Graphilla.com :: Преглед на тема - Сайт за коментар

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Сайт за коментар

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Уеб Дизайн
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
deepart

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Вто Окт 04, 2005 1:50 pm    Заглавие: Сайт за коментар Отговорете с цитат

Сайта е на фирма за външна реклама. Изискването на клиента беше да бъде в монохромна цветова гама и да е възмъжно с най-оростен от страна на дизайн и елементи. Идеята беше да подава иноформация без да се натрапва дизайн. Интересно ми е да видя и вашите мнения.

http://www.pizaboard.com
Chef

МнениеПуснато на: Вто Окт 04, 2005 2:41 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

- мисля че на 1024 не се вижда цялата навигация и контент, за сметка на една картинка, която за мен е безмислено извадена напред...., което май не е добре.
- грубо е като цяло
- вкарването на калиграфски щрифтове тука за мен е неуместно.

Тва в общи линии. За мен не е добре.

Успех, или там кавото се вика ...
chono

Местожителство: Wien, AT

МнениеПуснато на: Вто Окт 04, 2005 2:50 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

PASTA написа:
- мисля че на 1024 не се вижда цялата навигация и контент, за сметка на една картинка, която за мен е безмислено извадена напред...., което май не е добре.
- грубо е като цяло

И да добавя - много сухо и незапомнящо се. Да не говорим че флашът на първата страница ти е излишен с тази доста повърхностна анимация. Има и още дребни неща: като цветовете на овера на бутоните е лилаво, а като го селектираш става синьо и не се връзва; картинките са грубо обработени и тн...
Абе много работа имаш още за да стане като хората.
Успех!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
deepart

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Вто Окт 04, 2005 4:21 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Промених оверите на бутоните, но за съжаление по другите неща немога да правя промени вече. Като цяло наистина е сух дизайна, но така го изискваха.

За флаша в началото си прав, chono, ще го променя да е анимиран гиф. Ефекта беше точно зададен от клиента да бъде такъв.

За калиграфските шрифтове немога да направя нищо, защото логото и слогана не са мое дело, а ми бяха подадени в този вид. Като цяло този тип шрифт не се връзва с типа дейност на фирмата, но това е мое мнение.

Благодаря Ви за мненията!
chono

Местожителство: Wien, AT

МнениеПуснато на: Вто Окт 04, 2005 5:02 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Да, доста по-добре седи сега овера. Оня лилав градиент беше просто ужасен.
Колкото си успял толкова си променил.
Успех.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
RiN

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто Окт 04, 2005 5:36 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

kato cqlo hich ne mi haresva. moga da pisha dulgo zashto, no kakto stava qsno ne mojesh /ili ne iskash/ da go pipash generalno, a spored men trqbva generalno da se opravi havata zashtoto sega stoi postno, momohromno, skuchno i grubo. kakto i da e. eto neshto malko pone: na http://www.pizaboard.com/clients.html# opravi linkovete v skobite da sa podchertani ili sini ili s nqkakva jvuchka che vobshte ne stava qsno che sa linkove. na monohromniq frontpage banera na WebCouner ti e aktiven kato element pochti kolkoto logoto na samata firma. tova edva li e dobre. tozi billbord e na put da padne vseki moment: http://www.pizaboard.com/blagoevgrad/7a.html
mojesh da poopravish malko snimkite vse pak.
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Уеб Дизайн Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети