Graphilla.com :: Преглед на тема - сканиране на кино лента

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

сканиране на кино лента

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
pipi

Местожителство: на работа - предимно

МнениеПуснато на: Чет Юли 28, 2005 2:21 am    Заглавие: сканиране на кино лента Отговорете с цитат

може ли някой да ми каже каква трябва да е резолюцията на кадъра при сканиране на кино лента с размер 1к
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Coldblooded

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Юли 28, 2005 5:05 am    Заглавие: Отговорете с цитат

ще прощаваш ма ми е малко странен въпроса ти..аз кат един простосмъртен разбирам, че искаш да свалиш нещо от лента..та питаш за резолюцията..а на края пишеш 1К...
нищо де...т.к. бях питал за разни размери - та прилагам един линк към по стара тема: http://www.graphilla.com/viewtopic.php?t=4633&highlight=914+494

предполагам би ти свършило някаква работа..ако не...
соръ за спама
pipi

Местожителство: на работа - предимно

МнениеПуснато на: Чет Юли 28, 2005 7:32 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

благодаря за отговора, разбирам че съм задала въпроса погрешно ,но важното е че получих верния отговор (и той не е 42).
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети