Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
CYBERMIND
|
Пуснато на: Пет Авг 19, 2005 10:54 am Заглавие: ПРЕДСТАВЯНЕ |
|
|
Здравейте. От доста време се каня да се регистрирам тук и най-накрая намерих време и за това. :) Занимавам се с графичен, 3D и уеб дизайн, но тръпка ми е най вече графиката и предпечатната подготовка. За съжаление на мястото, където работя от 2 месеца се налага да се занимавам основно с уеб дизайн, което не ми е много по вкуса, а както знаете нещо, което не ти е голяма тръпка -няма как да станеш велик в него. Работил съм в няколко рекламни агенции като графичен дизайнер, а от скоро съм Creative director на рекламния отдел на английска фирма за недвижими имоти / само заради многото пари - какво да се прави..... трябва да се хапва все пак /. Работя основно на Corel Draw, Fotoshop, Illustrator, Maya, Flash и Dreamweaver и малко програмиране, бази данни ... такива нещица. Това е последната ми "творба", с която не се гордея особено, но все пак показва с какво точно си губя времето в момента. http://www.theroyallodge.com - Флаш/ASP проект за последния комплекс с който фирмата ни се занимава. Знам къде са му недостатъците / някои по моя вина, други по вина и изрично изискване на шефовете/, но ми е интересно да чуя и вашето мнение.
Засега толкова от мен, че се отплеснах и от представяне го превърнах в есе на тема "ето ме и мен" :) _________________ уеб дизайн |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bigworm

|
Пуснато на: Пет Авг 19, 2005 11:13 am Заглавие: |
|
|
mi az ne razbiram bukel ot web design ama taka kato sum gledal dosta saitove...mi kefi me chesno kazano..malko grubichuk mi sedi,no na fona na vsichki ostanali si pokazva nqkakvo sredno nivo...mnenie na laik v oblastta razbira se _________________ taman se setih kvo da kaja i kazah drugo |
|
Върнете се в началото |
|
 |
CYBERMIND
|
Пуснато на: Пет Авг 19, 2005 11:47 am Заглавие: |
|
|
Мдааа.... грубичък е, наистина, но както казах уеб дизайна не е най-силната ми страна. Просто показвам това защото е последното, което съм правил. Вече казах че не се гордея особено с него :) _________________ уеб дизайн |
|
Върнете се в началото |
|
 |
CYBERMIND
|
Пуснато на: Пет Авг 19, 2005 11:50 am Заглавие: |
|
|
А... и пропуснах да предупредя. Доста е тежичко и на слаби машини не върви добре. Да не говорим, че някои секции са доста големи и генерират доста трафик :) _________________ уеб дизайн |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ivkata

|
Пуснато на: Пет Авг 19, 2005 12:45 pm Заглавие: |
|
|
ми аз бих попитала..........дали не може по-малко неща да мигат ;р
не мога да дам градивна критика, защото не се занимавам с уеб дизайн, казвам го като обикновен "зрител", каквито междувпрочем ще са и клиентите ви! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
CYBERMIND
|
Пуснато на: Пет Авг 19, 2005 1:05 pm Заглавие: |
|
|
Както вече казах - знам къде са недостатъците / това един от тези, които не са по моя вина - беше изрично изискване да мига, да цъка, да мърда и т.н. / :( _________________ уеб дизайн |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TchudO

