Graphilla.com :: Преглед на тема - Skerzzo.com - Сайт на 1 пловдивско заведение.

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Skerzzo.com - Сайт на 1 пловдивско заведение.

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Уеб Дизайн
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
AngeloFF

Местожителство: Plovdiv

МнениеПуснато на: Чет Сеп 01, 2005 10:46 am    Заглавие: Skerzzo.com - Сайт на 1 пловдивско заведение. Отговорете с цитат

Здравейте на всички, най-накрая и аз да имам права да поствам в Уеб.
Сайта е на 1 пловдивско заведение, дизайна и основната идея са мой реализацията е правена от други хора.
Адреса е:

www.skerzzo.com

Очаквам Вашите мнения
tn1

МнениеПуснато на: Чет Сеп 01, 2005 11:06 am    Заглавие: Отговорете с цитат

много приятно се е получило!
единственото, което мън ме дразни е тази шумна сянка. малко грубо стои. може би по-бледа...

мнението ми е леко пристрастно, заради симпатиите ми към самото заведение :)

браво
AngeloFF

МнениеПуснато на: Чет Сеп 01, 2005 11:10 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Сега като се загледам, наистина може малко по нежно да я пипна.
10кс
spacer
bad ass panda

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Чет Сеп 01, 2005 12:36 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

az bih se pozamislil nad fonta na menu-to. az go gledam na 1600x1200 i pak mi edree i si e naprawo grubichak. mislq che pixelen font, ne e za tiq razmeri, ako dyrzhish wse pak na razmera. a ako dyrzhish na fonta, mozhe da probwash da go namalish malko.

i drugoto e che pri tazi resoluciq na maximized window se kysa wdqsno i ostawa bqla lenta. az lichno bih go centriral (towa e podchertano lichno mnenie).

nawigaciqta za galeriqta mozhe da q pomislish oshte malko. imash stranica s thumbnails ot koqto izbirash, snimka. posle ot tam imash napred, nazad i nachalo (koeto te wryshta na home-a...logichno!), obache nqmash back to index, koeto men lichno me smushtawa malko. Ne smushtawa mi naprawo me otkaza da q razglezhdam.

otdelno az lichno bih ostawil thumbnails cwetni.

snimkite, kato osnowen nositel na wiziqta na saita, sa priqtni powecheto ot tqh. Mestenceto qwno i to e mnogo priqtno. Ostanala chast ot designa malko grubee (Za sqnkata primerno weche ti kazaha, a az pak da otbelezha za gigantskite nadpisi).

drug lek problem- naklonenite chertichki na cherniq background pri men se kysat w oblasta nad osnownoto kare (moga da ti naprawq screenshot, ako shte ti pomogne).

Mi twa e na pryw pogled. uspeh.
-
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
RiN

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Сеп 01, 2005 2:03 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Na pruv pogled izglejda dobre, no pri po-vnimatelno vglejdane pravqt vpechatlenie slednite neshta:

1. grubata lqva sqnka (veche ti gi kazaha)
2. golemiq pixelen shrift i dosta grubiq mouseover efekt s tazi siva podlojka i podchertavane.
3. chervenata podlojka sys nadpisa SkerZZo neshto ne mi stoi dobre tochno v tozi si vid. iska ili namestvane ili nqkakvo vlagane vyv fona che taka mnogo krupchesto idva.
4. stranicite s menuto i receptite - predpolagam tqh shte gi opravish i nqma da ostanat taka, a sega sa samo wip.
5. pri mouseovera na galeriqta i ocvetqvaneto na snimkite se poluchava edno mnogo stranno "murdane na pixeli" po vreme na samoto ocvetqvane, koeto na men lichno ne mi haresva.

mislq si che s malko pipane saita shte sane dobre. inache komplimenti za zavedenieto - skoro hapvah tam i bqh priqtno iznenadan.

uspeh.
AngeloFF

МнениеПуснато на: Чет Сеп 01, 2005 2:48 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

RiN написа:
Na pruv pogled izglejda dobre, no pri po-vnimatelno vglejdane pravqt vpechatlenie slednite neshta:

1. grubata lqva sqnka (veche ti gi kazaha)
2. golemiq pixelen shrift i dosta grubiq mouseover efekt s tazi siva podlojka i podchertavane.
3. chervenata podlojka sys nadpisa SkerZZo neshto ne mi stoi dobre tochno v tozi si vid. iska ili namestvane ili nqkakvo vlagane vyv fona che taka mnogo krupchesto idva.

Blagodarq za komentarite, znachi izpalenieto ne e v moqta kompetencia az sam pravi samo layout'a za srifta sam saglasen iskashe mi da e neshto po fashion, no qvno mnogo golqmo e stanalo :) (tova mi e kofti navik da pravq vsichko golqmo ). A kolkoto go chervenata podlojka .. to tova si e logoto na men lichno na "jivo" kakto izliza mi haresva, no sam saglasen che moje da se vaji s snimkata ili neshto v tozi red na misli.
chono

Местожителство: Wien, AT

МнениеПуснато на: Чет Сеп 01, 2005 3:53 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Hubavo e stanalo. Syglasen sym s vsichko koeto kazaha dosega ostanalite i da dobavq samo nqkolko neshta:
- backgrounda tam det ti svyrshva flasha pri men gore se razmestva s samiq back, koito imash na saita. Ne e bolka za umirane, ama e nepriqtno malko :)
- kato klikam za preminavane v otdelnite stranici i mi se razmestva menuto.
- Linkyt "Rezervacii", koito otiva na dolniq red, pone na men ne mi sedi. Vse edno e nqmalo mqsto i si go prenesyl dolu :)
- Toq "Home" det prelita tam na logoto mai ne e got. Ama moje i da ne sym prav :) Pone men malko me drazni :)

Tva e. Inache e mnogo priqtno saitcheto. Radva:). Haide - Uspeh!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
XES

МнениеПуснато на: Сря Сеп 07, 2005 12:18 am    Заглавие: Отговорете с цитат

ima samo edno ne6to, koeto mene ne me kefi, nqkak mi sedi nedoizpipano, a imenno promqnqta golemianta i mestopolojenieto na butonite. v na4aloto otdqsno na kartinkata golemi, sled tva nqkade gore gi zawirash.. ne mi e nqkak si kef kato browsvam site-to.. spored men ima na4in ako pomisli6 malko kak da si gi ostavi6 na mqstoto a infoto da izliza v dinami4en pole pod lqvata kartinka i menu-to....

ina4e.. nice:)

XES <--
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
XES

МнениеПуснато на: Сря Сеп 07, 2005 12:20 am    Заглавие: Отговорете с цитат

setih se za o6te ne6to: fonta neznaino za6to flasha go razmazva na mesta i sedo mnou shit. az namerih re6enie kato vsi4ki flash textove gi pravq v otdelno mvie, koeto loadvam nai-otgore... ba4ka;)
nedodqlano re6enie, no vyr6i rabota!

derzai!

XES <--
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Уеб Дизайн Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети