Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
nnmlss
|
Пуснато на: Нед Авг 28, 2005 9:23 pm Заглавие: Представяне - web site на неправителствена организация |
|
|
http://www.bikearea.org/
Организацията се занимава с популяризирането на планинското колоездене както като алтернативен начин на транспорт, така и в екологичен аспект - отношението на велосипедиста към природата. Основни акценти би трябвало да са отразяването на изпълнен проект с маркирани велопътеки и инфо за тях, както и събитие което ще се случи в района. Това е първопричината за появяването на сайта, в последствие трябва да се развива в посока добавяне на още информация относно проекти, събития и материали, които би могъл да ползва човек, заинтересован от възможността да ползва велопътеките.
Част от задачите все още не съм изпълнил, но все пак, моля за коментари и съвети относно (web)решението което предлагам - както от визуална, така и от структурна гледна точка.
Благодаря педварително.
Боби _________________ .::...it's all a state of mind...::. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
The_Cat

|
Пуснато на: Пон Авг 29, 2005 12:33 pm Заглавие: |
|
|
Много мрачен тоя банер горе! Направо ме депресира! _________________ Design your mind |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nnmlss
|
Пуснато на: Пон Авг 29, 2005 12:47 pm Заглавие: |
|
|
The_Cat написа: | Много мрачен тоя банер горе! Направо ме депресира! |
всеки път е различен, ако погледнеш, има и бутонче с което можеш да разгледаш всички, нещо като галерия _________________ .::...it's all a state of mind...::. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
The_Cat

|
Пуснато на: Пон Авг 29, 2005 1:09 pm Заглавие: |
|
|
Аха! Ако не ми беше казал хич и нямаше да се сетя. Мисля си, че е готино така с това бутонче, но направи така, че хората да им е лесно да стигнат до идеята че трябва да се цъкне за да стане магията. И все пак снимките са мрачни. Да не би да ти е от монитора. Доста са тъмни. Ясна е идеята да стават тъмни като се появи менюто, ама по принцип са мрачни. И си мисля, че нещо не ми е байкърски тоя сайт! Тва са маниаци бе човече. Екстремни истории... вярно че природата е важна, ама при тебе май това е най важното! Нещо Extreme ми се ще. Аз съм байкър и това ми напомня на палаткаджийска история, къмпингуване, походи.. но не и бакърска история. Под банера надолу тялото ми стои постно честно казано. _________________ Design your mind |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TchudO

|
Пуснато на: Пон Авг 29, 2005 1:18 pm Заглавие: |
|
|
spored men ti govori za zatamnenieto koeto ostava sled kato roll nes otgore, biaa golemo tie logoto gore _________________ Кой е най-високо летящия бозайник?
КАТЕРИЧКАТА НА СТЮАРДЕСАТА |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nnmlss
|
Пуснато на: Пон Авг 29, 2005 2:14 pm Заглавие: |
|
|
не, има предвид че са си тъмни и по принцип.. Странно ми е това, 'щото и една мацка това ми разправяше, а пък деазнам.. някои от тях наистина са малко тъмни но като цяло са си окей, поне според мен, де..
Иначе и на мен ми се струва някакси постен, но пък какъв ъдвенчър може да се придаде на някакви цифри и друго сухо инфо.. То тва му е целта, до колкото разбрах _________________ .::...it's all a state of mind...::. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nnmlss
|
Пуснато на: Вто Авг 30, 2005 9:44 am Заглавие: |
|
|
Да, аз се консултирах отново, наистина това е целта на страницата. По-близо до природата, отколкото до екстриима на колоезденето. Мероприятията, които организира организацията, нямат състезателен характер а по-скоро опознавателен. Страницата трябва да дава информация за създадени веломаршрути, а не да стимулира хората, продавайки намеци и обещания за адреналин. Не че го изключва, просто акцента е другаде.
Благодаря, че обърна внимание на поста ми. _________________ .::...it's all a state of mind...::. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
rainbow

|
Пуснато на: Вто Авг 30, 2005 10:32 am Заглавие: |
|
|
Хедъра не се вързва с тялото. Изглежда сякаш си сглобил едри парчета от различни сайтове и войла...
Навигацията не е особено ясна.
Остави природата да говори и махни различните бекграунди на тялото. _________________ Това е текстови блок, който може да бъде прикачен в края на съобщенията, които пускате. Има ограничение от 255 символа |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nnmlss
|
Пуснато на: Вто Авг 30, 2005 8:43 pm Заглавие: |
|
|
хмм.. тона ти е сякаш ще ми плащаш за този сайт, може би имаш причина да говориш толкова убедено, но това в момента не е толкова важно за мен.
Отчасти съм съгласен, че хедъра е доста различен от останалото, ама пък чак да изглежда сякаш са сглобени големи парчета от различни сайтове? Толкова ли е зле? Исках снимките да имат рамка, защото за мен те не са само аксесоар допълващ визията, ако мога така да се изразя.
И мен малко ме притеснява различния бекграунд, започнах го с идея, която не успях да направя разбираема, защото това, на което спрях някак ми хареса, но ще помисля и върху това.
Не разбирам обаче, какво е неясното на навигацията? _________________ .::...it's all a state of mind...::. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chono

|
Пуснато на: Сря Авг 31, 2005 12:15 am Заглавие: |
|
|
Na men mi e dosta mrachen syshto. Ne moje li malko po-veselo da e. Vse pak stava vypros za priroda. Mojesh da izpolzvash nqkoq mnogo krasiva kartina za header. Pomisli oshte vyrhu tova.
Uspeh! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Divine

|
Пуснато на: Сря Авг 31, 2005 11:36 am Заглавие: |
|
|
shok i ujas :[ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
The_Cat

|
Пуснато на: Сря Авг 31, 2005 11:43 am Заглавие: |
|
|
Ами не съм съгласен че не трябва да има адреналин. Велопътеки, тва онва - един велосипед няма бе човече... може да не е EXTREME ама все пак ТОВА СА ВЕЛОСИПЕДИСТИ... обичащи природата! Ама щом клиентите искат да наблягат на природата... ок... не мисля че ще е ефектно обаче за хората, които ще потребяват вашия сайт! все пак те търсят различен туризъм, търсят ВЕЛОтуризъм! Природата си е природа и пеша и на колело! _________________ Design your mind |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|