Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
bluelemon

|
Пуснато на: Пон Авг 29, 2005 11:26 am Заглавие: Предпечат |
|
|
Много се чудих какво да постна за предпечат. Значи от около 5 години се занимавам с тази работа и в момента бачкам в една печатница.
Етикета е 3 пантона и GOLD. Жълтото е GOLD, а пантона пада върху голда затова е най отгоре. Ми тва е. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пон Авг 29, 2005 11:37 am Заглавие: |
|
|
Много и неправилно използвани фонтове. Модифицирането (ресайз) на шрифт само по верикала или само по хоризонтала е забранео в този форум :) (ма то не е смешно) С този пантоне който е оувърпринт какво се цели: състаряване, ефект на нечетимост, скрач ефект или просто дизайн? _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bluelemon

|
Пуснато на: Пон Авг 29, 2005 11:40 am Заглавие: |
|
|
:) Значи да подчертая че аз съм правил само и единствено предпечата. Дават ми проекта от дизайнера и без да питам защо така го работя, знаете как е. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пон Авг 29, 2005 11:43 am Заглавие: |
|
|
мхм значи дизайна не е твой. принципно за предпечат се (кандидатства) представя със собствени дизайни на печатни материали от всякакъв вид... _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bluelemon

|
Пуснато на: Пон Авг 29, 2005 11:47 am Заглавие: |
|
|
Мдам :) ами просто нямам мои дизайни или имам такива с които не се гордея. Тука си имаме отдел дизайнери и отдел предпечат, та аз съм от вторите. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пон Авг 29, 2005 11:58 am Заглавие: |
|
|
лошо, за приемане в група трябва дизайнче..., но ако модератора реши... _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|