Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
x-lab

Регистриран на: 18 Фев 2004 Мнения: 164 Местожителство: otvud aleyata zad shkafa
|
Пуснато на: Вто Окт 18, 2005 1:55 pm Заглавие: |
|
|
LoveHate написа: | tva sa dosta stari neshta i na men lichni hich ne mi haresvat.. vzemi pusni neshto priasno... |
LoveHate, presni sa kolajite i flyera za instalaciata.. OK 6e pomislq o6e kakvo da dobavq.. za da zali4a 4ernoto petno, koeto mi se lepna :P _________________ Contemporary Design Ideas - cosmopolitdesign.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
StellaHeaven

|
Пуснато на: Вто Окт 18, 2005 1:56 pm Заглавие: |
|
|
kato za oniq vremena flaerite si bqha chuk!
kolajchetata radvat :] _________________ .::be real::. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Вто Окт 18, 2005 2:03 pm Заглавие: |
|
|
moje... obache sega sme drugo vreme... chestno kazano az i sebesi nema da priema s neshtata deto sam gi pravil predi 5 godini...
a tova deto mu vikate "kolaji" prosto ne e printdesign _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
x-lab

Регистриран на: 18 Фев 2004 Мнения: 164 Местожителство: otvud aleyata zad shkafa
|
Пуснато на: Вто Окт 18, 2005 2:05 pm Заглавие: samo o6e 2 li kaza? |
|
|
 _________________ Contemporary Design Ideas - cosmopolitdesign.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
x-lab

|
Пуснато на: Вто Окт 18, 2005 2:06 pm Заглавие: |
|
|
LoveHate написа: | moje... obache sega sme drugo vreme... chestno kazano az i sebesi nema da priema s neshtata deto sam gi pravil predi 5 godini...
a tova deto mu vikate "kolaji" prosto ne e printdesign |
iska6 da mi kaje6 4e 1 kolaz ne moje da bude print design li? _________________ Contemporary Design Ideas - cosmopolitdesign.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
x-lab

|
Пуснато на: Вто Окт 18, 2005 2:14 pm Заглавие: |
|
|
LoveHate написа: | moje... obache sega sme drugo vreme... chestno kazano az i sebesi nema da priema s neshtata deto sam gi pravil predi 5 godini...
a tova deto mu vikate "kolaji" prosto ne e printdesign |
LoveHate, poneje sum mlado mom4e s ostareli raboti (kvoto i da ozna4ava tva :) bi li spodelil s neopitniq i strahliv bql mi6ok spored teb kakvo e print design i za6o 1 kolag nikoga nqma da bude priet ot teb za printdesign? _________________ Contemporary Design Ideas - cosmopolitdesign.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Вто Окт 18, 2005 2:19 pm Заглавие: |
|
|
da... niama problemi... _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
x-lab

|
Пуснато на: Вто Окт 18, 2005 3:04 pm Заглавие: ? |
|
|
LoveHate написа: | da... niama problemi... |
? _________________ Contemporary Design Ideas - cosmopolitdesign.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PERO!

|
Пуснато на: Вто Окт 18, 2005 4:00 pm Заглавие: |
|
|
да и според мен тези египедски колажи по приличат на илюстрации |
|
Върнете се в началото |
|
 |
x-lab

|
Пуснато на: Вто Окт 18, 2005 9:21 pm Заглавие: Cable TVs print flyers |
|
|
ako mojete abstrahiraite se ot kompaniite koito sa na flyerite, vseki mesets se puska6e temati4na seria za razli4nite cabelni operatori, purviqt e za YULI mesets, 2riq za SEPTEMVRI, na malko mqsto durjaha da ima max. informacia..
 _________________ Contemporary Design Ideas - cosmopolitdesign.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RiN

|
Пуснато на: Вто Окт 18, 2005 9:50 pm Заглавие: |
|
|
be az misleh da ne se obajdam v tazi tema che veche si govorihme s tebe v druga, no vse pak iskam da te popitam neshto prostichko - na teb samiq, taka kato gi gledash, tezi 2-te poslednite haresvat li ti ? _________________ >=<> |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Вто Окт 18, 2005 10:23 pm Заглавие: |
|
|
тези последните две не трябваше да ги показваш....
разваляш доброто ми впечатление до момента! _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
StellaHeaven

