Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
mim

|
Пуснато на: Вто Юли 12, 2005 3:36 pm Заглавие: Молба към илюстрацио-вчасовите хора |
|
|
искам да подаря на сестра ми, която живее отвъд само 2 морета хубава книжка
т.е. скнижка с хубави илюстрации
дори текстът да не е български, но да е преведена поне на български
най-важното са хубавите илюстрации
все пак детето есента ще е 1ви клас
много, много, ама много искам книжки с хубави картинки
гледам издателство Пан издават интересни заглавия, но илюстрациите им по мое мнение са кошмарни
плс, давайте предложения
ам... антикварни книжки не фърфят, искам нови, за това питам, ако бяха антикварни - нищо по-лесно
хайде, татковци, мами, илюстратори или просто хора, които скоро са пазарували хубави книжки, казвайте _________________ и един шоколад увива мармота в станиол |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Вто Юли 12, 2005 4:58 pm Заглавие: |
|
|
Виж книжките на Яна Левиева на издателство "Жанет 45"
Вярно че "по вкус и по цвет товаришдтчи нет" но за мен те са с много готини илюстрации, приятни текстове и с добро отпечатване. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Вто Юли 12, 2005 6:53 pm Заглавие: |
|
|
mim - и аз много искам хубави български детски книжки, но за съжаление те са доста малко...
Има обаче няколко книги илюстровани от Виктор Паунов, на който съм голям фен;)
Тази книга за която ще ти кажа явно е издадена в по-малък тираж, защото се намира по-трудно (аз обикновенно такива книжки издирвам настървено на панаирите на книгата, но предполагам, че на Славейков трябва да я има...)
Казва се Приключемията на Безстрашния Жуау - португалска е, много странен леко продълговат формат е. Това е приказка от типа на Алиса, само дето геройат е момченце. Писателят е Жузе Гомеш ферейра ! Ужасно е хубава и като история и е със страхотни цветни илюстрации! На издателство Панорама е!
Кнжката определено си заслужава! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ndesign
|
Пуснато на: Сря Юли 13, 2005 10:02 am Заглавие: |
|
|
"Тери Пратчет - Последния Герой"
Това ще е чудесен подарък. _________________ Portfolio | Prints
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Сря Юли 13, 2005 10:12 am Заглавие: |
|
|
хора, ама вий не сте в час
Пратчет не е за първолаци, а за тинейджъри!!!
нито пък е уместно да изпращам комикси на дете, което не се знае кога ще се върне в България
мерси за другите предложения, набелязах една поредица с приказки и една книжка със стихчета, също и диск с най-популярните песнички
когато остане време ще се свлеча към центъра на голямото село да разгледам и сергиите
за Яна Левиева чувам от... поне 5-6 години, разгледах всичко на това издателство, определено кориците са им с класи над останалата паплач и наблягат на българските автори (похвала голяма!!!)
до петък има време да видим и за храбрия Жуау
ако се присетите още нещо - свиркайте
мерси _________________ и един шоколад увива мармота в станиол |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Сря Юли 13, 2005 10:34 am Заглавие: |
|
|
В този дух на издадетлства - дамян Яков на мен са ми фаворити - работят с добри художници! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|