Graphilla.com :: Преглед на тема - Kung Fu

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Kung Fu

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Графики и илюстрации
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
wi-flip-ff

МнениеПуснато на: Съб Юни 18, 2005 9:12 pm    Заглавие: Kung Fu Отговорете с цитат

Ето какво става когато човек изгледа "Iron Monkey"
И пак малко го претупах.

gb

Местожителство: asenovgrad

МнениеПуснато на: Нед Юни 19, 2005 6:06 am    Заглавие: Отговорете с цитат

ami ne znam,struva mi se barza6 da vkara6 elemnti ,koito sami po sebe si stoqt d0bre,oba4e predi da si re6il razrabotka na vajni detaili kato:lice,race,razraboteni obemi i tn,gotini ieroglif4eta ne spasqvat polojenirto spored men,tarsi detail v po vajni 4asti,az pone vijdam edno vetrilo i spomaga6to za nego figora,dokato trqbva da tarsi6 obratniq efekt,povtarqm i potretvam lesno e da se kaje trudno e da se napravi,prosto si kazvam mnenieto.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
wicky

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Нед Юни 19, 2005 11:55 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Много е приятна светлосянката по бялата дреха - една такава мекичка! Прав е gb - трябва още малко работа по някои важни моменти, като лицето например, но иначе стои доста приятно! А да - и може би е добре да му са вижда малко и от другия крак ;)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
gafana

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Нед Юни 19, 2005 12:13 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

На мен така ми харесва. Много приятно се е получило.
Според мен не чак толкова лицето и ръката имат нужда от още детайл , колкото шапката и ветрилото , а лицето и ръката просто малко да се стегнат от по тъмна и чиста линия.
иначе за задния крак и аз съм съграсен че може да се загатне , дори и само силуетно .
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Viktor M.

Местожителство: Plovdiv

МнениеПуснато на: Нед Юни 19, 2005 2:26 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ideqta e interesna no tova ne spasqva polozenieto. Spored men tvorbata e dosta izmu4ena i nakusana, s tolkova mnogo ieroglifi mi prili4a pove4e na 4itanka, kompozicionno ne si se spravil.(( Davai na novo.
wi-flip-ff

МнениеПуснато на: Нед Юни 19, 2005 4:42 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

интересно ще ми е да разгледам подобна читанка. Иначе на мен панталона лицето и шапката не ми харесват.

А и едно въпросче, някой знае ли как да вкарам изображение от painter във PS без да се получи гадно увеличаване на цветовия контраст и намаляване на brightnes.
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Графики и илюстрации Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети