Graphilla.com :: Преглед на тема - ArtsLingua - Web Design template

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

ArtsLingua - Web Design template
Иди на страница 1, 2, 3  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Уеб Дизайн
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
x-lab

Местожителство: otvud aleyata zad shkafa

МнениеПуснато на: Сря Окт 05, 2005 3:47 pm    Заглавие: ArtsLingua - Web Design template Отговорете с цитат

ArtsLingua e kompaniq koqto proizvejda u4ebni pomagala za izu4ava6ite English i French.. uspuredno s puskaneto na produktite na pazara bi trqbvalo da se poqvi i web site.
Vseki va6 komentar, zabelejka i mnenie 6e mi e ot polza.
Blagodarq vi!

maskone

Местожителство: майна таун

МнениеПуснато на: Сря Окт 05, 2005 4:37 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

1. само толкова шрифтове ли имаш?...сложи още няколко и ще конкурираш дафонт.ком :)
2. не очаквай някой да прочете контактите в ляво
3. иконата на продуктс не ми говори нищо
4. идеята с безформените заоблени черти не ми вдъхва доверие...
5. защое логото на фирмата ти и по-точно надписа design studio излиза извън края на хедъра в дясно
6. като цяло не ме грабва сайта

сигурно има и още....препоръчвам да почнеш отначало. сори
x-lab

МнениеПуснато на: Сря Окт 05, 2005 5:01 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

1. po purviq vupros 6e se usmiha, naistina ne sa malko izpolzvanite 6riftove, no ne mislq 4e e neobhodimo da budat samo 2-3.
2. pri mouse over bi trqbvalo da bude po-lesno raz4itaneto
3. no vsu6nost napomnq na nqkoi ot produktite
4. vupros na vkus.. vseki si ima mnenie..
5. tova logo nqma da prisustva v okon4atelniq design koito 6e se ka4i v web.
6. otnovo vupros na vkus, designa e suobrazen i sus samite produkti, koito izpolzvat su6ite 6riftove

imam i drugi razrabotki, korenno razli4ni ot tazi.. no v momenta ne jelaq da obsujdame tqh.. ne sa na dneven red, klienta smeni logoto, kakto i cvetovata harmonia na produktite i cqlostnata koncepcia propadna..

maskone написа:
1. само толкова шрифтове ли имаш?...сложи още няколко и ще конкурираш дафонт.ком :)
2. не очаквай някой да прочете контактите в ляво
3. иконата на продуктс не ми говори нищо
4. идеята с безформените заоблени черти не ми вдъхва доверие...
5. защое логото на фирмата ти и по-точно надписа design studio излиза извън края на хедъра в дясно
6. като цяло не ме грабва сайта

сигурно има и още....препоръчвам да почнеш отначало. сори

stefan

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Сря Окт 05, 2005 5:22 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

според мен този дизайн може да стане хубав, но в моента има много да се работи още по него... мисля че:
сайта като цяло стой недовършен
шрофтовете наистина са много и несъвместими
логото стой като кръпка - въобще не се връзва с останалата визия
сивото каре в средата е прекалено тъмно и тежко хич не се връзва с останалата част от сайта
адреса наистина е адски дребен... дори за човек като мен, който си пада по дребни шрифтове :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
x-lab

МнениеПуснато на: Сря Окт 05, 2005 9:11 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

blagodarq za komantarite..

chono

Местожителство: Wien, AT

МнениеПуснато на: Чет Окт 06, 2005 2:02 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

С риск да повторя коментарите на другите, но все пак:
1. Тва сивото по средата просто го разкарай. Измисли нещо друго.
2. За нечетивността ти казаха. Мисля, че не трябва да се допускат такива неща.
3. Като цяло: Мисля че има идея в цялото нещо, но реализацията куца доста. Почнал си добре и си се отплеснал много. Върни се в началото, т.е. към идеята и почни от там. Мисля, че може да се получи добре.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
AngeloFF

Местожителство: Plovdiv

МнениеПуснато на: Пет Окт 07, 2005 2:59 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

chono написа:
3. Като цяло: Мисля че има идея в цялото нещо, но реализацията куца доста. Почнал си добре и си се отплеснал много. Върни се в началото, т.е. към идеята и почни от там. Мисля, че може да се получи добре.

