Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Kekata

|
Пуснато на: Чет Юни 23, 2005 6:32 pm Заглавие: |
|
|
a da - nepremenno go prekarai da ka4i stypalata do pametnika i Akulishteto s nego ;))) Madara sha im se vidi kato ravnina ;))))
da vi dam edna ideq - havshtaite Birariqta v Shumen za sponsori na edin rokerski sybor/beer fest - pod nadslov - "Shumensko - i za rokeri stava!" s koordinator NOX i edno systezanie koi sha se ka4i pyrvi do pametnika, a za padnalite geroi shte se grijat shumenskite devoiki... design na costumite - NOX - ako me razbirate kakvo namekvam... _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Чет Юни 23, 2005 6:44 pm Заглавие: |
|
|
design na kostiumite na devoikite namekvash:) totalno! ama togava nie shte si izpotroshim motorite da padame, che da se grijat za nas - a devoikite Nox sushto shte gi podbira da prilichat maximalno na risunkite mu:) _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Чет Юни 23, 2005 7:05 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | a devoikite Nox sushto shte gi podbira da prilichat maximalno na risunkite mu:) |
hvanal si ideqta, samo edno malko ..uto4nenie - ti vijdal li si stypalata v Sumen... tam..khm abe nqma da moje s motori.. trea pesha .. nqma strashno, devoikite sa s vas! ...a ne! - sha va 4akat gore, padnalite po pytq sha gi nosqt drugite ;)) gore trqbva da ima i 10-na by4vi s shumensko, priqtno ohladeni.. hm... be az sha zema si napraq edna ekskurziika natam.. da pazq by4vite s bira, edin vid razpredelitel taka da se kaje :) _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SIMPLI

|
Пуснато на: Пет Юни 24, 2005 9:59 am Заглавие: |
|
|
аз нещо не харесвам идеята за девойките ... така кат се замисля бая труд положих да подобря генотипа на този регион ... да не попаднете на някоя моя дъщеря, щото дълга казарма изкарах аз там и знае ли човек ... и баш пък рокери да ми окепазят децата ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Пет Юни 24, 2005 10:15 am Заглавие: :-) |
|
|
Кой, бе, тези ли?!
SIMPLI, ти не видя ли снимките?!
:-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Пет Юни 24, 2005 2:49 pm Заглавие: |
|
|
abe ne znam...
spored men, Simpli, imash greshka.
ako si pravil onowa ot awatara ti ("grutzki mom4eta igraqt na presko4i-kobila"), nadali 6te popadnem na dy6teri...
Dokolkoto mi e izvestno Anadolskata Osemenitelna Programa vse o6te ne e dala rezultat...
no pyk...de da znam...
slu4ai bivaet raznie _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Пет Юни 24, 2005 3:04 pm Заглавие: |
|
|
знаеш ли, Нокс, аз бях запланувал подобен контра-отговор, когато се загледах в аватара на Симпли, и открих, че долният младеж няма брада и има зачатъци на цици, което повишава вероятността да е жена всъщност ( а от месеци се чудех защо е този хомосексуален аватар, а той се оказа хетеросексуален:) И съответно има вероятност наистина да попаднем на дъщерите на Симпли:) Не се притеснявай, човече, едва ли са над 18 години, все пак не си карал чак толкоз дълга казарма, а вярвам, че Кеката и Нокс ще ги подбират по този критерии:) Гледайте им личните карти, и ако второто име е Симплиева, им отхвърляйте кандидатурите:) Пък Симпи ще черпи после:) _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SIMPLI

|
Пуснато на: Пет Юни 24, 2005 3:27 pm Заглавие: |
|
|
ей, най-после някой да разбере, че тва дет търси охлюви е женско :-)
... а, Джовка, боя се, че ако търсите в този регион нещо свободно над 18 години ще си останете коч-компания :-))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

|
Пуснато на: Пет Юни 24, 2005 3:30 pm Заглавие: |
|
|
че си освободиме ако требе...:) _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
minimiro Ксараджия

|
Пуснато на: Пет Юни 24, 2005 3:33 pm Заглавие: |
|
|
абе не е мноу ясно че е женско ;)
мене ми мяза на млад хомосексуалист на старта на еГЕЙска олимпиада ;)
Оня отзад го играе катапулта ;)
Изобщо то верно модно напоследък ма зе да ма притесняваш деа ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Пет Юни 24, 2005 7:28 pm Заглавие: |
|
|
be Stelko go isahme begal, eventualno moje da go polzvame za nabirane na mladi nejni myje da hvyrlqt rozovi cvet4eta po rokerite...
pa v Shumenso devoiki bol , ne zabravqite Shumenskiq universitet, 4ast ot nego e Pedagogi4eskiq fakultet... koito po stara tradciq ima shefstvo s voennoto u4ilishte .. ama nishto nepre4i pri taka syzdalite se obstoqtelstva da se prenaso4at 4ast ot energi4nite studentki v taq specialnost kym tuk obsyjdaniq Beer Fest, s podkrepata na mladejite na SIMPLI - imam ideq daje za zna4kite im (na mom4etata na SIMPLI) taka de :)
Stelko be, a tiq tam shto sybrat ohluvi po kajgodeta? Takviz li sa tradiciite po Plevensko? _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Вто Юли 19, 2005 5:06 pm Заглавие: |
|
|
Джоуви написа: | че си освободиме ако требе...:) |
ti li bre mushmurog :))
wodim go po diskoteki po moreto, bratche - a nego go "bilo sram" da ide da sa wpusne w moreto ot germanki... treashe da chaka da mu iskat oganche, che da naprai kontakt - i posle pa si e legnal w 2 chasa sam-samin :)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

|
Пуснато на: Вто Юли 19, 2005 5:10 pm Заглавие: |
|
|
mnoo qsno, da ne sm pedofil, devoikite tam bqha na 15 max:) az si padam po desetina godini po vuzrastni:) _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Вто Юли 19, 2005 5:19 pm Заглавие: |
|
|
Джоуви написа: | mnoo qsno, da ne sm pedofil, devoikite tam bqha na 15 max:) az si padam po desetina godini po vuzrastni:) |
are are... koj sajalqwashe che ne si e zel davki i blizalki za primamka, m?
:))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Вто Юли 19, 2005 5:24 pm Заглавие: |
|
|
Аватарче написа: | Джоуви написа: | mnoo qsno, da ne sm pedofil, devoikite tam bqha na 15 max:) az si padam po desetina godini po vuzrastni:) |
are are... koj sajalqwashe che ne si e zel davki i blizalki za primamka, m?
:))) |
... basi ne si si zel blizalkata.. i za kvo izobshto hodish na more.. :))) _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

|
Пуснато на: Вто Юли 19, 2005 5:27 pm Заглавие: |
|
|
poshli hora ste vie be, tc tc...:-( _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Вто Юли 19, 2005 5:51 pm Заглавие: |
|
|
hem poshli, hem s visoka kryvna zahar... _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Вто Юли 19, 2005 6:32 pm Заглавие: |
|
|
hm, mi 4e to po moi nabludeniq iz zapadna evropa mai masovo devoikite mutirat, na 12 izglejdat kato na 18, taka 4e na 15 sa si bash.. hm za blizalki be! nema a se plashish! slushai NOX-a, toi raboti za Playboy :)) _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Вто Юли 19, 2005 6:32 pm Заглавие: |
|
|
:D ... !!! _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|