Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
wicky

|
Пуснато на: Нед Окт 09, 2005 7:36 pm Заглавие: 101 Тоста |
|
|
Това е нещо като корица:)
Не е в съвсем завършен вид...
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hof

|
Пуснато на: Нед Окт 09, 2005 8:29 pm Заглавие: |
|
|
Страхотно...Единственото което пак не ми допада е шрифта , според мен не е подбран добре и композиционно не е на нужното място...Трябва ти авторски шрифт, или шрифт съвсем обикновен и дескретен.... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
hton

|
Пуснато на: Нед Окт 09, 2005 9:07 pm Заглавие: |
|
|
На пръв поглед изглежда добре ,но като се вгледам виждам, че има пороци за отстраняване :] Не че не може да остане така, но аз лично бих пооправил ръцете, особено на ангелчето и на вакханката ( ако този долу е Дионис ). Забележи че ръцете им са напълно различни една от друга и като размер, и като конструкция, и като стилистика. А и дясната ръка на сатира е малко безформена. Това са нещата, които най-много ми се набиват на очи.
Между другото съм виждал и други твои работи, както тук така и в НБУ и знам, че можеш да се справиш и по-добре:]
ПС Разбира се спокойно можеш да не взимаш мнението ми под внимание! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Нед Окт 09, 2005 9:14 pm Заглавие: |
|
|
Hoff - за шрифта знам, но нямам подходящ (отново...), а заглавието не е сигурно че ще е такова иначе си мисля да го нарисувам ;)
hton - много си прав:) И аз я видях ръката на ангелчето - направо не знам как съм постигнала чак такава разлика:))))) Ще я оправя разбира се, просто сега нямах време и я пуснах така картинката... за вакханката, май ще се наложи инейната да пооправя;) мерси ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Пон Окт 10, 2005 10:56 am Заглавие: |
|
|
ех как ме зарадва:) много ми харесва! _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Пон Окт 10, 2005 11:12 am Заглавие: |
|
|
В мое лице освен върл почитател, имаш и бъдещ "читател и ползвател" на книжката /това е корица за книжка нали?/:)
"Имею возможность купить барана, но не имею желания... Имею желание купить дом, но не имею возможности... Ты выпьем же за то, чтобы наши желания совпадали с нашими возможностями!!! - к/ф "Кавказкая пленница" ;) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Пон Окт 10, 2005 11:36 am Заглавие: |
|
|
Да ! Корица за бъдеща книжка е! Ще е нещо като малките книжки за пиятелството и любовта и т.н., но ще е малко по-голяма малка книжка:)
Има много забавни неща в нея :))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Вто Окт 11, 2005 3:37 pm Заглавие: |
|
|
ами http://www.tonypetroff.com/preview/podbrani_tostove1.jpg
но оправи "Р" на ръка... и може да ги пооправиш като разрядка...
тоя фонт най-добре се вързва от 3-те с стила на илюстрацията.
а защо се занимаваш с готови шрифтове а не си направиш твой си... в твоя си стил? ще може да си го ползваш къде ли не... _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ma4u4a

|
Пуснато на: Вто Окт 11, 2005 5:17 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | а защо се занимаваш с готови шрифтове а не си направиш твой си... в твоя си стил? ще може да си го ползваш къде ли не... |
аха и аз така мисля, с този твой готин и странен стил шрифтовете винаги стоят глуповато до рисунките ти:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Вто Окт 11, 2005 7:46 pm Заглавие: |
|
|
Ех...
ми мързела е страшно нещо :)
Но май е крайно време наистина да се опитам.
За това заглавие ... не знам дали ще го направя, защото май така им се хареса ;) може наистина да пооправя малко разрядката - и мен това ме дразнеше! Мерси ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|