Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Io_the_STEALTH

|
Пуснато на: Вто Апр 01, 2003 1:21 am Заглавие: "Galaxy" First April Movie |
|
|
Честит първи април
По случаи най-веселия празник HOMO MultiMedia Team ви поднася изненада с първоаприлската версия на първия епизод от играта...
Priqten den!!! ™ :D _________________ "Винаги когато хората ме хвалят много се притеснява, че когато свършат да го правят ще са пропуснали нещо" - Жул Верн
_________________ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Вто Апр 01, 2003 1:36 am Заглавие: |
|
|
world download-a ne mi trugva, linka e vchupen.. drugia si raboti korektno... _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Io_the_STEALTH

|
Пуснато на: Вто Апр 01, 2003 1:46 am Заглавие: |
|
|
Hmm...
Problema ne e v teb ili v nas housta ne6to se e zadrustil, predpolagam 4e skoro 6te e nared ... _________________ "Винаги когато хората ме хвалят много се притеснява, че когато свършат да го правят ще са пропуснали нещо" - Жул Верн
_________________ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LOX
|
Пуснато на: Вто Апр 01, 2003 10:04 am Заглавие: |
|
|
абе знам че не е културно да се питат такива неща, ама онуй око на homepage-a що сте го завряли в тоя рошав гъз?
баси седи ми гнусно... преди 3-4 години гледах едни календарчета с подобна идея.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Вто Апр 01, 2003 12:50 pm Заглавие: |
|
|
.... и ква е идеята на филмчето???? че аз нещо не зацепих????
кадри на некви планини дето са адски еднообразни, влизаш в "нещо си" от което запомняш само натрапчивия бъмп, повтарящ се на всички текстури и таман (след вариото на камерата) гледаш някакво разнообразие, то изчезва за да видиш пак планините от кал и неква совалка тип ТРЕМИНАТОР 1000 без детайл ????? ако така започва неква игра- аз не бих я играл.... _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
stefan
|
Пуснато на: Вто Апр 01, 2003 8:29 pm Заглавие: |
|
|
abe, ne iskam da byda gaden, ama towa HOMO, mi nawiawa dosta kofti misli :)) w nachaloto daze si pomislih, che e 1wo aprilska shegichka |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Io_the_STEALTH

|
Пуснато на: Сря Апр 02, 2003 10:47 am Заглавие: |
|
|
#LOX
Vseki si izbira logo ... na nqkoi im xaresva na drugi ne ...
#maceman
Ideqtaaa... Mi 1-st April Movie ... Kakto pi6e o6te na saita (no mai ne si 4el mnogo) tova e malko promeneno i napraveno za fun film4e...
A cqlata ideq na film4eto, 6te se razbere kogato izigrae6 pone 1 pat igrata ... i izgleda6 vsi4kite film4eta ...
BTW porazgledax dugi saitove na takiva firmi ama ni6to ne namerix za 1-vi april ili predstoq6ti premieri na obqveni proekti...
#stefan
Za imeto HomoMultiMedia si ima logi4no obqsnenie, demek skrit smisal. Prevedi si dumi4kata ot latinski za istinskoto i zna4enie, a ne za perefraziraneto i v sega6ni dni ...
Imam edna ideq za reklamno film4e v koeto dosta dobre se obqsnqva ... No ima vreme v momenta sam zaet s drugi ne6ta ...
Priqten den!!! ™ :D
P.S. Moje bi za velik den 6te bude pusnata pulnata versiq na 1-vi epizod ... _________________ "Винаги когато хората ме хвалят много се притеснява, че когато свършат да го правят ще са пропуснали нещо" - Жул Верн
_________________ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zhvihti

|
Пуснато на: Сря Апр 02, 2003 12:32 pm Заглавие: |
|
|
Малеййй как се се преебах да го дръпна тва. 51 секунди??!!! Хората в тия 36 мегабайта събират 4 минутни видео клипчета, ей. 11 секунди за да ми кажете честит първи април, 24 секунди за да видя добре логото на фирмата, а останалите 16 секунди са посветени на некви скали, дето вече си мился че и аз мога да направя. Направо преебавка. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
north