x-lab

МнениеПуснато на: Нед Окт 09, 2005 12:54 am    Заглавие: Отговорете с цитат

batka,
1.6o ne razkarate siviq fon na grafila?
2.ok, tva 6e mi e za posledno
3.ti naqsno li si kude i kakvo e na4aloto da te popitam, 4e me kara6 tam da se vru6am?
Mislq 4e moje i da ne se povtarqte 4ak tolkova mnogo, ako nqma kakvo da kajete, po dobre da zamul4i 4ovek otkolkoto gluposti da rusi i to podskazani mu ot drugi.
Derzaite pro-ta.. ama v drugi sportove

chono написа:

chono

МнениеПуснато на: Нед Окт 09, 2005 2:29 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ами копеле,
1. Тва го кажи на модовете. Не съм го слагал аз. А и не става въпрос за самото сиво, а просто затова, че сивото на сайта ти, като елемент не се връзва с останалата част на дизайна.
2. Явно си осъзнал грешката си, което е добре.
3. Аз виждам някаква идея. За нея става въпрос, ма може и да греша. И ти казах, че реализацията е слаба и да се постараеш върху нея. Може да се повтаряме, ама грешките са ти явни, затова... А при положене, че толкова човека сме на едно мнение, не мисля, че са глупости, което говорим. Но явно си мислиш, че си единствения прав тук, което май не е добре за теб да ти кажа.
И не на последно място да ти кажа, че все пак си го постнал тва тука за критики, дадохме ти ги, трябва да си благодарен,че сме ти отделили време, а не да се заяждаш. И другото което е - пиши на български ако може, както виждаш, всички го правим.
Върнете се в началото
AngeloFF

МнениеПуснато на: Сря Окт 12, 2005 11:06 am    Заглавие: Отговорете с цитат

hmm ... .x-lab .. ne sam slojil tova shtoto sam iskal neshto da kaja ama ne sam se setil kakvo ... a se opitax da NABLEGNA na sashtite raboti zashtoto i spored men TE ti kucat seriozno ...
shto ne se zamislqsh malko predi da vlizash s rogata ... az sam chovek koito strashno mongo mrazi praznite prikazki ... are derzai
x-lab

МнениеПуснато на: Чет Окт 13, 2005 11:04 am    Заглавие: :) Отговорете с цитат

Bravo pi4ove, nqkoi ot vas slu4aino da ima poznaniq i umeniq na hudojnik-designer, ne samo da e durjal 4etka i moliv a da znae kak se izpolzvat? Nqkakva obrazovatelna stepen/diploma v New Media, Web ili Graphic Design da ima? I opit pove4e ot 5-6 godini v oblastta? Da ne govorim za pozitivno mislene, talant, takt i intelekt s nqkoi prosto se rajda6, a drugi pridobiva6, neznam v kakvi ofis sredi se razvivate i kvi 6urkeli vi hapqt no se vzemete v ruce i se dokazvaite i nai-vajnoto ne pre4ete na drugite..
ico

МнениеПуснато на: Чет Окт 13, 2005 12:43 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ot chisto lubopitstvo vazmojno li e da vida niakoi ot produktite ? i da vida vruzkata sus saita :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
x-lab

МнениеПуснато на: Чет Окт 13, 2005 2:21 pm    Заглавие: produkti Отговорете с цитат

ico написа:
ot chisto lubopitstvo vazmojno li e da vida niakoi ot produktite ? i da vida vruzkata sus saita :)

Za sujalenie nqmam pravo da predostavqm takiva materiali, za6oto produktite vse o6e ne sa se poqvili na pazara i informaciata e konfidencialna za momenta. Ne znam i do kolko sa za6iteni s avtorski prava v momenta, no clientite izri6no sa me pomolili da ne predostavqm i spodelqm informaciata. Sujalqvam. V momenta, v koito e vuzmojno 6e gi publikuvam, vupreki 4e te sa za drug forum, graphic design..
chono

МнениеПуснато на: Чет Окт 13, 2005 3:04 pm    Заглавие: Re: :) Отговорете с цитат

x-lab написа:
Bravo pi4ove, nqkoi ot vas slu4aino da ima poznaniq i umeniq na hudojnik-designer, ne samo da e durjal 4etka i moliv a da znae kak se izpolzvat? Nqkakva obrazovatelna stepen/diploma v New Media, Web ili Graphic Design da ima? I opit pove4e ot 5-6 godini v oblastta?

