Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Sami

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
roje

|
Пуснато на: Вто Апр 01, 2003 9:09 am Заглавие: |
|
|
mi ne e naj-dobroto
i dobro ne e
za nadpisa prosto ne mi se govori :( |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mucho

|
Пуснато на: Вто Апр 01, 2003 9:20 am Заглавие: |
|
|
ave ne mi se 6te da komentiram (se pak 4oweka det go e prail e profesor), no za dwe ne6ta ne moa da ne se styrpq:
1. Tyj BULGARI@AIR.BG - naprao mi s4upi zybite (ma to tuj maj si be6e po zadanie)
2. kat gleam "stiliziranata ptica" i vednaga se se6tam za znameto na ЮАР _________________ бяла роза ше закича
на капака на москвича
шоту съм ибахти пича |
|
Върнете се в началото |
|
 |
voltaja

|
Пуснато на: Вто Апр 01, 2003 11:22 am Заглавие: |
|
|
Da profesor i to kakav samo grozi akademiata no iskam da te popitam neshto Sami ti kato u4astnik vav konkursa da si spomnjash 4e edno ot uslovijata za u4astie beshe u4asnika da e pod 40 god sega az ne sam u4il pri Varjiev (i slava bogu) no dosta ot oite frendove sa zavarshili pri nego e da ama toi e ponadminal vazrastovata grupa i vaprosa mi e kak stava taka u4astnik koito ne otgovarja na iziskvanijata pe4eli konkursaaaaa
I samo kva Glagolica e lasnal otprede na toja airplane strashno a tva sas BULGARI@AIR.BG e kraino tapo no e 4ast ot kontesta _________________ When I am on the road , no one can stop me! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
aquadark

|
Пуснато на: Вто Апр 01, 2003 11:35 am Заглавие: |
|
|
stiliziranata ptica e dobre, ama tova bulgari@air.bg e meko kazano smeshno... tozi profesor iavno ne e mnogo v krak s vremeto - odavna ne e moderno da se pishat podobni gluposti, oshte poveche, che za kakvo e tova .bg pri polojenie che veche ima bulgaria ?! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Вто Апр 01, 2003 12:35 pm Заглавие: |
|
|
naprotiv logoto e mnogo dobro pone tova koeto vijdam, za nadpisa niama da govoria po goliama izlagacia edva li moje da ima, ne sum vijdal rabotite na ostanalite uchastnici no profesora se e spravil mnogo dobre. semplo izchisteno zapomniashto se logo mislia che tova logo shte raboti. drug e vaprosa dali moje da se napravi po-dobro..moje ama iavno ne e napraveno.. za vuzrastovata diskriminacia otnovo niama da se izkazvam, tfa otnovo sa absolutni gluposti na min. na transporta... ako niakoi ot chlenovete na grafila e uchastval neka da pokaje s kakvo.. az specialno sum silno lubopiten. _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гавански 12:55 Am
|
Пуснато на: Вто Апр 01, 2003 1:51 pm Заглавие: |
|
|
И аз смятам, че тука малко действа пак принципът "дай да плюем щом не е наше".
Не съм виждал останалите работи, но от предложенията, които видях преди това ...дедото е на светлинни години с материала напред, нищо че никога не съм го чувал.
Иначе логото е продължение на старото и е едно добро решение.
Просто аз до колкто разбрах поръчителите искаха нещо ново и оригинално, съобразено с облика на новата компания и ако това е била задачата, то логото е "лошо".
Но пак казвам предвид това което си представям че са получили като предложения организаторите - човека просто е спасил положението. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Вто Апр 01, 2003 2:19 pm Заглавие: |
|
|
Shhhh, aloooooooo..... Gavanski, mai si iztarval vrazkata.....
Znachi smianata na imeto na nacionalnia prevozvach e rezultat ot totalnata zaguba na polojitelen imidj kam staria prevozvach, poradi mnogoto prostotii koito se navarshiha pokrai nego. Samoletite na BALKAN ne sa prieti s dobro oko nito ot pasajerite, nito ot letishtnite vlasti v sveta. Ot koeto sledva, che prostoto liftirane na dosegashnata simvolika si e PALNA PROSTOTIAAAAAAAA.
Momcheta mladi, az vse si mislia, che takava razrabotka bi triabvalo da sledva mnogo zadalbocheno marketingovo prouchvane, shtoto designa e prosto element ot edin brand. Ia mo kajete kav e adjeba toia brand i kvi sa mu osobennostite ? Nekva chavka, deto takiva sam vijdal sto pati, standarten sanserif i IZICA, mamka i mrasna.
Ochevadno e, che logoto e mnogo trudno razpolojimo na samolet, podoziram, che shte e trudno razpolojimo i po POS materiali. Tova adjeba ne se li misli beee ? Logo ne se li pravi kato se saobraziava s eventualnite mesta za postaviane ?
Tova za men e slaba rabota i tva si e !!! Vse pal stava duma za BALGARSKIA NACIONALEN PREVOZVACH, a ne za firna za iznos na pechen papagalski slanchogled, debaaaaaaaaa _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Вто Апр 01, 2003 2:34 pm Заглавие: |
|
|
Vij deba, ei tva kak stoi na mashinata, pokazvam ti nego, shtoto savsem skoro go videh na jivo i mi haresa:
A sia mi kaji koe e po dobro reshenie, toia lifting, ili nashta dvucvetna chavka deba :((( deto ako ne beh prochel, nemashe da se setia i che e chavka. _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
morgoth Dark Lord
|
Пуснато на: Вто Апр 01, 2003 2:39 pm Заглавие: |
|
|
На мене това малко ми прилича на "побъркани камикадзета, целете се тук!"
;)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Вто Апр 01, 2003 2:41 pm Заглавие: |
|
|
Po-malko GAME po noshtite, po-neobremeneno syznanie. :))))) _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гавански 12:55 Am
|
Пуснато на: Вто Апр 01, 2003 5:34 pm Заглавие: |
|
|
mi Lh ne me razbra bre...kazvam che v sravnenie s tova koeto vidiah predi picha e naprail pone neshto deto moesh mu kazesh logo..
i pak kazvam "ne e losho", bez d akomentiram dali stava za balkan sia ili ne
to i az tykmo gozashtitih toia i gledam ki gi e pleshtil
"В концепцията си проф. Варджиев развива идеята, че визуалната идентификация на всяка компания е от изключително значение. (breh deiba kak nikoi ne znaeshe do sia)Според автора, в условията на пазарна икономика, графичният фирмен стил не бива да бъде пренебрегван и оставян на случайността ( umno dede e ,spor nema, ne e vcherashen ) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Вто Апр 01, 2003 5:52 pm Заглавие: |
|
|
"KONCEPCIA" v sluchaia e kliuchova duma :))))))
Btw, da se iziasnim, v tova che smetam che gorespomenatia profesor e izsral edno laino nema nishto lichno, shtoto az v toia konkurs ne sam uchastval i ne se chuvstvam prenebregnat. A ne sam uchastval, shtoto v 3-ta sluchai koito pochvah da pravia neshto po temata pretarpiah palno fiasko s kraen rezultat DEL. To obache se okazva, che ne samo mojelo da se uchastva sas surogati, mi te mojeli i da specheliat... deba. Ako stavashe duma da praimi nekvi bezideini chavki, da beha kazali.
Pak na toia maloumen chinovnik deto go izmisli tva ime i sloji tva @ vatre, ha dano..... be neshto mnou kofti mu pojelavam.
AIDE NA ESEN PAK NA IZBORIIII.......... FLY BY HVARKAN _________________ V2&V8 forever
Последната промяна е направена от LoveHate на Вто Апр 01, 2003 5:55 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Вто Апр 01, 2003 5:54 pm Заглавие: |
|
|
LoveHate написа: |
Momcheta mladi, az vse si mislia, che takava razrabotka bi triabvalo da sledva mnogo zadalbocheno marketingovo prouchvane, shtoto designa e prosto element ot edin brand. Ia mo kajete kav e adjeba toia brand i kvi sa mu osobennostite ? Nekva chavka, deto takiva sam vijdal sto pati, standarten sanserif i IZICA, mamka i mrasna.
|
да не говорим за това, че в скоро време И този превозвач ще бъде продаден на чуждестранен инвеститор, което логично на 99% означава смяна на името и лого-то...
мда - абе - май е имало едни пари да раздадем... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
aD

