Graphilla.com :: Преглед на тема - Пръсе

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Пръсе

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Графики и илюстрации
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
eLeSsAr

Местожителство: няма смисъл

МнениеПуснато на: Пон Юни 27, 2005 10:44 pm    Заглавие: Пръсе Отговорете с цитат

Вие па навсякъде с тези коментари за натурата... ха сега намерете натура тука ;)

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя MSN Messenger
gb

Местожителство: asenovgrad

МнениеПуснато на: Пон Юни 27, 2005 10:47 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

mnogo e gotino,mislq 4e sa malko pregorqli cvetovete,koeto ot druga strana moje da pridizvika vkusni asociacii x)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
eLeSsAr

МнениеПуснато на: Пон Юни 27, 2005 10:48 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

дано да няма гладни ;)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя MSN Messenger
maceman
nightWoWalker

Местожителство: Ironforge

МнениеПуснато на: Вто Юни 28, 2005 1:52 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

не е нужно за всеки нов типаж да пускаш отделна тема, защото форума ще се задръсти със скици .... героите са ти интересни , но за неща правени за по 5 мин максимум, няма какво много да се коментира, още повече че са комиксови характери, които позволяват голяма деформация.....
и прЪсе се пише с А .....
Viktor M.

Местожителство: Plovdiv

МнениеПуснато на: Вто Юни 28, 2005 2:18 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Tukmo mi be6e na ezika tazu misul i Mace me izprevari.))))
Mnogo e priqtno vnimanieto na drugite, az specialno prosto nqma kakvo da izkomentiram v edna takava skica.((
eLeSsAr

МнениеПуснато на: Вто Юни 28, 2005 8:14 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз пък мисля, че въпроса, не е дали е скица или не (защото това никак не е от значение), а дали има какво да се каже (коментари, препоръки, забележки). Нали все пак в това е смисъла на форума.

И знам, че ПРАСЕ се пише с "А". При такава очевидна правописна грешка, предполагам, че не ме смятате за толкова неграмотен.
Върнете се в началото
scrape

Местожителство: graveyard

МнениеПуснато на: Вто Юни 28, 2005 10:06 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

pregorqlko mi sedi tui prasie ... puk i vinagi sum gi obichal edni rozavki .. mojesh da opitash da mu smenish cveta na prasio :) uspeh
Kekata

Местожителство: London

МнениеПуснато на: Вто Юни 28, 2005 10:28 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

spored men na tozi rough kontur sha vyrvi i nqkva po-texturirana ocvetqvka... taka mnogo prez prysti...
ama glei sq - abe naprai mu malko pove4ko pozi na tozi action geroi i rogaz dai da komentrame - neka se porazdviji malko da promeni fizionomita ;) dai mu harakter...
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
wicky

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Вто Юни 28, 2005 11:03 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

не знам... пръсето си е убиец! Но това, което се опитват явно да ти кажат всички е че малко несериозно се отнасяш към рисунките си... и към хората, които искаш да ги оценят...
Идеята липсва ;) Но пак да кажа, че на мен много ми харесва!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
maceman
nightWoWalker

Местожителство: Ironforge

МнениеПуснато на: Сря Юни 29, 2005 2:39 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

в нас имам един куфар такива скици и ако тръгна за всяка да отварям тема, на края ще ме мразите :)...
лошо няма да пускаш, но повечето от този вид не се слагат за коментари, а просто за показване.... така че и в една тема да си ги слагаш периодично, пак ще ги разглеждат хората и ще пускат коментари, ако намерят за нужно....
wicky

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Сря Юни 29, 2005 4:00 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

maceman - дай го този куфар насам де! Кв'о си го криеш там ?! И ние искаме да им се радваме на тез твойте скици ;)
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Графики и илюстрации Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети