Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
minimiro Ксараджия

|
Пуснато на: Пет Ное 22, 2002 7:08 pm Заглавие: |
|
|
Az pa sum fen na Gladiator-a :)
I na Black Hawk mnou sa izkefih...mdam..... pa na soundtracite im oshte po..... koeto mi napomni...ya pak toz soundtrack <volume na max>
:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
morgoth Dark Lord
|
Пуснато на: Пет Ное 22, 2002 7:19 pm Заглавие: |
|
|
Мини, ти обърка темата бе :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пет Ное 22, 2002 8:09 pm Заглавие: |
|
|
NEMA DA MI SE SMEETE
AZ SI 4eta twa
XSI Illuminated: Foundation 2 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
minimiro Ксараджия

|
Пуснато на: Пет Ное 22, 2002 8:22 pm Заглавие: |
|
|
morgoth написа: | Мини, ти обърка темата бе :) |
...vuh....bah sa u kratunata..... nacelo sum se oshmatkal s tia kalindari :o(
Prosti mi vojde.... :o( |
|
Върнете се в началото |
|
 |
borkin

|
Пуснато на: Съб Ное 23, 2002 1:16 pm Заглавие: |
|
|
poslednoto koeto preprochetoh beshe silmarillion i unfinished tales _________________ Няма абсолют, всичко е относително. Но това е абсолютно твърдение. Ergo, има абсолют. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Нед Ное 24, 2002 10:44 am Заглавие: |
|
|
Kato spomenahte Prachet - kak sa mu novite knigi?
Az kato edin trudno anglogovorqsht cheta samo na bylgarski i neshto poslednite mi se struvat pisani za pari(za mnogo pari). |
|
Върнете се в началото |
|
 |
morgoth Dark Lord
|
Пуснато на: Нед Ное 24, 2002 12:00 pm Заглавие: |
|
|
Epa Pratchett... :)
I az se poumorih malko, no oshte dyrji! Nightwatch ne e losha, porednata kniga za Strajata.
Last Hero e pa 1000% pisana samo za pari, sybral v edna kniga i Rincewind, i Carrot, i Librarian, i Cohen s celata mu banda, i UU staff, i Leonard of Quirm... ma ima zabavni momenti de - Evil Harry mnogo zdrav obraz naprimer :)
Maurice And His Educated Rodents oshte ne sym pochnal, kytkam si ia, che e poslednata deto mi ostana... Vikat, che e ot nai-dobrite mu, niakva nagrada pechelil minalata godina za neia. Pyk i e za kotki, sigurno shte rulez! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Silvia
|
Пуснато на: Пон Ное 25, 2002 2:35 am Заглавие: |
|
|
morgoth написа: | Pyk i e za kotki, sigurno shte rulez! |
az ochakvam da e poveche za mishki... porazlistih ja v knijarnicata ;)
a az cheta Krokodila Gena. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
auslander
|
Пуснато на: Пон Ное 25, 2002 11:27 am Заглавие: |
|
|
точно ми беше докривяло, че си нямам нищичко за четене, и брат ми домъкна The Things They Carried на Tim O'Brien... Искрено я препоръчвам, макар и да не съм я дочел още...
Иначе така. по разказче, по разказче, си препрочитам едно руско издание на Лъвкрафт - "По ту сторону сна"... Тук така и не го издадоха тоя човек :( |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bundyo
|
Пуснато на: Пон Ное 25, 2002 12:44 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | Maurice And His Educated Rodents oshte ne sym pochnal, kytkam si ia, che e poslednata deto mi ostana... Vikat, che e ot nai-dobrite mu, niakva nagrada pechelil minalata godina za neia. Pyk i e za kotki, sigurno shte rulez! |
Ами да - rulz :) Печели медал Карнеги за 2001 (най-добра детска книга), ама книгата не е много детска и наистина е много яка! А иначе е и за котки и за мишки, че и за миши царе. (The Rat King е основния зъл персонаж или по-точно персонажи:)
Има и една много свежа девойка, която живее в свой измислен свят, както и едно Глупаво Хлапе (the Stupid Kid), което по-късно се оказва че си има и име. A Морис е главния инициатор на идеята, че може да се изкара някой лев от приказката за плъховете и флейтиста. И е трудно да си котка с чувство за вина за изядена мишка. _________________ Котаракът на Шрьодингер |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|