Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Sicilian

|
Пуснато на: Вто Окт 18, 2005 10:19 am Заглавие: Снукър в София |
|
|
Някой привърженик на "тихите спортове", да знае къде в София, освен в Зимния дворец има маси за снукър?
В Студентски град са се занемарили тотално - износени щеки, криви маси... и т.н.
Благодаря за евентуалните отговори. _________________ Plate: siCYliAN |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pixelFwd
|
Пуснато на: Сря Окт 19, 2005 8:43 pm Заглавие: Snooker |
|
|
Аз съм "ЗА" с двете ръце. Фен съм на снукъра и отдавна се каня да отида до Хр. Ботев, ама щом казваш .... няма да ходя. Ако никой не се обади, ще изтегля кредит от банката и ше направя бизнес :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Сря Окт 19, 2005 9:36 pm Заглавие: |
|
|
na vyprosa kyde ima masi za snooker ti si "za"???wtf _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sicilian

|
Пуснато на: Чет Окт 20, 2005 2:50 pm Заглавие: |
|
|
Не казвам да не се ходи в Зимния дворец! Просто е занемарено. Стиковете са с кофти върхове, удължителите са изпочупени, масите са криви (което е фатално при тези разстояния), сукното не се чисти и съответно влияе върху играта...
А интерес има. Особено откакто по Eurosport има коментари на български, не може да се дореди човек.
По темата - чух че има още на две места - на центъра и някъде към Люлин. Но къде е това някъде си позволих да попитам тук.
pixelFwd, добра маса на старо струва около 6000 лв. Новите са над 15 000 лв. И това е само масата. :) _________________ Plate: siCYliAN |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Чет Окт 20, 2005 2:53 pm Заглавие: :-) |
|
|
В Sofialand се играе нещо с пръти, ма кво е, незнам!
:-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|