|
Пуснато на: Сря Апр 02, 2003 12:32 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | да не говорим за това, че в скоро време И този превозвач ще бъде продаден на чуждестранен инвеститор, което логично на 99% означава смяна на името и лого-то... |
Да наистина ще я продават ама е записано .. след финансовото оздравяване на компанията .. така че не ми се вярва да е скоро ;-)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bundyo
|
Пуснато на: Сря Апр 02, 2003 9:13 pm Заглавие: |
|
|
Мисля че това лого най-много ще подхожда на любимата ни компания :))
И за тези които не могат да го видят:
http://bundyo.host.sk/bulgair.html _________________ Котаракът на Шрьодингер |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TT2

|
Пуснато на: Вто Май 27, 2003 9:49 pm Заглавие: |
|
|
Ами аз имах едни изпълнения по темата, ама ще ги покажа само с подкуп или ако ме примолите сериозно:) На мен не ми харесаха, бяха много банални, но като гледам, май са по-добре от това нещо(и най-вече надписа) на професора...засега няма да ги покажа:))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
C6

|
Пуснато на: Сря Май 28, 2003 6:21 pm Заглавие: |
|
|
"Koi prevaril toi zavaril", pichove!
mnogo zle! a i toia samolet - maiko mila... imam chuvstvoto che prof. gi e pravil neshtata poslednata vecher, naburzo i v kompaniata na kasa Rom!
100% sum na mnenieto na Love Hate, ama pone da se biahme otsramili mladite s niakoe proektche, a to grunci! Nie sme si vinovni!
Sledvashtia put vseki ot nas s po 5 proekta! xexexe _________________ Все по-добре! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pro_01

|
Пуснато на: Чет Май 29, 2003 1:23 am Заглавие: |
|
|
prosto porednoto dokazatelstwo shto ne trqbwa da se uchastwa na takiwa konkursi... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|