|
Пуснато на: Сря Апр 02, 2003 1:51 pm Заглавие: |
|
|
Pichove,edno predlojenie : abe, precompresiraite go tova clipche- 36Mb za 50-na sec. e nechoveshka golemina.Pomislete i za neshtasnite lude s dail-up...
Pozdravi : north |
|
Върнете се в началото |
|
 |
stefan
|
Пуснато на: Сря Апр 02, 2003 5:13 pm Заглавие: |
|
|
Io_the_STEALTH написа: | Za imeto HomoMultiMedia si ima logi4no obqsnenie, demek skrit smisal. Prevedi si dumi4kata ot latinski za istinskoto i zna4enie, a ne za perefraziraneto i v sega6ni dni ...
Imam edna ideq za reklamno film4e v koeto dosta dobre se obqsnqva ... No ima vreme v momenta sam zaet s drugi ne6ta ... |
abe... spored men e po-wazno, kakwo she si pomisliat horata, kato go prochetat za 1wi pyt, otkolkoto dylboko skritia smisyl na dumata, ama wie si znaete de ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TIN-TIN

|
Пуснато на: Сря Апр 02, 2003 5:37 pm Заглавие: |
|
|
.... be neznam za game-a ... ama si pomislete mnogo seriozno otnosno design-a na site-a !
Vse pak tva vi e liceto na cialata rabota. Az lichno kato vleza v takav site ne izchakvam da mi se zaredi nishto poveche i begam da pusha i pia kafeta niakade.
Sorry ama naistina toia tip design se pravi ili hyper-realistic skin ... ili prosto ne se pravi.
They just get in the way
We could sure live without them
They hijack our planes
They raise our oil prices
We'll kill em all and have a ball
And end their fuckin crisis
BEIRUT, LEBANON, won't exist once
we're done
LIBYA, IRAN, we'll flush those
bastards down the can
SYRIANS and SHIITES, we'll crush
their faces with our might
Then Israel and Egypt can live
in peace without these dicks |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bethoven

|
Пуснато на: Чет Апр 03, 2003 12:33 pm Заглавие: |
|
|
Heh... hitriste.
Vse pak obache, mersi che mi iztrihte posta, zashtoto kolegite shtqha da mi se sadrqt za izazvaneto, 10x :o) _________________ M i h a i l P o p o v |
|
Върнете се в началото |
|
 |
R1dler
|
Пуснато на: Чет Апр 03, 2003 12:37 pm Заглавие: |
|
|
аре спести ми коментарите си ок?
почваш да ме изнервяш. _________________ The more you take, the more you need. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Io_the_STEALTH

|
Пуснато на: Чет Апр 03, 2003 1:40 pm Заглавие: |
|
|
Искам да се извиня за поста на колегата ми, сигурен сам че няма да се повтори...
#zhvihti
Прав си в 36Мб се събират клипчета по 4 минути, но на доста по лошо качество, които със сигурност не са на 800х364 и на 30 кадъра в секунда...
Можехме да смъкнем още 10-20% от големината му но с това щяхме да вдигнем летвата за Hardware-ни изисквания...
#north
За пичовете с dail up наистина има проблем, единственото което измислих е да го пуснем и на лошо качество, но тествахме на по-малка резолюция и решихме че се губи страхотно качеството...
#stefan
Незнам защо толкова не ти харесва името, но както каза ния си знаем и ния си избираме :)
#TIN-TIN
Е това ме разби, ти си първия човек които не харесва дизаина на саита... Със сигурност има още, може би много но ти си първият които го казва (или аз го чувам/виждам). Обоснови се моля те.
#R1dler
Ще се постарая повече такива изцепки да не се получават, споко, не постваме тък за да се караме и заяждаме , бъди сигурен в това...
Приятен ден!!! ™ :D _________________ "Винаги когато хората ме хвалят много се притеснява, че когато свършат да го правят ще са пропуснали нещо" - Жул Верн
_________________ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
oorka

|
Пуснато на: Чет Апр 03, 2003 3:31 pm Заглавие: |
|
|
М-м-м, пърфект муви...
Bethoven написа: | !). И това, че си се класирал на 3-то място, не ознавава, че можеш да се гордееш с произведението си, даже на против. Мен би ме било срам, да покажа такова нещо.
Но това ще се промени oorka. На таз годишния форум "КП" ще видиш как ще скочи нивото на анимацията. Това лично ти го гарантирам!
|
Леле-е-е, като гледам само как е скочило нивото на анимацията...про-о-оста да падладьеиш! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|