Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
wi-flip-ff

|
Пуснато на: Съб Юни 18, 2005 9:12 pm Заглавие: Kung Fu |
|
|
Ето какво става когато човек изгледа "Iron Monkey"
И пак малко го претупах.
 _________________ http://pulnej.blogspot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gb

|
Пуснато на: Нед Юни 19, 2005 6:06 am Заглавие: |
|
|
ami ne znam,struva mi se barza6 da vkara6 elemnti ,koito sami po sebe si stoqt d0bre,oba4e predi da si re6il razrabotka na vajni detaili kato:lice,race,razraboteni obemi i tn,gotini ieroglif4eta ne spasqvat polojenirto spored men,tarsi detail v po vajni 4asti,az pone vijdam edno vetrilo i spomaga6to za nego figora,dokato trqbva da tarsi6 obratniq efekt,povtarqm i potretvam lesno e da se kaje trudno e da se napravi,prosto si kazvam mnenieto. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Нед Юни 19, 2005 11:55 am Заглавие: |
|
|
Много е приятна светлосянката по бялата дреха - една такава мекичка! Прав е gb - трябва още малко работа по някои важни моменти, като лицето например, но иначе стои доста приятно! А да - и може би е добре да му са вижда малко и от другия крак ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gafana

|
Пуснато на: Нед Юни 19, 2005 12:13 pm Заглавие: |
|
|
На мен така ми харесва. Много приятно се е получило.
Според мен не чак толкова лицето и ръката имат нужда от още детайл , колкото шапката и ветрилото , а лицето и ръката просто малко да се стегнат от по тъмна и чиста линия.
иначе за задния крак и аз съм съграсен че може да се загатне , дори и само силуетно . |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Viktor M.

|
Пуснато на: Нед Юни 19, 2005 2:26 pm Заглавие: |
|
|
Ideqta e interesna no tova ne spasqva polozenieto. Spored men tvorbata e dosta izmu4ena i nakusana, s tolkova mnogo ieroglifi mi prili4a pove4e na 4itanka, kompozicionno ne si se spravil.(( Davai na novo. _________________ www.mazhlekov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wi-flip-ff

|
Пуснато на: Нед Юни 19, 2005 4:42 pm Заглавие: |
|
|
интересно ще ми е да разгледам подобна читанка. Иначе на мен панталона лицето и шапката не ми харесват.
А и едно въпросче, някой знае ли как да вкарам изображение от painter във PS без да се получи гадно увеличаване на цветовия контраст и намаляване на brightnes. _________________ http://pulnej.blogspot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|