И аз само така от любопитство да питам - ти имаш ли ги тия дипломи и опит?
Върнете се в началото
AngeloFF

МнениеПуснато на: Чет Окт 13, 2005 3:50 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Diplomi ??? Kursove ... v bulgaria .. chesno?? Ma ti sigurno si na 40-50 godini da pitash takiva raboti ... kaji mi strashno mnogo ti se molq prestijen kurs ta da vzema da otida ... da vzema ketap, che toi shte me napravi po dobar dizainer....
Pak i da te pitam neshto x-lab dizainero, kato si tolkova v chas kaji ti s kakvi diplomi si ... zashto postvash tuk da iskash mnenie ot "nekvaliviciranite i bez opit" ne te razbiram chesno ... shto prosto ne priemesh che tozi dizain e kofti .. ima ideq kakto kaza nqkoi, no do tam ... za kakvo na nqkolko meseca se poqvqva nqkoi da darji smetka na drugi kolko sa dobri ili ne.... basi
x-lab

МнениеПуснато на: Чет Окт 13, 2005 4:10 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

AngeloFF написа:
Diplomi ??? Kursove ... v bulgaria .. chesno?? Ma ti sigurno si na 40-50 godini da pitash takiva raboti ... kaji mi strashno mnogo ti se molq prestijen kurs ta da vzema da otida ... da vzema ketap, che toi shte me napravi po dobar dizainer....
Pak i da te pitam neshto x-lab dizainero, kato si tolkova v chas kaji ti s kakvi diplomi si ... zashto postvash tuk da iskash mnenie ot "nekvaliviciranite i bez opit" ne te razbiram chesno ... shto prosto ne priemesh che tozi dizain e kofti .. ima ideq kakto kaza nqkoi, no do tam ... za kakvo na nqkolko meseca se poqvqva nqkoi da darji smetka na drugi kolko sa dobri ili ne.... basi

koi te e vurzal da stoi6 v BG? kusno e za tebe batka, zapo4ni s perspektiva, cvetoznanie, kompozicia, risuvane, skulptura, 6rift, istoria na izkustvoto i jivopis kato zavur6i6 nqkoq gimnazia po izq6ni izkustva 6e ti razqsnq posle kude da se naso4i6.. ta da pokrie6 belite petna v suznanieto si..
x-lab

МнениеПуснато на: Чет Окт 13, 2005 4:12 pm    Заглавие: Re: :) Отговорете с цитат

chono написа:
x-lab написа:
Bravo pi4ove, nqkoi ot vas slu4aino da ima poznaniq i umeniq na hudojnik-designer, ne samo da e durjal 4etka i moliv a da znae kak se izpolzvat? Nqkakva obrazovatelna stepen/diploma v New Media, Web ili Graphic Design da ima? I opit pove4e ot 5-6 godini v oblastta?

И аз само така от любопитство да питам - ти имаш ли ги тия дипломи и опит?

Ku4e si priznah te! :)
ico

МнениеПуснато на: Чет Окт 13, 2005 4:34 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

... arhitektura zaduljitelno ! :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
x-lab

МнениеПуснато на: Чет Окт 13, 2005 4:54 pm    Заглавие: :) Отговорете с цитат

ico написа:
... arhitektura zaduljitelno ! :)

merci ico.. arhitektura, estetika, komunikacia i viziq, promi6len design.. a dali vsi4ko e matematika?
RiN

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Окт 13, 2005 5:52 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

x-lab: ne se obijdai /tuka nqma mqsto za obidi, da ne sme v detskata gradina/, no tozi sait ne stava. ne vijdam nito edin element koito da e dobre. nito puk otnoshenieto mejdu nedobrite elementi e dobro /to nqma i kak/ :) ili go pochni ot nachalo, kato otnovo mojesh da zapazish ideqta sys shtriha na koqto qvno tolkova dujish, ili go zavurshi taka i shte imash nakraq na denq edin slab sait s old-fashion, neubeditelen i dikonforten design - koito e losho lice za klienta ti. a ne tova e celta na zanimanieto nali?
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Уеб Дизайн Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница 1, 2, 3  Следваща
Страница 1 от 3

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети