Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Dark Shadow

|
Пуснато на: Пон Авг 22, 2005 12:04 am Заглавие: Pokupka na digitalen aparat s malka pomosht! |
|
|
Zdraveite na vsichki!
Iskam da si kupq digitalen aparat na stoinost 1000-1300$, no ideq si nqmam
koe e nai-dobre za tiq pari. Navsqkyde gledam mnogo preporychvat CANON EOS 350D. Imam edin priqtel, koito e mnogo dovolen ot Fujifil Preporychvat mi Fujifil F10 Ot CANON oshte mi preporycvat Canon S2 ili Canon Pro1/2. Iska mi se da e s pone 6 megapixela. S dobro makro, daje ako ima super macro oshte po-dobre, no za tova mai shte trqbva dopylnitelno da si kupq obektiv za makro. Zamislqm se i za Nikon D70 sys specialen obektiv za makro...V obshti linii preporychaite mi koq firma pravi v momenta nai-dobri digitalni aparati ili pone dobri v tozi klas.
Izvinqvam se che pisha na latinica, no ne sym v BG i moje skoro da ne se dokopam do net... Iskashe mi se tazi tema da e v sekciq Fotografii, no nqmam dostyp do tam. Blagodarq vi predvaritelno za otgovora i shte vi pisha pri pyrva vyzmojnost! _________________ http://darkshadow.hit.bg |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Tuchi

|
Пуснато на: Пон Авг 22, 2005 12:43 am Заглавие: |
|
|
Za kakva cel ti e nujen? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Пон Авг 22, 2005 11:31 am Заглавие: |
|
|
Canon 350D след като имаш парите или D70 на Nikon
сам си избери кое от тия двете
другото - не
ще ти останат и пари за обектив _________________ и един шоколад увива мармота в станиол |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Dark Shadow

|
Пуснато на: Вто Авг 23, 2005 2:58 am Заглавие: |
|
|
Blagodarq za preporykite. Shte izbera edin ot tezi 2 aparata. _________________ http://darkshadow.hit.bg |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mr_j

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|