|
Пуснато на: Вто Окт 18, 2005 10:40 pm Заглавие: |
|
|
i az sym na tova mnenie, no....choveshko e da se greshi ;] _________________ .::be real::. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Вто Окт 18, 2005 10:48 pm Заглавие: |
|
|
implant написа: | тези последните две не трябваше да ги показваш....
разваляш доброто ми впечатление до момента! |
prozorlivost vi lipsva petroooff... prozzorlivost:))) _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
VentsySL
|
Пуснато на: Вто Окт 18, 2005 11:07 pm Заглавие: |
|
|
VELIK SI ! _________________ _S_W_E_D_ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
VentsySL
|
Пуснато на: Вто Окт 18, 2005 11:08 pm Заглавие: |
|
|
implant написа: | тези последните две не трябваше да ги показваш....
разваляш доброто ми впечатление до момента! |
i az se vkliu4vam kym tova mnenie _________________ _S_W_E_D_ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
x-lab

|
Пуснато на: Сря Окт 19, 2005 12:30 am Заглавие: |
|
|
RiN написа: | be az misleh da ne se obajdam v tazi tema che veche si govorihme s tebe v druga, no vse pak iskam da te popitam neshto prostichko - na teb samiq, taka kato gi gledash, tezi 2-te poslednite haresvat li ti ? |
ne mi haresvat, est. no ne se i sramuvam da gi pokaja, tva sa razli4ni etapi ot rabotata mi s razli4ni kompanii v razli4ni vremena i pro4ie, ne vinagi designera e svoboden da pravi tova koeto smqta, ponqkoga e postaven pred svur6eni fakti t.e. nemoga da promenq imidja na firmata kolkoto i da e zle za6oto prosto klienta ne pozvolqva tva da se slu4i.. predpolagam vseki se e sbluskval s podobni hora v kostiumi, koito ne vinagi im stoqt dobre ili kombinaciata m/u otdelnite elemnti kuca ili kolkoto i da e skup pak ne6o drazni.. v slu4eq az sum poel neudovletvorenostta ot tova koeto vur6a.. _________________ Contemporary Design Ideas - cosmopolitdesign.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
2S384U

|
Пуснато на: Сря Окт 19, 2005 12:31 am Заглавие: |
|
|
hardcore:) _________________ "Най-добрите дизайнерски решения са прости, защото не съдържат елементи, които не са необходими... и съдържат необходимите елементи по начин, който изглежда логичен."
¬ƒŒ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
2S384U

|
Пуснато на: Сря Окт 19, 2005 12:33 am Заглавие: |
|
|
x-lab написа: |
ne mi haresvat, est. no ne se i sramuvam da gi pokaja, tva sa razli4ni etapi ot rabotata mi s razli4ni kompanii v razli4ni vremena i pro4ie, ne vinagi designera e svoboden da pravi tova koeto smqta, ponqkoga e postaven pred svur6eni fakti t.e. nemoga da promenq imidja na firmata kolkoto i da e zle za6oto prosto klienta ne pozvolqva tva da se slu4i.. predpolagam vseki se e sbluskval s podobni hora v kostiumi, koito ne vinagi im stoqt dobre ili kombinaciata m/u otdelnite elemnti kuca ili kolkoto i da e skup pak ne6o drazni.. v slu4eq az sum poel neudovletvorenostta ot tova koeto vur6a.. |
e adjeba zashto ni pokazvash prishtevkite na nekadurnite bulgarski kompanii, ta sam da se sramish vmesto tiah. _________________ "Най-добрите дизайнерски решения са прости, защото не съдържат елементи, които не са необходими... и съдържат необходимите елементи по начин, който изглежда логичен."
¬ƒŒ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
x-lab

|
Пуснато на: Сря Окт 19, 2005 12:36 am Заглавие: |
|
|
2S384U написа: | e adjeba zashto ni pokazvash prishtevkite na nekadurnite bulgarski kompanii, ta sam da se sramish vmesto tiah. |
za6oto ni6o 4ove6ko ne mi e 4ujdo.. imam i slabi imam i silni raboti.. kolkoto i da mi se iska ne vsi4ko se polu4ava na prima-vista.. _________________ Contemporary Design Ideas - cosmopolitdesign.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|