Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
soxy

|
Пуснато на: Нед Окт 16, 2005 8:07 pm Заглавие: [template] design studio |
|
|
 _________________ по-полекичка с техничкааата |
|
Върнете се в началото |
|
 |
soxy

|
Пуснато на: Нед Окт 16, 2005 8:08 pm Заглавие: |
|
|
момичето във фона е от pixeltool - pixeltool.deviantart.com _________________ по-полекичка с техничкааата |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kliment
|
Пуснато на: Нед Окт 16, 2005 9:45 pm Заглавие: |
|
|
добре ама оригинала си е с доста нива над твойто изпълнение, както и да го погледна :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Нед Окт 16, 2005 9:59 pm Заглавие: |
|
|
daa...pregledai pak originala...teq 4erti pod i nad dyrvoto ne si gi razbral... _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
soxy

|
Пуснато на: Нед Окт 16, 2005 10:44 pm Заглавие: |
|
|
а трябва ли? _________________ по-полекичка с техничкааата |
|
Върнете се в началото |
|
 |
FPrint
Регистриран на: 23 Юни 2004 Мнения: 709 Местожителство: San Francisco
|
Пуснато на: Нед Окт 16, 2005 10:50 pm Заглавие: |
|
|
ouch. не мисля, че това е правилния уеб :) Защо не се опиташ да измислиш този уеб за какво ДИЗАЙН студио точно е :) и след това да го правиш?
ако е само упражнение, не е много добре според мен. Типография, цветове. Навигацията ти куца (много по-малка от заглавията).
И губиш място за да бъде арт. ако ще е арт - цялото да е. Смесваш стиловете, и това не е добре :) Помисли за потребителя :)
Късмет |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Нед Окт 16, 2005 10:53 pm Заглавие: |
|
|
mi...trqbva :) oba4e sega podoziram, 4e i men ne si me razbral _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
soxy

|
Пуснато на: Пон Окт 17, 2005 12:34 am Заглавие: |
|
|
FPrint написа: | ouch. не мисля, че това е правилния уеб :) Защо не се опиташ да измислиш този уеб за какво ДИЗАЙН студио точно е :) и след това да го правиш?
ако е само упражнение, не е много добре според мен. Типография, цветове. Навигацията ти куца (много по-малка от заглавията).
И губиш място за да бъде арт. ако ще е арт - цялото да е. Смесваш стиловете, и това не е добре :) Помисли за потребителя :)
Късмет |
ами то пише 'template' и 'design studio', мисля че се подразбира че е упражнение и ясно съм казал кое от къде е. Благодаря за критиката все пак - ще кажеш ли малко повече относно "ако ще е арт - цялото да е" - в кой елементи по-точно се разминават нещата. И тва за навигацията също не го разбрах. _________________ по-полекичка с техничкааата |
|
Върнете се в началото |
|
 |
2S384U

|
Пуснато на: Пон Окт 17, 2005 1:23 am Заглавие: |
|
|
man, ako si se opitval da izkopirash template-a si uspial spored men mnogo dobre. po4ti vsi4ki elelmenti si gi zapazil dori i cvetovete. vse pak onzi kato original e po-dobre. ako ideiata ti e bila da vzemesh samo ideiata i da napravish neshto tvoe, ne si uspial zashtoto prilikata e o4evadna.
dobro izpulnenie, no do tuk. _________________ "Най-добрите дизайнерски решения са прости, защото не съдържат елементи, които не са необходими... и съдържат необходимите елементи по начин, който изглежда логичен."
¬ƒŒ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
soxy

|
Пуснато на: Пон Окт 17, 2005 1:39 am Заглавие: |
|
|
ахам,ми мерси за коментара. Верояно значи не съм успял да направя това което искам, а съм успял да прекопирам :). Утре ще се опитам да направя ъпдейт, който да "убие" приликата,но ще видим де. Интересно е,че някои казват че не е добре изобщо,а други че е добре защото е прекопирано. _________________ по-полекичка с техничкааата |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Chef

