Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Viktor M.

|
Пуснато на: Чет Юни 30, 2005 10:42 pm Заглавие: Bla BLa City |
|
|
Dneska zasednah nai nakraq da risuvam po seriozno. Pravq skicite na nqkolko masleni kartini, tova e edin ot proektite mi:
.
.
.
.
.
...
.
.
.
.
.
E skoro 6te pusna o6te. Leka _________________ www.mazhlekov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ndesign
|
Пуснато на: Пет Юли 01, 2005 1:04 am Заглавие: |
|
|
Тази не ти е от силните работи. Виждал съм ти много-много по-добри неща. Мене лично не ми харесва, даже и като цвят. _________________ Portfolio | Prints
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Пет Юли 01, 2005 10:14 am Заглавие: |
|
|
Е, аз пък мисля, че това ще стане една от най-хубавите ти творби ! А и цветовете, като е с масло надали ще са същите... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Пет Юли 01, 2005 12:57 pm Заглавие: |
|
|
ako pravilno sum razbral che tova e skica za budesht proekt - bravo, ako ne e obache e mnogo plosko i nqma obem, za razlika ot drugte ti neshta deto sa brutalni v tova otnoshenie _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Viktor M.

|
Пуснато на: Пет Юли 01, 2005 7:26 pm Заглавие: |
|
|
Ami dokolkotsum zabelqzul krainiq produkt t.e. maslenata kartina izliza dosta po razli4no ot skicata, kum po dobro estestvenno)) eto o6te edna divotiq
.
.
.
.
.
.........
.
.
.
.
.
Jouvi ne vinagi tursq obem, edna tvorba moze da e razmazva6ta i bez kapka obem, mai kato se zamislq bez obemni ne6ta stvat po trudno, ama kakto ida e.
Edna zagadka; Ki ot petimata su az? :))) _________________ www.mazhlekov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gb

|
Пуснато на: Пет Юли 01, 2005 7:35 pm Заглавие: |
|
|
dobur na4in da nakara6 4ovek da se zagleda x),pak i zabelqzah 6tima da nqma ulovka nqkva haha,ami ne moa zacepa toz zakrugleniq s golqmata 6apka x) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Пет Юли 01, 2005 8:57 pm Заглавие: |
|
|
az mislq 4e si nai-desniq deto puska ryka tam na gadjeto ;)
ne znam dali sym kazval ma da kaja - mnogo mi haresvat kartinite ti! naistina - nastroenieto v tqh prosto mi opravq denq ;) syglaen sym 4e obema ne e nai-vajnoto v edna kartina - vajnoto e da predadesh 4uvstvaa i nastroenieto, useshtaneto si za sveta...spravqsh se ;) ne znam zashto ne si prodaval... kyde sa ti kartinite - v BG li sa? tuka (London) v kraq na godinata shte ima nqkakva blagotvoritelna izlojba, po slu4ai godishnina ot cunamito... predlojiha mi da sloja neshta tam i mi kazah ako imam poznati koito biha iskali da izlagat da kaja.. tova e v centyra na London - hotel Hilton.. ako iskash moje da izmislim neshto.. kato kazvam blagotvoritelna - 50% e za hudojnika, cenite ti si gi kazvash.. _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Viktor M.

|
Пуснато на: Съб Юли 02, 2005 2:05 pm Заглавие: |
|
|
O Keka mersi mnogo za komentara ,mnogo to4no si usetil kakvo imam v predvid) Za zadatkata , napravo v desetkata :)) Tova e moq avtoportret))
Mersi za predlozenieto , 6te ti drasna v beleznika edno pismo.
GB E 6tima sa ako broim tozi nos i ruka kudeto se podavat ot lqvo))) Debeliq e mnogo svesten tip bre, hi4 ne prili4a na meh Ha Ha. _________________ www.mazhlekov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Viktor M.

|
Пуснато на: Нед Юли 03, 2005 7:17 pm Заглавие: |
|
|
Vidqh v Razdel Fotografiq edna mnogo interesna tema "Avtoportreti" za zalost mnogo malko ot fotosite se otvarqha(( Ta re6ih i az da pusna edin avtoportret)) Ha Ha golqm maitap
.
.
.
.
.
.........
.
.
.
.
.
Lqtnata vulna i mene me pere qko)) _________________ www.mazhlekov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Нед Юли 03, 2005 8:35 pm Заглавие: |
|
|
mdaaa.. golm haiduk izglejdash ;) verno li pritropva s prystite na dqsnata ryka tam ili taka mi se struva?
Ideta e dobra - daite da napraim edna tema "Avtoportreti - sharj" i da se pusnem malko ;) _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Viktor M.

|
Пуснато на: Нед Юли 03, 2005 10:22 pm Заглавие: |
|
|
Ok Keka) $e 6te ima da se smeem _________________ www.mazhlekov.com |
|