|
Пуснато на: Пет Авг 19, 2005 1:37 pm Заглавие: |
|
|
mi pusni neshto koeto e izcialo po tvoa vina :)))
pishesh che si rabotil po razni agencii pusni neshto ot togava, vse imash niakakav arhiv _________________ Кой е най-високо летящия бозайник?
КАТЕРИЧКАТА НА СТЮАРДЕСАТА |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Пет Авг 19, 2005 7:55 pm Заглавие: |
|
|
Изкарваш "многото пари", "знаеш къде са недостатъците", уеб-дизайна не ти е "голяма тръпка"...
...та какво правеше ти в представяне значи?!
п.п.
wrong attitude, dude!
ако ме разбираш... _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
CYBERMIND
|
Пуснато на: Съб Авг 20, 2005 1:16 am Заглавие: |
|
|
Ами, Никсън, съжалявам , любезний но височината на която СЪМ ми е много добре известна. НИКОГА не съм се правил на по-велик отколкото съм. Не се гордея с длъжността на която съм в момента, тъй като ме откъсва от това, което наистина ОБИЧАМ да правя и това е дизайн. Много са ми интересни хората като теб! Ти би отказал да работиш за 5 пъти повече пари отколкото ти предлага коя да е българска компания само защото няма да ти е кеф ли? Ами.... може - големци има много, но на мен ми се налага да работя все още и за някой друг. А какво правя в този форум? Въпроса ти е ИНТЕРЕСЕН. Търся хора със сходни на моите интереси! Адски ме кефи покровителствен тон като твоя! Яко е! Искам някой ден и аз да стана големец и да говоря така на хора за които нищо не знам, и да мога да ги гледам "отвисоко" :)
P.S.: Адски харесвам хората, на които ВСИЧКО им е ясно! :) Но все се сещам за Гьоте, който казал на един всезнаещ, че "Там където има много светлина има и много сенки" - Би трябвало да разбираш за какво говоря - все пак 3D е доста широко застъпена тема в този форум!
Благодарих ли вече за посрещането?? :)))))) _________________ уеб дизайн |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Tuchi

|
Пуснато на: Съб Авг 20, 2005 3:38 pm Заглавие: |
|
|
Айде, почна се...
Гордостта голям порок ще са окажи. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Нед Авг 21, 2005 3:40 pm Заглавие: |
|
|
CYBERMIND написа: | Ти би отказал да работиш за 5 пъти повече пари отколкото ти предлага коя да е българска компания само защото няма да ти е кеф ли? |
Да, бих отказал и не просто "бих" ами реално съм го направил и то доста отдавна. На теб като не ти стиска - твой проблем е. _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chono

|
Пуснато на: Нед Авг 21, 2005 4:09 pm Заглавие: |
|
|
Na men mi sedi dosta grub toq site. Ne mi haresva kato cqlo |
|
Върнете се в началото |
|
 |
FPrint
Регистриран на: 23 Юни 2004 Мнения: 709 Местожителство: San Francisco
|
Пуснато на: Нед Авг 21, 2005 6:10 pm Заглавие: |
|
|
chono, emi kakvo da ti haresa v nego? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Нед Авг 21, 2005 6:30 pm Заглавие: |
|
|
Ako triabva da se zasiaga tamata za golemite pari koito gi davat tapi cickovci
za koito rabotata na kompiutar e vapros na kop4eta - Da, ne bih si pravil truda!!! Ne znam 4ovek
koito bi iskal da raboti s takiva hora - na kakvato i da e cena. Triabva da se izpitva
udovolstvie ot rabotata, a ne da visualizira6 skapanata ideia na sekretarkata, koqto
osavmestiava zadaljeniata si na rabotnoto miasto s praktikuvane na krevatna gimnastika
v coffe brake-a! :):):)
Saita e tromav, a otnosno replikata, 4e na niakoi ma6ini varvi bavno, to az
6te kaja, 4e parvo se misli za userite s takiva ma6ini i za ekrani det sa o6te na
800x600. Posle idva dizaina i "dinamikata" v saita... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
FPrint
Регистриран на: 23 Юни 2004 Мнения: 709 Местожителство: San Francisco
|
Пуснато на: Нед Авг 21, 2005 6:43 pm Заглавие: |
|
|
Велинов е напълно прав... ако работата не ти доставя удоволствие, след малко повече от месец ти ставаш смачкан човек... затова и аз бих отказа повече пари за по-хубава работа... :) ама да не офф- темата повече... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|