|
Пуснато на: Пон Окт 17, 2005 1:48 am Заглавие: |
|
|
2S384U написа: | man, ako si se opitval da izkopirash template-a si uspial spored men mnogo dobre. |
a? _________________ ground zero terorist |
|
Върнете се в началото |
|
 |
2S384U

|
Пуснато на: Пон Окт 17, 2005 1:53 am Заглавие: |
|
|
aha. http://www.templatemonster.com/flash-templates/9378.html
stoyan, ne vijdam zashto triabva da ubivash prilikite. ne mojesh li prosto tvoia ideia v sushtata tematika?
a i mi e stranna samata formula template za design studio? koe shte da e tova negramotno studio koeto ne moje samo da si proektira sait? _________________ "Най-добрите дизайнерски решения са прости, защото не съдържат елементи, които не са необходими... и съдържат необходимите елементи по начин, който изглежда логичен."
¬ƒŒ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
FPrint
Регистриран на: 23 Юни 2004 Мнения: 709 Местожителство: San Francisco
|
Пуснато на: Пон Окт 17, 2005 6:26 am Заглавие: |
|
|
набързо, че си лягам да спя:
1. Кънтента с навигацията не е тип "арт" и контрастира с фона, не си пасва добре.
2. навигацията ти е малка и нечетима, губи се. Затова казах, че заглавията ти са прекалено големи. Не ми допада шрифта, който си използвал, май нито един от всичките :) Най-малкото за хедърите.
3. Ако ще е арт - ами защо кънтент ейриата да не е някакво продължение на фона, хедърите да ги пипнеш, навигацията да се слива с целия сайт, а не да е дясно позициониране.
4. За да е удобна навигацията, трябва да е четима и да се разпознава като такава. На това му се казва "юзибилити" :)
Хайде, късмет, и не е добра идея да се ръководиш от темплейти само за да изготвяш сайт. Мисли за съдържанието на сайта, на подреждането му в структура, за таргет-групата, която ще го ползва, и след това прави и дизайна :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Пон Окт 17, 2005 8:22 am Заглавие: |
|
|
2S384U...а вам известна ли е разликата между епигонството и вдъхновението от чуждия труд? _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
2S384U

|
Пуснато на: Пон Окт 17, 2005 3:19 pm Заглавие: |
|
|
NOX написа: | 2S384U...а вам известна ли е разликата между епигонството и вдъхновението от чуждия труд? |
ne prialtelu:) o4akvam da mi raziasnish:) _________________ "Най-добрите дизайнерски решения са прости, защото не съдържат елементи, които не са необходими... и съдържат необходимите елементи по начин, който изглежда логичен."
¬ƒŒ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SPIT

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пон Окт 17, 2005 4:48 pm Заглавие: |
|
|
SPIT написа: | nai ma kefi 3 shrifta ot bezplatnite na edno mqsto :) |
аз виждам 4-ри _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PERO!

|
Пуснато на: Пон Окт 17, 2005 5:07 pm Заглавие: |
|
|
абравихте да отбележине че сигурно и снимките са взети назаем :)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
soxy

|
Пуснато на: Пон Окт 17, 2005 11:52 pm Заглавие: |
|
|
Ето го и прощалния ми пост. Вероятно не съм за вашето комунити, жалко за мен - кефи ме начина по който се говори свободно и всеки казва това което мисли. Те на горния лейаут преработен, колкото да не ме запомните с "кражба".
 _________________ по-полекичка с техничкааата |
|
Върнете се в началото |
|
 |
2S384U

|
Пуснато на: Вто Окт 18, 2005 12:35 am Заглавие: |
|
|
man, ne mislia 4e trugvaneto ti ot tuk shte e ot polza. finalnia variant ne e losh, dori e gotin, no e malko pretrupan. spoko i az sum lame, pove4e ot teb sus sigurnost, no ne ni pre4i da sedim do pro-tata i da gledame kvo praviat nali taka:) _________________ "Най-добрите дизайнерски решения са прости, защото не съдържат елементи, които не са необходими... и съдържат необходимите елементи по начин, който изглежда логичен."
¬ƒŒ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|