie koito posetih beshe che zeleneto i sinioto ne e dobre da se polzwat kato osnowen cwiat pri design swyrzan s hrana - podsyznatelno se swyrzwa s muhyl i ubiwat apetita... i naistina towa menu kato go gledam hich ne mi se pohapwa :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Add

МнениеПуснато на: Пон Юни 13, 2005 11:18 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Това трябва да е Мармалад в Пловдив? Градът с най-много тематични менюта - вярвате ли хора, обаче в този град можеш да различиш заведението само по менюто - от сонети, ретро снимки до техното на Плазма - изумяват ме, честно.
Съгласна съм със забележката за отношението на зеления цвят към храненето - ако Туборг е главен спонсор и си решил гамата, за да се вържеш с тях - разбирам, но ако можеш да избереш друг цвят - ще е супер:)
Идите на лупата и чинията, които са и водещи в случая, не са нещо свръх ново, но определено се връзват с целия минимал стила тук;)
dreamer

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон Юни 13, 2005 11:28 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Лупата май беше само за да видим текста...... или я има някъде на менюто...!?!

Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Add

МнениеПуснато на: Пон Юни 13, 2005 11:35 am    Заглавие: Отговорете с цитат

dreamer написа:
Лупата май беше само за да видим текста...... или я има някъде на менюто...!?!

Стига деее, как ще е само за видим текста, това е възможно най-добрата идея, даже да я има интегрирана тук-таме из менюто - на адреса или на основни напитки или оригинални предложения в храната;))
lls_studio, дай 5 лв за идеята сега, айде - може и само да ме включиш в благодарствения текст;)))
mim

МнениеПуснато на: Пон Юни 13, 2005 11:42 am    Заглавие: Отговорете с цитат

като снимка като гледам лъжицата - някой така я е треснал, че я е смачкал и кръв е потекло
мисля си дали не е по-добре да има 1 черешка в тази лъжица

и стефан е прав за зеления фон

също и убитото зелено на името

фашата на която пише Меню не ми се връзва нещо
fidelio

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Пон Юни 13, 2005 1:08 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

zelenkoto na liceto emalko silno v 100 procnta

ina4e e mnogo got
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
lls_studio

МнениеПуснато на: Пон Юни 13, 2005 4:50 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

хехе - не - лупата е само за да видите текста, който е доста дребен умишлено. Няма я в проекта - не мисля да я слагам.
- Пробвах да сложа и черешка и ягодка в лъжичката, но не ми стоеше за корица на меню за заведение от този сорт (коктейлни и сладкарски асоциации - според мен).
- Зеленото в менюто е заради лятната градина, на която предполагам залагат доста, що се отнася до менюто през лятото. Ще видя какво мога да направя с цвета - аз никога не съм свързвал зеленото с мухъл - по-скоро със салата бих го свързал (маруля или нещо от сорта що се отнася за меню), но може би ще го променя към по-жълтеникаво в такъв случай )) 10х.
- А това със страницата за спонсорирането е просто примерна - не съм връзвал проекта спрямо нея.
- относно идеята за корицата - това е някакъв вид мармалад от горски плодове - капини, ягоди и др. (може би 7 в 1) )))
- кривата лъжица символизира някакво разчупване и различие в асортимента на менюто спрямо стандартните и до чревна болка познати нам народни гозби.
Благодаря за мненията.
dreamer

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон Юни 13, 2005 5:01 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Наистина сега като чета на Мим мнението...... все едно някой е видял паяк и познайте какво му се е случило :РРР

Според мен сладкото трябва да е ВЪВ лъжицата а не ПОД нея :Р

Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Печатен дизайн и предпечат Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети