Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Дими

|
Пуснато на: Вто Юли 12, 2005 1:57 pm Заглавие: Спряха я...... |
|
|
...Топлата вода :(
56 мин. се къпя с канче + бързовар.... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Вто Юли 12, 2005 2:00 pm Заглавие: |
|
|
А някои какво да кажем като не се спряха да ни спират и тока?! Върнах се в средновековието и то когато имам най-много работа.... хъммм |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juana

|
Пуснато на: Вто Юли 12, 2005 2:02 pm Заглавие: |
|
|
Кво се оплакваш.. Аз 56 мин. се къпя, когато има топла вода :)))))))))) _________________ ... Днес изпитах мноо лошото чувсту докато заклиучвах вратата имах лошото чувству че зад мен има роуг в стелт... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Вто Юли 12, 2005 2:03 pm Заглавие: Re: Спряха я...... |
|
|
ByteSize написа: | ...Топлата вода :(
56 мин. се къпя с канче + бързовар.... |
Някои минахме през това. Гот е...просто един хубав ден...кръц |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Вто Юли 12, 2005 2:25 pm Заглавие: |
|
|
на мен довечера ше ми спират кранчето :/ _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Вто Юли 12, 2005 3:13 pm Заглавие: |
|
|
wicky написа: | А някои какво да кажем като не се спряха да ни спират и тока?! Върнах се в средновековието и то когато имам най-много работа.... хъммм |
Обади ми се да ти пуснат тока. Така ще ти спрат и телефона ;) _________________ Много говориш бе, Панагонов! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
scrape

|
Пуснато на: Вто Юли 12, 2005 3:17 pm Заглавие: |
|
|
otturvahme se ot edna smrad ... doide nova _________________ gimme d gal |
|
Върнете се в началото |
|
 |
54ka

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Вто Юли 12, 2005 6:36 pm Заглавие: |
|
|
e te kato puskat toplata voda - ne se sheguvat _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
piks

|
Пуснато на: Вто Юли 12, 2005 8:09 pm Заглавие: |
|
|
az pa sym s bojler i ne priemam gosti :P
54ka i na men mi prote4e pokriva :((( _________________ °
°In an unseen forest they can hide
just like a child's hidden minds° |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

Регистриран на: 03 Дек 2002 Мнения: 1223 Местожителство: Соединенные Штаты Америки
|
Пуснато на: Вто Юли 12, 2005 9:51 pm Заглавие: |
|
|
а хазяина ми пие вече 4ти ден без прекъсване и само се въргаля из апартамента... (имам евтина стая под наем при един руснак, ама нещо започвам да се сещам де отива наема...) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Alex
|
Пуснато на: Сря Юли 13, 2005 1:07 am Заглавие: |
|
|
tfa iakooooo _________________ -= Всяко нещо има край, само саламът има два края =- |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
the jester

|
Пуснато на: Сря Юли 13, 2005 11:21 am Заглавие: |
|
|
Мейсмааан, де*а куцата държава! Що не ми каза вчера за топлата вода бее? Днес на подскоци се къпах, добре че по тръбите имаше малко хладка вода. _________________ Водка белая, но красит нос и чернит репутацию... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Candelero

|
Пуснато на: Сря Юли 13, 2005 5:24 pm Заглавие: |
|
|
maceman написа: | на мен довечера ше ми спират кранчето :/ |
Бате, за някъде по Люлин 3 ли говорим, че нали знаеш колко често се засичаме по БИЛЛА, ....
А аз си мисля, че Топлофикация са ми резнали ТРЪБАТА, че скоро не съм си плащал водата... Кажи ми моля те, че всички в квартала нямат вода, та
белкем ми улекне... _________________ The designer can see from his drawings how the final design will look but, unfortunately, not necessarily how it will work. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
themagician

|
Пуснато на: Сря Юли 13, 2005 6:40 pm Заглавие: |
|
|
basi horata, vie ne znaete li, che veche ne e moderno da se kupesh? E pitajte sasedite. Polovinata kat otvoriat vratite i stomahat mi poluchava erekcia. Da ne govorim po ulicite, ofisite i tn. V gr. transport polovinata kletki v nozdrite mi izmirat na momenta. Ima niakva drevna tradicia po nashite zemi da se pesti vodata, che bila mnogo cenna. Tam dolu pod zemiata - mnogo cenna bila. Pochti kat v pustinite.
Tz. Otdavna ne e moderno da se kupe chovek po tez zemi... Ne sum mnogo ubeden che niakoga voobshte e bilo. Ama inak toplata si e blaginka. I dobre che imam pod ruka bojlerche. Makar i malko. Gotinko si e. E... toka shte me udari losho toia mesec ama to ne moje vsichko.... Mdam. Inache rodninite v mladost veche izpishtiaha dnes... Ha chestito... _________________ http://themagicianbg.wordpress.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
the jester

|
Пуснато на: Сря Юли 13, 2005 9:41 pm Заглавие: |
|
|
5ре, пикс каза, че не приема гости, но ти доколкото си спомням приемаш, а? Малко да помогнем със сметката за тока, ако трябва, ама _________________ Водка белая, но красит нос и чернит репутацию... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sumo

|
Пуснато на: Сря Юли 13, 2005 10:57 pm Заглавие: |
|
|
themagician написа: | basi horata, vie ne znaete li, che veche ne e moderno da se kupesh? E pitajte sasedite. Polovinata kat otvoriat vratite i stomahat mi poluchava erekcia. Da ne govorim po ulicite, ofisite i tn. V gr. transport polovinata kletki v nozdrite mi izmirat na momenta. Ima niakva drevna tradicia po nashite zemi da se pesti vodata, che bila mnogo cenna. Tam dolu pod zemiata - mnogo cenna bila. Pochti kat v pustinite.
Tz. Otdavna ne e moderno da se kupe chovek po tez zemi... Ne sum mnogo ubeden che niakoga voobshte e bilo. Ama inak toplata si e blaginka. I dobre che imam pod ruka bojlerche. Makar i malko. Gotinko si e. E... toka shte me udari losho toia mesec ama to ne moje vsichko.... Mdam. Inache rodninite v mladost veche izpishtiaha dnes... Ha chestito... |
hmm, kakvo pravish v gradskia transport leko se zachudih :) _________________ i.am.troll |
|
Върнете се в началото |
|
 |
themagician

|
Пуснато на: Сря Юли 13, 2005 11:55 pm Заглавие: |
|
|
sumo написа: | ...hmm, kakvo pravish v gradskia transport leko se zachudih :) |
e, nalaga se chat pat. ia bez knijka, ia bez taksita ia bez neshto drugo :D Inahce si e nezabravimo v obshtia sluchaj...
mi chicho Jestere, zapoviadaj. Samo che kat cufnat haziaite na vratata s vaprosa "Abe neshto ti teche v baniata - ia proveri da ne si zabravil kranovete neshto?" shte te ostavia ti da si govorish s tiah za da ti e pulno izjiviavaneto...
Inache arabskiat parfume na haziajkata ot '91 kat iznasiaha turistite arabskite darjavi v chanti - e mnogo iak! Osobeno kogato 2 sedmici si pestil ot voda i go izleesh varhu sebe si za da razkisnesh obrazuvala se kora.... Taj de - ta shte te zapoznaia s haziaite - te sa mnogo mili hora! _________________ http://themagicianbg.wordpress.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|