Graphilla.com :: Преглед на тема - Представяне

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Представяне

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
BAGAMERI

Местожителство: Sofiq

МнениеПуснато на: Вто Окт 18, 2005 8:56 pm    Заглавие: Здравейте, аз съм новият! Отговорете с цитат

Прочетох старателно условията, надявам се след като ми направите
"адската седмица" да ме приемете във вашият форум.Ще ви разкажа с няколко думи за себе си.От както се познавам съм в полиграфията, имам голям стаж в любимият на всички ОФСЕТ. но един печатар дори и добре да живее рано или късно му се пада ФОН, а фона е първото условие да намразиш Гутенберг.Така след дълги душевни терзания реших да мина в предните редици на тази професия.От известно време упорито изучавам CorelDRAW и Photoshop, мисля че имам много добри успехи, ако ми дадете " достъп " ще ви покажа някои мои неща.
сега уча InDesign......доста упорито........жена ми е възхитена,(тя също е в бранша) тя винаги ме е смятала за мъжката блондинка, но сега е на път да си преосмисли възгледа.Това ви го казах зада ви предупредя че рядко, но все пак задавам тъпи въпроси.Хубавото е че бързо схващам.Имам огромно желание да се развивам в дизайна и предпечата.Ще ви бъда благодарен ако ми съдействате.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
n1x0n

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто Окт 18, 2005 11:32 pm    Заглавие: Re: Здравейте, аз съм новият! Отговорете с цитат

BAGAMERI написа:
От известно време упорито изучавам CorelDRAW и Photoshop, мисля че имам много добри успехи, ако ми дадете " достъп " ще ви покажа някои мои неща.

Готово, имаш достъп до Представяне! :-)
Пускай ги тия успехи, да ги гледаме.
TchudO

МнениеПуснато на: Сря Окт 19, 2005 11:49 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:

отово, имаш достъп до Представяне! :-)
Пускай ги тия успехи, да ги гледаме.

КАТЕРИЧКАТА НА СТЮАРДЕСАТА
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
PERO!

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Сря Окт 19, 2005 12:50 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ти внимателно ли прочете условията на форума? :))
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети